Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Lara22 @ 2013 09 26, 09:51)
varinija labai grazus derinukas ta rudoji puse, bet kazkaip tikrai atrodo pasidevejes-praeiciau su puku nurinktuvu...
ciku caku-grazu

Dekoju 4u.gif smile.gif
nera ten puku,tik ant rudosios puses keletas... mirksiukas.gif va tos tai,,nurinksiu',audinis oranzinis ten toks,koks yra ir pradiniame variante... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 26, 09:49)
Dekoju uz komentara 4u.gif
Kiekvienos valia issakyti savo nuomone.. smile.gif Bet  sikart visiskai nesutinku su Jumis,nes man si suknele TOOOOOOBULA.Dekoju idejos ir atlikimo autorei!!!Ir sau tokia uzsakiau,tik kiek is kitokio audinio,ir dukrytei dar dvi kitokiu spalvyciu.Si sezona planuojame vaiksciuoti butent taip ....su bulviu maisais... lotuliukas.gif Tai tobuliausia suknyte musu spintos suknyte.  Dabar apie audini...labai prasyciau nekomentuoti audiniu plonumo,storumo,velimosi ar dar kitokiu kokybes vertinimu.Nes tikrai nesiruosiu cia i temute kelti tik ka su nukirptom etiketemis derinuku.Turim ir jau ,,smagiai nesiojamu",apdriskisiu irgi nededu... bigsmile.gif Cia yra derinuku tema,visai kas kita jeigu nepatiko pats derinukas,tuomet laukiu pagristos kritikos kas ne taip... mirksiukas.gif
O del botuku ,tai sorry,nuotraukose puikiai matosi kad net asfaltas slapias,ziauriai lijo...Tai kas ten negerai su bociukais????? bigsmile.gif
Papildyta:
man tos isvirkscios siules-pats cinkelis... tongue.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi papirkom naujos kolekcijos Mamoo rubeliu tai irgi su isvirksciom siulem, bijosim dabar rodytis smile.gif
Atsakyti
Dekavoju uz komentara 4u.gif
nesikartosiu,viska surasiau Sea Girl... biggrin.gif
man tos isvirkscios siules-pats cinkelis... tongue.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Varinija Nevalia ginčytis,su dukrytės mamyte, o ir dėl mergaitiškų madų-visai turiu tylėt unsure.gif Tik rašau,kaip mano akims atrodo blink.gif lotuliukas.gif Jūsų perliukei tas rūbelis nelabai gražiai atrodo,aišku,dėl patogumo,vėl gi jums geriau žinot... rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 26 rugsėjo 2013 - 09:59
Va dar su isvirksciom siulem,mes tai nebijom pasirodyti,man patinka ,,socialines provokacijos"... mirksiukas.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S.Apvilkta 1 karteli,tai niekaip negali buti susiveles ar dar kaip apsipukaves ar issitampes... lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 26 rugsėjo 2013 - 10:13
Varinija neee,bijoti nereikia lotuliukas.gif va bliuzoniukas visai kitaip atrodo....geriau, taip sakant, nei irisinė suknutė...ir velevetukai puikios spalvos...ir derinukas labai gražus...va tik puspaltukas man ir nelabai blush2.gif ax.gif derinukas yra,tik jis pats mano akims nelabai perliukei žiūrisi.... jau bijau aš ir ką rašyt apie mergaičių madas blush2.gif jaučiu nusišneku lotuliukas.gif nekreipkite dėmesio tik mirksiukas.gif rašau,kaip man atrodo...
Atsakyti
user posted image

P.S.Apvilkta 1 karteli,tai niekaip negali buti susiveles ar dar kaip apsipukaves ar issitampes... lotuliukas.gif smile.gif
[/quote]

