Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

musu derinukas dabartiniams orams
user posted image
Atsakyti
Grazu wink.gif Tik man noretusi rudo saliko ir kepurytes jei jau ziuret kaip i derinuka wink.gif Arba batuku juodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 09 25, 14:56)
Grazu wink.gif Tik man noretusi rudo saliko ir kepurytes jei jau ziuret kaip i derinuka wink.gif Arba batuku juodu biggrin.gif

aciu uz pastebejima smile.gif turime ir juodus, tik rudi labiau megiami blush2.gif
Atsakyti
Dezdemona* man labai patiko wub.gif tikrai nebūtina visko rudo ,o jei kabinetis tai batukai dera prie sagucių ir čiulpinuko rudo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lina13 @ 2013 09 25, 15:26)
Dezdemona* man labai patiko wub.gif tikrai nebūtina visko rudo ,o jei kabinetis tai batukai dera prie sagucių ir čiulpinuko rudo biggrin.gif  biggrin.gif

prajuokinot biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
O musu siandieninis kiek lengvesnis... lotuliukas.gif Tikrai nesaldau vaiku,mazoji devi merino vilnos termorubus... bigsmile.gif Nenoriu dar striukiu... tongue.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 25, 15:34)
O musu siandieninis kiek lengvesnis... lotuliukas.gif Tikrai nesaldau vaiku,mazoji devi merino vilnos termorubus... bigsmile.gif Nenoriu dar striukiu... tongue.gif

user posted image

labai grazu smile.gif

p.s man rudenio ir ziemos geroji puse tik ta kad reikia sriukiu, kurias man labai patinka pirkti biggrin.gif
Atsakyti
BALTE,PLUNKSNELE ACIŪ 4u.gif 4u.gif
BALTE koks paskutinis jūsų derinukas fainas wub.gif labai wub.gif
VARINIJA NA TAS KAKAVINIS wub.gif o dar ir sis paskutinis toks mielas siltas ir grazus wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
mes siandien greitam isėjimui,nieko specialiai netaikem ,bet ziūrim gal ir visai nieko derinukas gavosi smile.gif
user posted image
user posted image
kaip varinija sako teritorijos pazymejimas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ir vel derinukas, einant pas gydytoja blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Einu kitu deriniu apziuret, labiausiai isimine Varinijos mergytes ryskusis wub.gif
Atsakyti
Kakavos jau prisiragavote sociai,tai dabar pasivaisinkite kava so sokoladu... smile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varinija, paskutinis fainas. Cia suknele? LT kureju? I darza jaciu smagi butu... biggrin.gif
Atsakyti
Varinijos spalvotas rozine geltona nerealus, tikrai pats graziausias jusu is visu keltu mergytes, tiesiog negaliu atsiziureti wub.gif paskutinis kakavinis irgi nerealus wub.gif

Vilmuteee begalo patiko, viskas taip puikiai suderinta, striukyte labai grazi, fainuilis tas Jusu maziukas wub.gif wub.gif

Jema butu grazutis derinukas, bet batukai man cia nesiziuri smile.gif

Balte grazu 4u.gif

Dezdemona patiko labai 4u.gif

Lina13 irgi labai saunus derinukas wub.gif

Ciku caku vau kaip grazu, begalo patiko kelnytes + megztukas, as irgi tokio savajm noreciau wub.gif wub.gif wub.gif

Ai dar pamenu sea Girl irgi nerealus, ypac megztukas wub.gif

Kazkas klause del kepures, manasis labai nemegzta ju kaip tik yra proga tai iskart nusiima, tai ta diena sviete saulute tai labai ir nesistengiau jo "kankint" biggrin.gif
ir dar kazkas klause del salikiuko, salikiukas labai plonas ir trumpas, gal "didelio" saliko efektas atrodo del megztuko aukstu kaklu po apacia g.gif

ir dekui vioms kam patikom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti