Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

kiskius
- man antro derinuko spalvos patinka. Bet perkrautas gal kiek atrodo g.gif

balte
- darzelinis smagus thumbup.gif

lina13 - pirmas labai liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 30 rugsėjo 2013 - 14:03
QUOTE(arunele @ 2013 09 27, 11:32)
Pavyduoliai  visada randa daugiau negu ieško.
M.de Skiuderi
Varinija, tai ką jūs darote - tobula: fotosesijos, deriniai, spalvos, aksesuarai - tai, ką jūs turite - įgimta. Ir tos kurios ale kritikuoja - to pavydi umn.gif. Reikalinga jūs šioje temoje kaip kelrodis: ir mus mamas užvedė skoningiau rengti savo atžalas, man tai tikrai suveikė  bigsmile.gif  Subtilus jūsų vaikų grožis, jų saviraiška pozuojant - ne kiekvienas paauglys sutiks tai daryti. jie šaunuoliai wub.gif darykite savo darbą toliau, stebinkite visas pasekėjas, o ne vietoje pateikta kritika tegul atsimuša kaip į sieną biggrin.gif ir tik sustiprina jūsų Varinijos stiliaus jausmą mirksiukas.gif
Būkite stipri ir nepasiduokite rolleyes.gif Jūs čia tikrai reikalinga ploja.gif
Dar mintis....Skonio stoka - viena iš tų ydų, kurios neatsiejamos nuo veidmainybės.
H. de Balzakas

Vajej, na varnija, as jau jusu vietoje po tokiu filosofiju issulydiciau, na rimtai biggrin.gif
Kaip galima dingti is temos tada? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2013 09 27, 16:56)
O tu visu darzeliniu bent jau as nelabai matau prasmes fotografuoti ir deti cia... Nu susiderinam spalvas kad neatrodytumem kaip ufonautes ir zygiuojam... su paprastom bliuzelem megztukais ir sijonukais... Manau daugelis mamu taip rengia... rolleyes.gif

Tikrai sutiku ir pasirasau po kiekvieno zodziu smile.gif
Ir tikrai, del tos gausybes derinuku, sutinku irgi drinks_cheers.gif As pvz dirbu, griztu namo kokia 19.30, vaikai buna po darelio, as vos gyva...
Taigi, derinukai isskirtinai savaitgaliniai, nes darzeliniu, as taip pat nematau prasmes cia deti smile.gif Del to blogai nesijauciu ax.gif
Atsakyti
[quote=katee,2013 09 27, 21:01]

2. Butent. Niekas nevercia. Nepatinka, neziuri. Bet kam apie tai reikejo kalbeti: "As ziuriu tik tik pirmas jusu 2-3 foto..., nes jos nemeniskos, vienodos (ar dar ten kazkokios netokios)"... Man akys nepavargsta ir 20 perziureti.
O ypac idomiai atrodo, kai pogrindis pasireiskia ir subega kaip ziurkes ant surio, kai tik kokia diskusija uzverda doh.gif doh.gif
drinks_cheers.gif ZODZIAI AUKSINIAI
KATEE ACIŪ 4u.gif
VILMUTEEE ACIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 27, 23:19)
O siaip nuomone apie derinuka susidarau is 1-3 foto, ir nesijauciu kazka blogo pasakius ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nubirzgęs menininkas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 28 rugsėjo 2013 - 04:02
Dar vienas, su mėgstamiausia skrybėle

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 28 rugsėjo 2013 - 04:36
Tynka koks man antras derinukas fainuoilis nuo-iki wub.gif labai labai gražu thumbup.gif va čia ir skrybeliukas netrukdo akims ( čia tik aš nesugyvenu su skrybeliukais,neužpykite tik blush2.gif ) labai smagus berniukas atrodo thumbup.gif labai oro šilto pavydžiu ax.gif pirmas ir įdomus,viskas suderinta pagal pasirinktą stiliuką thumbup.gif jau akių grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 28 rugsėjo 2013 - 08:40
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 27, 23:19)
O siaip nuomone apie derinuka susidarau is 1-3 foto,

Viso geriausio 4u.gif

O paskui uzsimerkiat....Bet vistiek pamatot, kad foto buvo vienodos biggrin.gif Apie derinuka zinoma galima ir is vienos foto spresti. O jei dar ta foto tokia meniska kaip jusu, tai derinukas nusvinta visom spalvom rolleyes.gif

