Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Vidurinelis liudnas,uztat mazoji dziaugsmingai nusiteikusi... tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 21:00)
lotuliukas.gif su dinozaurais skirtis nenori... mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Suprantu jo veido israiska, as irgi nebuvciau labai patenkinta kad man lieptu nusirengti siandien iki maikutes trumpom lauke, ir dar patinkancius rubus atimtu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 21:15)

Jo, visad linksma thumbup.gif
Derinukas patiko, gal tik sijonukas per lengvas, labiau vasarinis 4u.gif
Atsakyti
Varinija - maziukes paskutinis derinukas labai labai wub.gif
Atsakyti
VARINIJA KOKS FAINAS MAZOSIOS MĖLYNUKAS wub.gif GRAZUS MEGZTUKAS,JAU CIA PASIPUOSĘ KAZKUR KELIAVOT thumbup.gif
Atsakyti
balte ačiukas 4u.gif jūsų raudona-juoda labai gražiai thumbup.gif

lina13 ačiukas 4u.gif ojojojoj koks gražuolis wub.gif wub.gif wub.gif kaip pasipuošę gražiai mmmm thumbup.gif viska nuo-iki thumbup.gif

katee na pardėje tie paltukai šiaip atrodė man... na va jūsų derinukai foto atrodo labai šiltai ir gražiai, na taip viską mamytė suderinusi,labai patiko ir su paltukais ir su megstukais wub.gif

Lara22 ačiukas 4u.gif

Varinija ačiukas 4u.gif drakoniukai labai patiko,jau ta žalia kokia faina wub.gif wub.gif wub.gif dukriukas labai patiko,šventinis,mielas derinukas man atrodo wub.gif
Atsakyti
Varinija-abeju vaikuciu paskutiniai derinukai patiko wub.gif
pukepuke-kaip visada labai viskas grazu wub.gif
lina13-koks grazus pasipuoses berniukas wub.gif
balte-derinukai patiko wub.gif
vilmuteee-suderintas grazus derinukas thumbup.gif
Sea Girl- nerealiai grazuuu kur su kuprine bigsmile.gif wub.gif kelnytes kokios grazios umm wub.gif

Atsakyti
[B]varinija,tutifruti,vilmuteee aciū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas rudeneliui... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 21, 21:15)

Sitas labai labai, tik mano skoniui noretusi sijono be geliu ir grubesniu aulinuku, bet tendencija puiki.
Atsakyti
balte, patiko dukrytes abi su raudona/juoda! lina13, su gimtadieniu kavalieriu, dailiai pasipuoses wub.gif kateeees dvynukai irgi patiko 4u.gif
varinija, grazu...ipatingai berniukas su dryzuotu megztuku 4u.gif bet as ziuriu ir galvoju...cia gal off topic, bet mane depresija apimtu nuo tokio kiekio rubu...rimtai g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 21, 22:01)
katee  na pardėje tie paltukai šiaip atrodė man... na va jūsų derinukai foto atrodo labai šiltai ir gražiai, na taip viską mamytė suderinusi,labai patiko ir su paltukais ir su megstukais  wub.gif

Dekui 4u.gif
O man jie is kart prilipo, kai pamaciau wub.gif Nors pries tai ZARoj jau buvau vaikams po 2 striukes nupirkus, bet vis vien tuos svarkelius griebiau. Viena tik gavau is pradziu, o kito is LT pardziu (kitu miestu) taip ir nepavyko gauti. Tad uzsakiau per tarpininke, ir gavau thumbup.gif Labai patenkinta buvau.

Sea Girl - dekui 4u.gif

Varinija
- labai jaukus derinukas 4u.gif
Atsakyti
Sea Girl ACIŪ ACIŪ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti