Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Ooo nauja tema, kiek dailių jau rūbelių sukelta 4u.gif smile.gif

Sea Girl, pagavau mintį, kad kaip ir norisi kukliai + puošniai pasirodyti, sutinku, bet labai pritariu pukepuke nuomonei, jog neverta persistengti, kol neina į mokyklą... Na, mes irgi rengsimės kiek puošniau nei įprastai, nes tas puoštis rugsėjo 1 man truputi nesuvokiamas... kam ir kodėl... Kažkaip jei gėlių neneštume, tai man iš viso diena kaip diena, jokia ne šventė blush2.gif ax.gif

Varinija, man derinukai patiko, ypač ta suknelė piniginiuota thumbup.gif ir visi tiktų, manau, rugsėjo pirmai, nes yra tėvų, kurie iš viso bet kaip atveda, čia jau būtų daugelio akimis puošnu... smile.gif

zhiu wub.gif
Atsakyti
Kadangi siandien rugsejo 1-oji,tai si derinuka drasiai galima vadinti ,,rugsejo 1-osios derinuku''...
Fotografuota siandien...Kaip gaila,kad rydiena sinoptikai jau visai kitokia zada... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2013 09 01, 18:55)
Arba jusu ALE pussesere (kaip jus pati raset) *sandrukas*, kuri irgi prisistatinejo Deriniu temoj ir sekmingai dingo biggrin.gif Tikrai, tikrai, buvo deta sita mergaite, tik su sijonu, berods ax.gif Keista, kad nematet, jei jau dalyvaujat Deriniu temoj biggrin.gif

Su trumpais sortukais buvo... mirksiukas.gif Mergina ta pati,bliuskute,matyt,,,pati paciausia''... g.gif Is esmes tai grazi ir mergina ir derinukai... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 01 rugsėjo 2013 - 18:03
Varinija - jusu visi grazus man. Paskutinis - taip pat wub.gif O tas su liemene koks bigsmile.gif thumbup.gif

asedita - man irgi dzinso per daug. Bliuskyte irgi, kiek matau, dryzuota? Kazkur kazko reikia atsisakyti.

ASARe
- visi mieli derinukai. Bet man labiausiai 2-ar i aki krenta 4u.gif

zhiu - kokia pupa wub.gif Kiek matosi, viskas liux thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Pasirodom smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 01 rugsėjo 2013 - 20:22
Evita labai graziai atrodo thumbup.gif
Egiukas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
pukepuke-abeju labai grazus wub.gif

Varinija-su suknyte ir svarkiuku patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zhiu @ 2013 09 01, 15:01)
Musu siandieninis (tik telefonu fotografavau tad kokybe prastoka)  smile.gif

labai grazu wub.gif
Papildyta:
ASARe-visi patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2013 09 01, 15:01)
Musu siandieninis (tik telefonu fotografavau tad kokybe prastoka)  smile.gif

Fainuole mergyte ir derinukas wub.gif
Atsakyti
Varinijos paskuytinis sios dienos labai labai grazutis wub.gif
Pukepukes mergyte WAUUUU kaip GRAZZZUUU wub.gif thumbup.gif berniuku vertint nemoku, nes neturiu berniuko, tikrai grazu, suderinta, bet pamacius nealsptu blush2.gif
Atsakyti
Aciu kam patikom smile.gif

Varinija - paskutinis patiko smile.gif

Pukepuke - Abu grazus, patinka man berniuku tokio tipo derinukai 4u.gif smile.gif

Asares taippat grazus derinukai smile.gif
Atsakyti
ASARe-grazu kur su bala aikute ir kedais
Atsakyti
Pasirodome ir mes su siandien gautu auksarankes darbeliu.
user posted image

P.S. prie koplektuko kurybos idejomis prisidejome ir mes siek tiek
Atsakyti
kiskius - oj, kaip fainiai wub.gif Liux thumbup.gif
Atsakyti