Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(tutifruti @ 2013 09 15, 23:58)
jus juokaujat lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mano sunus 14 tai zinau kaip 14-metes atrodo lotuliukas.gif
cia seip gal foto taip atrodo nes realiai nuo savo klasiokiu visai nesiskiria  lotuliukas.gif tik uz kai kurias aukstesne tongue.gif

jusu derinukas suderintas grazus mirksiukas.gif

Ačiukas 4u.gif
Tai sakau,kad foto taip atrodo biggrin.gif na,bet ir stiliukas ne vaikiškas tikrai....dailūs ir rimti rūbeliai,derinukai....na panelė visa wub.gif
Žinau ir aš,maniškis 15-os metų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 15 rugsėjo 2013 - 23:10
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 15, 22:16)
turifruti   labai patiko panelytė  4u.gif   na mano akims jūsų dukrytė foto atrodo kokių 12-14metų,gal dėl to stiliuko tokio,na tikrai ne pirmokė  bigsmile.gif  ax.gif 

Nu jau biggrin.gif 14 metu mergos jau kaip moteros atrodo siais laikais... Nezinau kiek tutifruti mergytei metu, berods kazkada sake, bet ji man atrodo kaip 8 metuku ax.gif Ir derinukai sios mergytes visi be isimties paskutiniu metu patinka thumbup.gif

vilmuteee, paskutinis derinukas labai liuks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(barciene78 @ 2013 09 10, 13:33)
Cia musu derinukas paprastutis i darziuka 4u.gif

Nieko sau paprastutis... biggrin.gif Labai grazu.

QUOTE(Dezdemona* @ 2013 09 11, 13:49)
pora naujausiu:

grazu wub.gif

QUOTE(JEma @ 2013 09 12, 13:01)
Mes rodomes siandienini pas gydytoja. Viena pasveiko tai kita nuo siandien serga  doh.gif

Labai grazi suknyte!

QUOTE(Ksesanko @ 2013 09 14, 14:40)
Musu siandienos derinukas. Didelis miksas GAP, Next, H&M ir Gymboree smile.gif

Puikiai suderinta thumbup.gif

Nespesiu visu pagirti, visi grazus...
Varinija, begales drabuziu ir derinuku, vieni uz kitus grazesni, ipatingai mergytes patiko kur su peleda ir dideliu kaspinu galvoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 16 rugsėjo 2013 - 00:44
Sea Girl ačiukas 4u.gif lotuliukas.gif kam taip-mergos - lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiekvieno akys žiūri skirtingai ... lotuliukas.gif blink.gif svetimi vaikai visada atrodo didesni ir greičiau augantys (oi....,gal ir kaip kam....) ax.gif
kur jūsų kavalierūnas ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 16 rugsėjo 2013 - 07:35
zhiu, thumbup.gif mieli labai abu derinukai, švarkučio rankovytės ilgos atrodo, dar ir pavasarį gal užteks thumbup.gif

vilmuteeee, labai tinka mažiui šitas 'ansambliukas' thumbup.gif

varinija, wub.gif

aha, man irgi tutifruti mergytė atrodo 10-12 metų, kiek pažįstamų mergyčių yra 10-12 mečių, tai panašiai atrodo, ar net vaikiškiau, tai tikrai stiliukas priduoda ir to brandumo. wub.gif
Atsakyti
Aciu kas pakomentavot smile.gif
Svarkutis siektiek ilgokas, bet nenorejau kad po rudens sezono kito reiketu ieskoti iskarto, tikiuos jog jo ir pavasariui uzteks blush2.gif smile.gif
Kazkuri klauset kur pirkau tai is Elfai 4u.gif
Man mielas sis derinukas paciai atrodo, kazkaip mielai vaikas juo apvilktas atrodo, ypac su savo apvaliais akinukais blush2.gif smile.gif
Atsakyti
zhiu,DijaDeima,vilmuteeee,derinukai be priekaistu,labai patiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Maniskiu derinukai i gimtadieni...Sunku buvo sugaudyti...Tai kiek padrikai... bigsmile.gif
Vyresnelis leido nufotografuoti tik is nugaros ir batus... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 16 rugsėjo 2013 - 15:42
Savaitgalinis, turejo but dar raudona kepuryte, bet manasis protestuoja pries jas, tai yra kaip yra biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varinija, si karta pabandysiu pabuti nepopuliari... Kazkas man neskamba... Visi rubeliai labai faini ir stilingi. Vidurinelio kelnes isvis kazkokios nematytos ir prikolnos bigsmile.gif Spalviskai pas visus viskas dera, bet bendrai man kazkaip nesiziuri blush2.gif Ir net nesuprantu kas... Pas dukryte gal batukai ir liemene g.gif Pas vidurineli gal irgi batukai g.gif Net nezinau. Idomi ir man kitu nuomone, ka kitos pakomentuos kaip apie derinukus... ax.gif