Ir jums 4u.gif Apsikeitem palinkejimais ir baigta biggrin.gif

Tynka - antras koks nuostabus thumbup.gif wub.gif Spalvos grazios labai is skrybele kaip tinka cia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 28 rugsėjo 2013 - 09:52
QUOTE(lina13 @ 2013 09 27, 12:01)
baltė man labai grazus jūsų darzelinis ir tie batukai prie sios tunikytės labai 4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2013 09 27, 15:56)
Del derinuku gausos tai nebutina reikalauti, kad mamos kasdien cia rodytu savo derinukus. Visu pirma juk ne kasdien ir paveiksluojame tuos vaikucius. Pvz kai nusipirkau nauja fotika tai kasdien ji tampiausi ir fotkinau, o va dabar seniai jau suvokiau, kad jis bjaurybe baisiai sunkus ir didelis, tad dar ir rankine ar specialu krepsi turiu del jo tampytis. Todel guli sau namie... biggrin.gif O ir derinuku nesinori visu fotkinti ypac kai gyveni nuosavame name ir vaikas pagrinde tik i darzeli eina. Nes i miesta pasivaiksciot, o ta proga ir apsirenkti deramai nera reikalo...

Labai sutinku dėl fotoaparato, tikrai lygiai tas pats man, jau dabar 90% su muilinuke fotografuoju, nes ne fotokonkursui ruošiuosi... smile.gif
O dėl derinių gausos, tai manau, niekas ir nerodo kasdien, kiekvieno darželinio derinuko tikrai nepaveiksluoja ir tuo labiau niekas nereikalauja... Ar bent jau aš tikrai nejaučiu spaudimo dažnai dėti ir apskritai rodytis....
Kita vertus, jei visos dės tik kartą per mėnėsį, tai temelė vegetuos, o ne gyvuos, todėl tikrai smagu, kad ir dažniau mamos sugeba suderinti, sufotografuoti ir sukelti nuotraukėles, tik VALIO thumbup.gif
Ir dar vienas dalykėlis šiek tiek prajuokino - "ypac kai gyveni nuosavame name" - gal Jums atrodo tik gyvenant name, bet lygiai tie patys dalykai ir gyvenant bute ar miesto centre... Laiko/noro ar dar kažko neprideda... Visi prasmę mato skirtingai ir būtent dėl to įdomiau gyventi smile.gif

QUOTE(vilmuteeee @ 2013 09 27, 18:51)
balte  labai graži mergytė,derinukas švelnutis,ta ružava labai taip man mergaitiška  wub.gif

Dėkoju 4u.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 09 27, 20:06)
Ir teisingai padare kad nenorejo bigsmile.gif  drinks_cheers.gif Su antrais zymiai geriau ax.gif

drinks_cheers.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(katee @ 2013 09 27, 21:01)
balte - darzelinis smagus thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 09 28, 03:53)
Nubirzgęs menininkas  biggrin.gif

Patiko rūbeliai, bet nuoga bamba nelabai 4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2013 09 28, 04:35)
Dar vienas, su mėgstamiausia skrybėle

Šilta gera pas jus wub.gif Derinukas labai smagus. Man patinka skrybėliukės, o jei dar vaikai jas mėgsta, tai visai liux thumbup.gif

Ir aš viena citata pabaigai pridėsiu

"Dėl skonio nesiginčijama - O mušamasi, kovojama ir kariaujama." biggrin.gif
Atsakyti
Haha.. Taigi bamba matosi del to, kad rankos i virsu iskeltos smile.gif taip tai nesimato nuogo pilvo smile.gif
Atsakyti
[quote=-Tynka-,2013 09 28, 14:06]
Haha.. Taigi bamba matosi del to, kad rankos i virsu iskeltos smile.gif taip tai nesimato nuogo pilvo smile.gif
Niu, aš čia pusiau juokais... žinai kaip pas mus dabar vėsoka, tai net žiūrėt šalta, o pas jus ten vasara smile.gif
Šiaip man patinka thumbup.gif
Atsakyti

i 
Dar kartą prašau nebetęsti diskusijos ne į temą. Pradėsiu trinti žinutes. Kiek galima toliau apie tą patį? Tema derinukams ir jų aptarimams.
Atsakyti