Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Ksesanko, labai ir man patiko.Tikrai viskas dera... Paeksperimentuociau si derinuka dar su kokia kita palaidine wink.gif Manau butu vel visai kitokio vaizdo ir stiliaus derinukas. Kelnytes prikolnos smile.gif

Beja kur perkat mergytems tokio stiliaus batukus??? Labai tokiu noriu tik gal kokiu pilku...
Atsakyti
Siandieninis rudens derinukas... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 15 rugsėjo 2013 - 13:48
Varinija, puikiai wink.gif Is kur batukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 09 14, 14:58)
Beja kur perkat mergytems tokio stiliaus batukus??? Labai tokiu noriu tik gal kokiu pilku...

Next 4u.gif

Dar tokių batukų būna Vetrbaudet ar La Redoute, M&S 4u.gif

Derinukai visi be iįšimties labai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 09 15, 15:24)
Varinija, puikiai wink.gif Is kur batukai? smile.gif

Dekavoju 4u.gif
Beppi,internetu nukoviau membershop'e... lotuliukas.gif
Atsakyti
maniske siandien jau irgi rudeniui labiau pasipuose....

user posted image
Atsakyti
Maniskiai:

user posted image

Papildyta:
Zinau kad batai neypatingai tinka cia, turiu derancius bet dar puse ismeros perdideli, kliuna dar su jais eidamas doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiu: 15 rugsėjo 2013 - 19:14
Varinija-labai graziai suderinta wub.gif

zhiu,DijaDeima-derinukai patiko wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jemos ir Tutifruti paskutiniai derinukai nepriekaistingi wub.gif

Varinijos paskutinis taippat patiko (batukai labai patiko tie smile.gif )
Varinijos sunaus mokyklinis su raudonu megztuku patiko, bet man ne marskinuku gal noretusi po megztuku(nors ir jie blogai neatrodo ) o polo marskineliu kokiu smile.gif
Dezdemonos su sijonuku tutu tai begalo grazus, nuo iki suderinta viskas wub.gif

DijaDeima - smagus rudeninis derinukas smile.gif grazu smile.gif
Atsakyti
barciene78 ačiukas 4u.gif

turifruti labai patiko panelytė 4u.gif na mano akims jūsų dukrytė foto atrodo kokių 12-14metų,gal dėl to stiliuko tokio,na tikrai ne pirmokė bigsmile.gif ax.gif

DijaDeima labai fainuolė thumbup.gif wub.gif

Varinija žavinga dukružė wub.gif tikrai derinukas fainuolis, batukai kokie gražuoliai thumbup.gif berniuko visi thumbup.gif

zhiu pupa kokia nuostabi wub.gif o berniuko man kepurė nelabai tokia patinka ax.gif įdomus švarkutis-iš kur jis? ax.gif derinukas thumbup.gif

Mes daržiuko nebelankome jau verysad.gif labai daug ašaryčių ir viso ko kito ..... verysad.gif tai augsime dar biškiuką,gal ir meilė broliukui paaugs kiek.... friends.gif
rodomės-kieminukas,paprastukas,be baibakų lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vilmutee,patiko berniuko paprastas,bet grazus 4u.gif
Zhiu,graziai atrodo vaikuciai,berniuko svarkelis labai grazus ir idomus,tik didokas atrodo...
Varinija suknyte tai superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 15, 23:16)

turifruti  labai patiko panelytė  4u.gif  na mano akims jūsų dukrytė foto atrodo kokių 12-14metų,gal dėl to stiliuko tokio,na tikrai ne pirmokė  bigsmile.gif  ax.gif 

jus juokaujat lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano sunus 14 tai zinau kaip 14-metes atrodo lotuliukas.gif
cia seip gal foto taip atrodo nes realiai nuo savo klasiokiu visai nesiskiria lotuliukas.gif tik uz kai kurias aukstesne tongue.gif

jusu derinukas suderintas grazus mirksiukas.gif
Atsakyti