Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Sundra,=== grazus tortukai, kiek darbelio ideta bigsmile.gif o nuotrauka kaip priklijavai ?
Nevute,=== labai faina mergiuote wub.gif
Dianaaa1215,=== labai mieli tavo tortukai, galetum dazniau cia rodytis ax.gif
*saules_zuikutis*,=== thumbup.gif
Atsakyti
Labai patiko tortas su ruzavu bateliu. Labai kokybiskai adarytas tortukas. Super!

Mano keli tortai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 10 04, 19:42)

SUPER super visi thumbup.gif o tas su raudona gele superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 10 04, 21:12)
QUOTE(Mingailiux @ 2013 10 04, 19:42)

SUPER super visi thumbup.gif o tas su raudona gele superinis wub.gif

Aciu
Tas su bordine gele sidabrinems vestuvems. Nu kol as isgavau ta bordo spalva. Reiktu pakartot jauciu nepakartociau. Tiek spalvu primiksavau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 10 04, 20:42)

Mano keli tortai

Labai, labai grazus tortukai. Zinokit nukopinau, idejoms, as tokiu nemoku, bet kai ka pritaikysiu 4u.gif
Atsakyti
Gazuciu pridejot wub.gif

mano vis valgomi, paprastuciai, ner net ka deti tai pora:

user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 10 05, 15:18)

grazus tortukai
Atsakyti
Grazus tortai thumbup.gif

Atnesu savus 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Padidinau savo tortu kaina (vyras liepe biggrin.gif )Kazin ar neliksiu be tortu mastau.gif
Atsakyti
sveikos, norejau pasiteirauti jusu merginos kaip puosiat tortus su burbuline plevelia tai sokoladu torta apipilat ir plevele uzdedat ar ant pleveles uzdeti sokolado ir apjuosti? gal kokia nuoroda yra?
Atsakyti
Tortukai kaip visa laika ispudingi.

Noreciau pabandyt daryt tikra beze. Kazi ar galiu is vieno kiausinio daryt. Ar jo uzteks. Labai nesinori daug produktu isgadint, o pabandyt labai norisi.
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 10 06, 13:03)
Tortukai kaip visa laika ispudingi.

Noreciau pabandyt daryt tikra beze. Kazi ar galiu is vieno kiausinio daryt. Ar jo uzteks. Labai nesinori daug produktu isgadint, o pabandyt labai norisi.

Mano manymu, tikra beze jei neturite galingo mikserio net nebandykite daryti. O jei mikseris galingas, tai aparatas nemazas, tada is 1 kiausinio tiesiog neisplaksite. Man is 2 kiausiniu vos isplaka, kristalizuojasi po truputi. Idealiausia plakti nuo 3 kiausiniu
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 10 06, 14:03)
Mano manymu, tikra beze jei neturite galingo mikserio net nebandykite daryti. O jei mikseris galingas, tai aparatas nemazas, tada is 1 kiausinio tiesiog neisplaksite. Man is 2 kiausiniu vos isplaka, kristalizuojasi po truputi. Idealiausia plakti nuo 3 kiausiniu

Aciu
Atsakyti