QUOTE(lina13 @ 2013 09 27, 12:01)
baltė man labai grazus jūsų darzelinis ir tie batukai prie sios tunikytės labai
Ačiū
QUOTE(JEma @ 2013 09 27, 15:56)
Del derinuku gausos
tai nebutina reikalauti, kad mamos kasdien cia rodytu savo derinukus. Visu pirma juk ne kasdien ir paveiksluojame tuos vaikucius. Pvz kai nusipirkau nauja fotika tai kasdien ji tampiausi ir fotkinau, o va dabar seniai jau suvokiau, kad jis bjaurybe baisiai sunkus ir didelis, tad dar ir rankine ar specialu krepsi turiu del jo tampytis. Todel guli sau namie...

O ir derinuku nesinori visu fotkinti ypac kai gyveni nuosavame name ir vaikas pagrinde tik i darzeli eina. Nes i miesta pasivaiksciot, o ta proga ir apsirenkti deramai nera reikalo...
Labai sutinku dėl fotoaparato, tikrai lygiai tas pats man, jau dabar 90% su muilinuke fotografuoju, nes ne fotokonkursui ruošiuosi...

O dėl derinių gausos, tai manau, niekas ir nerodo kasdien, kiekvieno darželinio derinuko tikrai nepaveiksluoja ir tuo labiau niekas nereikalauja... Ar bent jau aš tikrai nejaučiu spaudimo dažnai dėti ir apskritai rodytis....
Kita vertus, jei visos dės tik kartą per mėnėsį, tai temelė vegetuos, o ne gyvuos, todėl tikrai smagu, kad ir dažniau mamos sugeba suderinti, sufotografuoti ir sukelti nuotraukėles, tik VALIO
Ir dar vienas dalykėlis šiek tiek prajuokino -
"ypac kai gyveni nuosavame name" - gal Jums atrodo tik gyvenant name, bet lygiai tie patys dalykai ir gyvenant bute ar miesto centre... Laiko/noro ar dar kažko neprideda... Visi prasmę mato skirtingai ir būtent dėl to įdomiau gyventi
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 27, 18:51)
balte labai graži mergytė,derinukas švelnutis,ta ružava labai taip man mergaitiška
Dėkoju
QUOTE(pukepuke @ 2013 09 27, 20:06)
Ir teisingai padare kad nenorejo

Su antrais zymiai geriau

Ačiū
QUOTE(katee @ 2013 09 27, 21:01)
balte - darzelinis smagus
QUOTE(-Tynka- @ 2013 09 28, 03:53)
Nubirzgęs menininkas
Patiko rūbeliai, bet nuoga bamba nelabai
QUOTE(-Tynka- @ 2013 09 28, 04:35)
Dar vienas, su mėgstamiausia skrybėle
Šilta gera pas jus

Derinukas labai smagus. Man patinka skrybėliukės, o jei dar vaikai jas mėgsta, tai visai liux
Ir aš viena citata pabaigai pridėsiu
"Dėl skonio nesiginčijama - O mušamasi, kovojama ir kariaujama."