Lollipop abiejuose kelnytes keisciau

Tiksliau pirmam kelnytes.Kazkaip keistai atrodo is sono,bet zinau siuos dzinsiukus, jie grazus, bet nefotogeniski, mama vaikui pastoviai taisyt turi,kad graziai ziuretusi... Bent jau mums taip budavo. Megztukas fainas baisiai batukai irgi superiniai, bet antram derinuke man masyvesniu batuku noretusi,kokiu kerziuku a la Timberland
Varinija O jei kiek jusu ten daug ir kaip susiderine

Vidurinelio dzinsai man faini

Tik ilgio noretusi kazkiek, bet su ilgais batukais dar visai gerai

Ai,net negaliu komentuot,i galva ikyri mintis lenda: "Na,bet sugebek man taip ne tik vaika,bet ir vaika prie vaiko suderinti!"

Talentas... Mokykliniai su liemene ir kardiganu superiniai, labai patiko. Jei buciau mokytoja,mano sirdis dainuotu i tokius mokinius ziurint
DijaDeima fainai

O jei kelnytes ir maikyte ne komplektas buvo,o pati suderinot,tai is vis: super
Zhiu Lialia patiko- nuo-iki

O lialius labiau patiktu su kitais batukais... Ir kepuryte man nelabai, kazkaip tas bumbulas nesiziuri... bet cia tik man

Svarkelis superinis
Vilmuteeee kaip visada viska skrupulingai suderinus. Tvarkingas, teisingas derinukas
Ksesanko grazuole madmuazele

Man detaliu gal kiek daugoka, bet as mergaitiskuose madose ne ka te suprantu...
Na, ir sio mano pasisakimo favoritas
Tutifruti derinukas

Super! Nekarta esu jusiski taip gyrus,dar karta pagirsiu: "pati mielai taip pasipuosciau!"
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 09 16, 19:40)
Visi faini,bet jau militirastinis tai 100 BALU
Aha, kazkaip pastebejau jusu meile dinozaurikams

Man sis maikonas irgi ziauriai patinka. Jau kaip ir isaugom, bet taip gaila pardavineti, tai tenka rankoves raitoti,nes jau nepadoriai per trumpos