Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Rudenelio... smile.gif

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 09 17, 08:51)
Is kur megztukelis su lopais ant alkuniu ax.gif

Tik dabar pastebejau klausima.... Megztukas H&M, pirktas daugiau nei pries metus kai vaikui 1.5 metu buvo...megztuko ismiera 12-18 months ir tik dabar jis graziausiai ant jo gula kai vaikui 3 metai (beveik) lotuliukas.gif

Varinija, grazu, rudeniskos spalvos wub.gif
Atsakyti
[quote=Varinija,2013 09 18, 09:05]
Rudenelio... smile.gif

user posted image
labai grazus derinukas ir vaikas aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 18, 00:10)
pukepuke  ačiukas  4u.gif  dukrytės labai labai patiko tačkiuotas su juodais ilgais batuliais  wub.gif   kitas su šleikutėm atrodo keistai,neįprastai kažkaip....kažkas ne taip man ....gal didokas...o gal pėdkelnes vienspalvės labiau tiktų....( tik aišku nesakau,kad reikia pirkti rūbelius permažus,tip top ir t.t....)
Bernužėlio labai juoda-balta  wub.gif   kitas-be švarko man mielesnis  ax.gif

Maniškio kieminukas,vėl su baibaku, jie visi -caca  lotuliukas.gif

Aciu, o del sukneles su sleikutemis, dydis geras, o pedkelnes i komplekta iejo tongue.gif Ko gero tiesiog ne jusu skonio ax.gif
Kaip man pvz dzempas su pukuotuku, na ne mano jis skonio ir tiek 4u.gif

Jusu derinukas patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 18, 00:19)
pukepke, nerealiai, tiesiog nerealiai abu ir visi derinukai. Paskutiniu metu man viskas jusu patinka, tiek mergyte tiek bachuriukas 4u.gif

Aciu, smagu kad patinkam 4u.gif
QUOTE(Zivilka @ 2013 09 18, 08:59)
Pukepuke vel fainiausia mano skoniui

Dekojame 4u.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 18, 09:05)
Rudenelio... smile.gif

Grazu, ypac megztukelis fainuoliskas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 18 rugsėjo 2013 - 09:56
Sea Girl ačiū 4u.gif bačiukus nuspirkom iš mamytės,kuri čia prapuolė su savo gražuolyte dukryte, įdomu kur....saulytexxx. Užtikome skelbimuką...labai patogūs bateliukai thumbup.gif džiaugiuosi jais smile.gif

pukepuke dėkavoju 4u.gif žinoma,kad dėl skonio nesiginčijama.....visi turime savo... biggrin.gif bet savo laiku,pukuotukai reikalingi tongue.gif lotuliukas.gif

Varinija be galo gražus derinukas,superinis, megstukas fainuolis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 18 rugsėjo 2013 - 14:08
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 18, 15:07)
pukepuke   dėkavoju  4u.gif   žinoma,kad dėl skonio nesiginčijama.....visi turime savo... biggrin.gif   bet savo laiku,pukuotukai reikalingi  tongue.gif  lotuliukas.gif

Velgi, tik mano nuomone, tinkami labiau leliukams, o jusu jau nebe toks 4u.gif
Bet cia jau tikrai nesigyncijama drinks_cheers.gif Jums nepatinka sukne su sleikem, man pukuotukas, nerasime cia tiesos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 18, 15:07)
įdomu kur....saulytexxx.

Aha, prapuole, gaila.
Ir dar xxxsalulyte, atrodo toks nickas smile.gif Kazkok panasus man ju nickai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 18 rugsėjo 2013 - 14:21
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 18, 15:11)
Velgi, tik mano nuomone, tinkami labiau leliukams, o jusu jau nebe toks 4u.gif
Bet cia jau tikrai nesigyncijama drinks_cheers.gif Jums nepatinka sukne su sleikem, man pukuotukas, nerasime cia tiesos smile.gif
Papildyta:
Aha, prapuole, gaila.
Ir dar xxxsalulyte, atrodo toks nickas smile.gif Kazkok panasus man ju nickai buvo smile.gif

lotuliukas.gif leliukas leliukas, dar nėra 3 metukų lotuliukas.gif
man rodos mes apie tą pačią saulytę čia rašom...tik tie trys xxx nepamenu priekyje ar gale nicko doh.gif bet ji dukrytę rodydavo derinukuose ax.gif
Atsakyti
Sea Girl -labai stilingas vaikinukas,toks susimastes thumbup.gif

pukepuke -labai dailus paskutiniai derinukai wub.gif

Varinija- labai grazus paskutinis rudeninis derinukas,spalvos super geros wub.gif

vilmuteeee- jau koks dailutis wub.gif man si palaidine labai grazi,ypac spalva,labai gaila,kad maniskis irgi tokia jau baigia issaugdineti 4u.gif
Atsakyti
Kaip ruduo, taip musu tolimiausia iseiga - vizitas pas gydytoja blush2.gif
user posted image
user posted image
vaikas lipa sienom, kaip nori darzan doh.gif

pagirsiu paskutiniuosius pukuciu ir Varinijos vaikuciu derinukus thumbup.gif
Atsakyti
Eksperimentas su ryskiomis spalvomis... bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ciku_caku,sveikateles sunaiteliui 4u.gif 4u.gif Derinukas liuks thumbup.gif
pukepuke,superiniai paskutiniai abieju pukuciu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ciku_caku @ 2013 09 18, 18:59)

Tokia pat maikute maziui nupirkau...bet as tu dydziu nesuprantu H&M... tai kol kas padejau kad daaugtu doh.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 09 19, 07:07)
Eksperimentas su ryskiomis spalvomis... bigsmile.gif

Viskas grazu, tik man asmeniskai kepuryte ne 4u.gif

Siryt mano kaimietux...paputes lupa truputi biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Varinija, gausiai gausiai čia su derinukais thumbup.gif Patiko geltonas megstukas, aš savo mažei tokį masčiau pirkti, bet susilaikiau. Kažkaip per daug megstukų smile.gif Paskutinis derinukas labai liuks suderintas, pasikartojančios spalvytės. Ir kepurytės man tokios vis dar patinka smile.gif

vilmuteeee, fainas derinukas, labai gražiai ta ruda su mėlyna atrodo, kelnytės labai fainos. thumbup.gif Rudumas toks man labai kažko limpa smile.gif

O dėl tų vaikiškų motyvų aš irgi net nežinau g.gif Viena vertus, jau kaip ir norėtūs kažką vienspalvio, ne leliukiško rengti... Bet iš kitos pusės, vis pagalvoju spės spės vaikai, dar galima daržely pamarginti šiek tiek - neatimti tos vaikystės iš vaiko, lai pabūna dar mažais, su tais smagiais personažais, nes leliukui nerūpi kuo aprengtas, o kai jau supranta kas tas Mikė ar koks Makvynas... tai pats gi smagumas būna turėt rūbelių su jais smile.gif O paskui ir patiem nebeįdomu pasidaro.... 4u.gif

ciku_caku, viskas liuks... thumbup.gif Linkiu pasveikti 4u.gif

Sea Girl, kaimietux... wub.gif Bet kaip faina pas jus... Kaip dar šilta... Kelnytės labai mielos... wub.gif
Atsakyti