Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

[quote=Varinija,2013 09 22, 21:36]
Plunksnelėsmile.gif,pukepuke smile.gif ziauriai grazu wub.gif thumbup.gif

Varinija - ACIU smile.gif
Atsakyti
Varinija - spalvos geros. Bet man languoti marskinukai ir kepka tik nilabai blush2.gif
Nu bet kada jus spejat viska nesioti blink.gif bigsmile.gif 4u.gif Tieeeek rubu pas jus bigsmile.gif

pukepuke - Evitos derinukai superiniai. Tokie mergaitiski. Paltkas-striukyte labai faina ir kepure su gelyte wub.gif Tunikyte taip pat grazuole. Ir tas spalvu derinys (rozine, ne barbine + pilka) man labai grazu wub.gif Taip rengciau mergaite. Aisku, ir Evita deriniui priduoda sarmo. Labai ryskiu bruozu mergaite wub.gif

Plunksnele - sauniai viskas suderinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 22 rugsėjo 2013 - 20:54
pukepuke ir plunksnele, abi mergytes puikiai 4u.gif

Vakarykstis... turbut daugumai maikute nepatiks, bet... tongue.gif
user posted image

user posted image

Vakar vyresnieji vaikai dar miesto fontane issimaude, bet siandien jau salta...ir lyja cool.gif
Atsakyti
Sea Girl, Katee - aciu

Atsakyti
varinija-patiko vidurinelio thumbup.gif
Atsakyti
asedita visi labai patiko thumbup.gif
pukepuke labai labai kur su striukyte mergyte wub.gif kitas irgi 4u.gif
plunksnele grazu 4u.gif
sea girl nezinau man tie kaukoliukai nekliūna jei saikingai o cia ji net labai tinka thumbup.gif ,na kokios jūsų kelnytes man grazios tos wub.gif
varinija grazu bet irgi ta kiepka kazko ne thumbup.gif
Atsakyti
Jus jau taip siltai,su striukytemis,o musu siandieninis... ax.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(asedita @ 2013 09 22, 15:42)
Seniai mes nesirodem, tai kelios variacijos tu paciu rubeliu  mirksiukas.gif

galetumete ir dazniau... mirksiukas.gif
grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 22, 21:55)
Vakarykstis... turbut daugumai maikute nepatiks, bet... tongue.gif

dievinu kaukoliokus,bet su siom kelnemis man nesiziuri... ax.gif
atskirai ir kelnes,ir maikonas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu kam patikom 4u.gif

Sea girl, na labai stilinga bigsmile.gif
Varnija, paskutinis mergaites man nerealiai grazus wub.gif
Papildyta:
asedita, paskutinysis labiausiai patiko.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Laaabai daug graziu modeliuku maciau. Berniukai ir pukuotukas man asmeniskai irgi asocijuojasi tik su kudikeliais. Bet vis tiek visi musu temeles berniukai labai graziai aprengti. Mazai tokiu matau gatvese smile.gif

Pukepuke labai grazu wub.gif Kaip si striuke? ar silta? Viduje yra flisisnis pamusaliukas?

Plunksnele wub.gif

Varnija mergytes derinukai man thumbup.gif Paskutinis berniuko, tai prie languotu marskinuku noretusi paprastos maikytes, be paveiksliuko.

Pasirodomem ir mes su keliais iseigyniu derinukais smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pukepuke, plunksnele, patriko mergytes 4u.gif

Varinija paskutinis dukrytes thumbup.gif

Ksesanko, peledziuke labai faina bigsmile.gif Musu paneles ta pacia diena gime bigsmile.gif wub.gif

Mes irgi pasirodom... Su siuo megztuku biski apsipirkom (dydzio prasme) tai dabar vis kaipnors idomiau ji derinam. Ant jo dar baltas siauras dirzelis yra, bet ziuriu nesimato foto...
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 09 23, 10:02)
Mes irgi pasirodom... Su siuo megztuku biski apsipirkom (dydzio prasme) tai dabar vis kaipnors idomiau ji derinam. Ant jo dar baltas siauras dirzelis yra, bet ziuriu nesimato foto...

grazumelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jema labai grazu wub.gif Jauciu silpnybe baltai ir melynai spalvu derinukams wub.gif
Kaip idomiai del gimimo datos smile.gif Labai daug aplinkui sutinku zmoniu, kuriu vaikai gime ta pacia diena kaip ir mano dukra. Pas mus i gimtadieni neateina net trys vaikuciai, nes eina pas kitus geriausius draugus, kuriu vaikai gime birzelio 20 d. doh.gif
Atsakyti