Labai smagi Varinijos mergaitė :-) Rūbeliai visi labai gražūs, matosi, kad mama daug darbo įdeda. Spalvos, medžiagos-super thumbup.gif
Visada jūsų tema pavartau, pažiūriu grožius. Nu šaunios mamos ir vaikai thumbup.gif
Atsakyti
Ir vel nesutiksiu...TOBULAS PALTUKELIS,ilgai tokio ieskojau,dievinu tokius minkstus paltukus,siltuciai,minkstuciai,patogus... tongue.gif
O del stiliuko,tai mazosios butent toks sportinis stiliukas,neislenda ji is dzempuku ir kelnyciu,todel suknutes ir pradejau isparduoti... mirksiukas.gif Laipioja medziais...ir sienomis... biggrin.gif Ji laaaabai judri,gyvibinga,smagi,su humoro jausmu...taip kad jai tokie derinukai labiausiai tinka ir mano akimis...netgi labai ,,ziurisi''... lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
paskutinis tiek su dzemperiu tiek ir su paltuku man patiko, o va irisine suknele irgi ne smile.gif ne del siuliu, ir ne del modelio - man patinka tokios "netradicines" sukneles, bet del pacios medziagos kuri man tiesiog negrazi smile.gif bet kaip derinukas - super viskas suderinta visumoj
Atsakyti
paskutinis zalias ir paltukėlis ir visas derinukas labai mielas .
ruda suknele man irgi patinka/ as pati su visokiais draiskalais megstu vaikscioti, tia man cia viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 09 26, 13:32)
paskutinis zalias ir paltukėlis ir visas derinukas labai mielas .
ruda suknele man irgi patinka/ as pati su visokiais draiskalais megstu vaikscioti, tia man cia viskas ok.

Jooo, gerai suknelę pavadinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 26, 17:06)
Jooo, gerai suknelę pavadinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vilmuteeee,gal jau vienasyk liaukites ta pacia kramtoske kramtyti,nes ilgainiu nebeskani darosi... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 09 26, 09:49)
1.Dabar apie audini...labai prasyciau nekomentuoti audiniu plonumo,storumo,velimosi ar dar kitokiu kokybes vertinimu.Nes tikrai nesiruosiu cia i temute kelti tik ka su nukirptom etiketemis derinuku.Turim ir jau ,,smagiai nesiojamu",apdriskisiu irgi nededu... bigsmile.gif Cia yra derinuku tema,visai kas kita jeigu nepatiko pats derinukas,tuomet laukiu pagristos kritikos kas ne taip... mirksiukas.gif

2.O del botuku ,tai sorry,nuotraukose puikiai matosi kad net asfaltas slapias,ziauriai lijo...Tai kas ten negerai su bociukais????? bigsmile.gif

1. O kodel nekomentuoti? As apskirtai zaviuosi mamytemis kuriuos tuos pacius rubelius moka derinti tarpusavyje, kad ir 100 kartu su tuo paciu rubu cia pasirodo, tik pagirtina tongue.gif pati derinu rubus nnn kartu, nes juos realiai nesiojam kasdien... ir man nauji/ tik nukirptomis atiketemis rubai visai nerupi tongue.gif Del manes kad ir antras, ar trecias vaikas ta pati rubeli nesioja, bet nenkokybe jusu "suknytes" akis bado, tai ir parasiau. Kazkodel netikiu, kad pupa ja nesiojo diena is dienos kelis menesius ar ne...bet atrodo butent taip cool.gif Siules man neuskliuvo, isverstos siules man visai patinka, bet uzkliuve beformis ir nusirubuliaves rubas ax.gif realiai keik ji ta "sukne" nesiojo..1-3 kartus? ax.gif

2. Botukai OK, tuo labaiu jei palije...tik mano nuomone tarkim verstos odos batyciai su raistukais(kazka panasuas turit) butu graziaiu tike 4u.gif

Kazkur ant nuoskaudos uzlipau..nesuprantu, visad mokedavot priimti kritika.....bet si kart g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 26 rugsėjo 2013 - 18:17