Varinija - spalvos geros. Bet man languoti marskinukai ir kepka tik nilabai Nu bet kada jus spejat viska nesioti Tieeeek rubu pas jus
pukepuke - Evitos derinukai superiniai. Tokie mergaitiski. Paltkas-striukyte labai faina ir kepure su gelyte Tunikyte taip pat grazuole. Ir tas spalvu derinys (rozine, ne barbine + pilka) man labai grazu Taip rengciau mergaite. Aisku, ir Evita deriniui priduoda sarmo. Labai ryskiu bruozu mergaite
asedita visi labai patiko pukepuke labai labai kur su striukyte mergyte kitas irgi plunksnele grazu sea girl nezinau man tie kaukoliukai nekliūna jei saikingai o cia ji net labai tinka ,na kokios jūsų kelnytes man grazios tos varinija grazu bet irgi ta kiepka kazko ne
Laaabai daug graziu modeliuku maciau. Berniukai ir pukuotukas man asmeniskai irgi asocijuojasi tik su kudikeliais. Bet vis tiek visi musu temeles berniukai labai graziai aprengti. Mazai tokiu matau gatvese
Pukepuke labai grazu Kaip si striuke? ar silta? Viduje yra flisisnis pamusaliukas?
Plunksnele
Varnija mergytes derinukai man Paskutinis berniuko, tai prie languotu marskinuku noretusi paprastos maikytes, be paveiksliuko.
Pasirodomem ir mes su keliais iseigyniu derinukais
Ksesanko, peledziuke labai faina Musu paneles ta pacia diena gime
Mes irgi pasirodom... Su siuo megztuku biski apsipirkom (dydzio prasme) tai dabar vis kaipnors idomiau ji derinam. Ant jo dar baltas siauras dirzelis yra, bet ziuriu nesimato foto...
Mes irgi pasirodom... Su siuo megztuku biski apsipirkom (dydzio prasme) tai dabar vis kaipnors idomiau ji derinam. Ant jo dar baltas siauras dirzelis yra, bet ziuriu nesimato foto...
Jema labai grazu Jauciu silpnybe baltai ir melynai spalvu derinukams Kaip idomiai del gimimo datos Labai daug aplinkui sutinku zmoniu, kuriu vaikai gime ta pacia diena kaip ir mano dukra. Pas mus i gimtadieni neateina net trys vaikuciai, nes eina pas kitus geriausius draugus, kuriu vaikai gime birzelio 20 d.