Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 08:11)
Neina jis dar i darzeli, naminukas biggrin.gif  cia prie broliu mokyklos, lydejom brolius, tai jam butinai kuprines reikia kai lydim...prisideda ten piestuku, dazu, popieriu ir apsimeta kad eina i mokykla...

maniske irgi zaidzia mokykla,net isprase siemet nupirkti kuprinyte... tongue.gif Kaip faina,kad Jusiskis dar naminukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 07:15)
maniske irgi zaidzia mokykla,net isprase  siemet nupirkti kuprinyte... tongue.gif Kaip faina,kad Jusiskis dar naminukas bigsmile.gif

Mazas dar, kur skubet...Maniskiai ne vienas i darzeli nejo pilna diena ax.gif Tik i vadinama preschool 2 kart savaitej po 2.5 val. mazdaug nuo 4 metuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 20 rugsėjo 2013 - 07:23
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 08:19)
Mazas dar, kur skubet...Maniskiai ne vienas i darzeli nejo pilna diena ax.gif  Tik i vadinama preschool 2 kart savaitej po 2.5 val.

Tikrai kad nera kur,nebent aplinkybes neleidzia...

Eksperimentai su ryskiom spalvom vis dar tesiasi...Dukryte labai megsta juoda spalva,parduotuvese iskart nubega prie juodu rubeliu... g.gif
Tai va paivairinam juoda,kad nebutu taip niuru... lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 20 rugsėjo 2013 - 07:28
QUOTE(Varinija @ 2013 09 20, 07:23)
Eksperimentai su ryskiom spalvom vis dar tesiasi...Dukryte labai megsta juoda spalva,parduotuvese iskart nubega prie juodu rubeliu... g.gif
Tai va paivairinam juoda,kad nebutu taip niuru... lotuliukas.gif

Nesu tikra del tu gelyciu aplink kakliuka, bet visumoje tai labai patinka thumbup.gif
p.s. kol parasiau dar spejot nuotrauku ideti... biggrin.gif su juodu sijoneliu man jau kiek per juoda...su ruzavu labai liuks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 20 rugsėjo 2013 - 07:30
Dar va pritaikem ,,issitampiusi" megztuka... mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 20 rugsėjo 2013 - 07:43
Varinija, po siuo paltuku tas(issitampes biggrin.gif ) megztukas kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 20, 08:45)
Varinija, po siuo paltuku tas(issitampes biggrin.gif ) megztukas kuo puikiausiai thumbup.gif

biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

Skaitau ir juokiuosi, gerai čia susikalbat - 'ištampytas megstukas'... biggrin.gif Mes turim irgi juoda / raudona tuniką... reiks kada pasirodyti, jei įkalbinsiu apsirengti...

Bet, žiūriu, nemažai mažiukų nori 'į mokyklą' paskui seseris ar brolius... Vakar tokį pati vaizdelį mačiau laukdama dukros - maža mergytė avėsi sesės batus ir dėjosi kuprinę smile.gif biggrin.gif

Rožinė su juoda man abu variantai patiko, gėlytės visai gražiai čia žiūrisi... lb faini batukai, Varinija wub.gif

Sea Girl, šypseną kelia... O toj foto su meškučiu - meilybė wub.gif
Raudoni batukai, nu matos, kad vaiko yra mylimiausi smile.gif
Atsakyti
Sea girl, na labai wub.gif Kuprinyte labai irgi faina thumbup.gif

Atsakyti
truputį pasirodom smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 09 20, 18:16)
truputį pasirodom  smile.gif

GRAZUMELIS wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi,kiek diskusijų sukėlė mūsų pukuotukas lotuliukas.gif
pukepuke tikriausiai jūs kudikystėje aplankė negeras pukuotukas lotuliukas.gif
Juk multikai,knygutės ir kiti filmukai tikrai skirti ne kūdikiams....o kada kudikystė baigiasi ??? Ir kas toliau?? Jokių balvonų ?Šių bliuzoniukų buvo iki 150cm,žinoma netvirtinu,kad jis gražuolis lotuliukas.gif Kam per daug,o kam mažai....lai vaikiukai džiaugiasi,jei jiems patinka ir myli tuos visus personažus,spės dar į švarkus įlįsti...Esmė yra mūsų mamyčių skonyje ir vaikučių džiaugsme..., kam patinka,kam ne,taip ir rengiame savo atžalas biggrin.gif Man pvz. labai jūsų paskutinis berniuko švarkiukas negražus,nes primena diedukiškus,arba ciku caku berniuko paskutinės kelnės...kažkada rašiau,kad man jos kaip dieduko apatinės...tos sagos ant klynuko doh.gif ,bet kažkas rašė,kad patogios.... nu va tokių kelnių ir švarkų neturiu ir nerengiau, ir nerengsiu.. lotuliukas.gif Bet tai tik mano skonis ir mano nuomonė (atsiprašau ax.gif ) , o jūsų skonis lieka sau biggrin.gif

balte ačiukas 4u.gif jūsų mergaičiukė puikiai thumbup.gif nevaikiškai biggrin.gif wub.gif

Sea Girl ačiukas 4u.gif kaimietux superinis, labai gražutis,su kuprine iš vis prikolnas wub.gif o kiek metukų jusiškiui ? dar nėra trijų ar ne ? foto labai gražios ir šiltos wub.gif

Varinija jūsų eksperimentai thumbup.gif su ružavu sijonuku man atrodo puošniau wub.gif su juodu kažko priminė mokyklinę uniformą ax.gif lotuliukas.gif koroliai ir raudonas paltas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 20 rugsėjo 2013 - 19:07