Lolipop... net nezinau i ka ziuret bendrai i nuotraukas ar i derinukus bigsmile.gif lotuliukas.gif Grazios foto tai tikriausiai automatiskai ir derinukai grazus.
Atsakyti
Laba,

Lollipop, paprastas bet grazus derinukas 4u.gif
Vilmuteee paskutinis labai patiko wub.gif
Varnijos paskutinieji grazus. Man labaiu berniukai si karta patiko, ypac vidurinelis graziai labai, tik dzinsiukai man nelabai, nors ir labai priderinti 4u.gif

Atsakyti
Sokam ir mes i trasa trumpam smile.gif Nieko ypatingo, tik tiek pavyko rast kompe smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Einu ziuret ko ten anksciau pridejot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 09 16, 20:25)
Sokam ir mes i trasa trumpam smile.gif Nieko ypatingo, tik tiek pavyko rast kompe smile.gif

Visi faini,bet jau militirastinis tai 100 BALU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lollipop* @ 2013 09 16, 19:44)
Savaitgalinis, turejo but dar raudona kepuryte, bet manasis protestuoja pries jas, tai yra kaip yra  biggrin.gif

Kiekvienasyk apanku nuo nuotrauku grozio smile.gif thumbup.gif Derinukas wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lollipop abiejuose kelnytes keisciau smile.gif Tiksliau pirmam kelnytes.Kazkaip keistai atrodo is sono,bet zinau siuos dzinsiukus, jie grazus, bet nefotogeniski, mama vaikui pastoviai taisyt turi,kad graziai ziuretusi... Bent jau mums taip budavo. Megztukas fainas baisiai batukai irgi superiniai, bet antram derinuke man masyvesniu batuku noretusi,kokiu kerziuku a la Timberland smile.gif

Varinija O jei kiek jusu ten daug ir kaip susiderine bigsmile.gif Vidurinelio dzinsai man faini biggrin.gif Tik ilgio noretusi kazkiek, bet su ilgais batukais dar visai gerai wink.gif Ai,net negaliu komentuot,i galva ikyri mintis lenda: "Na,bet sugebek man taip ne tik vaika,bet ir vaika prie vaiko suderinti!" blink.gif Talentas... Mokykliniai su liemene ir kardiganu superiniai, labai patiko. Jei buciau mokytoja,mano sirdis dainuotu i tokius mokinius ziurint biggrin.gif

DijaDeima fainai smile.gif O jei kelnytes ir maikyte ne komplektas buvo,o pati suderinot,tai is vis: super thumbup.gif

Zhiu Lialia patiko- nuo-iki smile.gif O lialius labiau patiktu su kitais batukais... Ir kepuryte man nelabai, kazkaip tas bumbulas nesiziuri... bet cia tik man smile.gif Svarkelis superinis mirksiukas.gif

Vilmuteeee kaip visada viska skrupulingai suderinus. Tvarkingas, teisingas derinukas smile.gif

Ksesanko grazuole madmuazele smile.gif Man detaliu gal kiek daugoka, bet as mergaitiskuose madose ne ka te suprantu... irnesakyk.gif

Na, ir sio mano pasisakimo favoritas Tutifruti derinukas bigsmile.gif Super! Nekarta esu jusiski taip gyrus,dar karta pagirsiu: "pati mielai taip pasipuosciau!" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 09 16, 19:40)
Visi faini,bet jau militirastinis tai 100 BALU 4u.gif

Aha, kazkaip pastebejau jusu meile dinozaurikams lotuliukas.gif Man sis maikonas irgi ziauriai patinka. Jau kaip ir isaugom, bet taip gaila pardavineti, tai tenka rankoves raitoti,nes jau nepadoriai per trumpos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 16 rugsėjo 2013 - 20:21