ingridasir labai grazus

gal turite batelio iskarpa? nes kai tokio pilno ieskojau - uzsikasiau bet neradau
QUOTE(tutkė @ 2013 10 01, 19:57)
marcipanu mase ir pastilazas - abu skirti tortu dengimui, bei figureliu lipinimui. Bet jos skiriasi.
Marcipaninei reikalingi migdolai.
Bendram supratimui vienas is jos receptu:
200g migdolu,
200g cukraus pudros
3 šaukštai vandens.
Vietoj cukraus galima dėti medų (3 šaukštus).
Migdolų odelę reikia nuimti. Migdolai sumalami, sudedamas cukrus arba medus. Supilamas vanduo. Viskas išmaišoma. Gauta masė paliekamas per naktį.
Kitą dieną galima pradėti darbus: daryti įvairias figūrėles, gėlytes ir t.t.
Marcipanų tešlą galima ir dažyti. Tuomet reiktų įdėti natūralių ar sintetinių dažų.
-----
Pastilazo recepta turbut jau radote virsutinej temoj be komentaru, jei ne tai 149 zinute
CIA
----
Abi mases galima nusipirkti pagamintas, tik marcipanu brangi, o cukrine (pastilazine) nelabai skani

Dazu ir mases kur nusipirkti, nors tai viesa paslaptis, cia rasyti negalima

tuo klausimu reik bendrauti per AZ

bet ziuriu jau parase

kaip formuoti futbolo kamuolio torta yra aprasyta irgi virsutineje temoje 129 zinute
CIA