Bet pvz. su malonumu perziuriu lollipop ir sensi nuotraukas, nes jos parenka ir vaizdus- senos durys, tiltelis, sulinys, sodas ir t.t. ir pan. del manes ju nuotrauku galetu buti ir daugiau nei 10
a79, ot ir nemetysiu akmenim
Mano nuomone derini parodo puikiai 1 nuotrauka(jei vaikutis visu ugiu nufotografuotas), antra jei dar norisi parodyti is nugaros, 3-4 absoliutus maximumas jei nuotraukos siaip grazios ir yra i ka paziureti...
10 nuotrauku vieno derinuko tikrai nereikia
nebent butu tas vienas derinukas, bet nuotraukos superines ir besikeicianti aplinka tada su malonumu perziuresiu...bet derinio jos geriau neparodys, nei 1-3 nuotraukos.
Bet pvz. su malonumu perziuriu lollipop ir sensi nuotraukas, nes jos parenka ir vaizdus- senos durys, tiltelis, sulinys, sodas ir t.t. ir pan. del manes ju nuotrauku galetu buti ir daugiau nei 10
QUOTE(a79 @ 2013 09 27, 08:30)
....nuobodoka ir jau net įkyru žiūrėt
kaip supratau visos pastabos taikytos butent man...
niekas cia niekuo nesimeto...
Jeigu ikyru,tai neziurekite,galite uzdeti ,,nematomuma" ties mano niku,tai nematysite nei nuobodaus vaiko,nei ikyrios mamytes...
Jau ir taip is sios temutes pabego kelios fainos mamytes del tu nuolatiniu ,,kandziojimusi",o juk inete vietos po saule visoms gali uztekti.Beja,nesu kokia fetisiste,tiesiog ,tenka pripazinti,tai buvo erdve siek tiek ,,savanaudiskiems " tikslams...
Ir,po teisybe,jeigu ne maniskes trijules ir dar keliu mamyciu vaiku derinukai,tai temute butu nyki ir nuobodoka...
QUOTE(Varinija @ 2013 09 27, 07:52)
Varinija man atrodo reikia jau tikai daryti isvadas
sorry kad cituoju , bet sitos 2 nuotraukos absoliuciai vienuodos
QUOTE(Varinija @ 2013 09 26, 19:13)
QUOTE(kerola @ 2013 09 27, 09:19)
Varinija man atrodo reikia jau tikai daryti isvadas
kur cia geriau atsispindi derinukas
matyt vaiko zvilnsnis i objektyva tikrai pagrazina ta derinuka 
isvadas as padariau...
del siu dvieju panasiu...tiesiog skubus reikalai atitrauke nuo monitoriaus,ir nebespejau istrinti...
O visoms toms,kurios islenda ,,kaip pilipukai is kanapiu",tai siulau geriau ideti savo vaiku derinukus,tuomet suvoksite,kad tai ne taip jau paprasta ir lengva...Geriau jau paidziaugtumete,kad kazkas suranda laiko ideti pastangu,kad temute gyvuotu...
Tiesa zmones sako,jeigu nenori sau padaryti blogo,tai nedaryk kitiems gero...Tikrai nemanau,kad ,,darkiau" temute...
SIRDINGAI DEKOJU VISOMS,KAM PATIKOM
Vaikuciams linkiu augti sveikiems (nes labai jau daznai sirguliuoja sioje temuteje...) ir niekada neliudinti savo mamyciu
Varinija, neikit niekur...
Jei moderatoriai neriboja nuotrauku kiekio jus dekit kiek norit
Kas nori ziuri i pirmas 3 (kaip as
) , kas nori i visas 10... kas nenori visai neziuri
man asmeniskai jos netrukdo.
| i | Nebeplėtokite diskusijos ne į temą. Ačiū. Varinija, priimkite kritiką draugiškai. Ir visos kitos pasistenkite ne tik žvalgytis temoje, aptarinėti draugiškai, bet ir savo derinukus parodyti. |
Na jau, Varinija , ką jūs čia dabar...,kodėl taip jautriai reaguojate paskutiniu metu??
Kažkas papezėjo kažką,o jūs rankas į viršų ? Aš jus palaikau
. Į jūsų derinukus žiūrėčiau,kad ir visą temą iš eilės
. Ir kitų mamyčių vaikiukai super išpuošti ir foto nuostabios
. Tad nereikia kreipti dėmesio į tokias rašliavas.
O KAM NUOBODU IR NEĮDOMU,TAI KO ČIA SKAITOTE IR ŽIŪRITE-NESUPRANTU
Yra kitų temų juk, arba galite susikurti kitokią,be pasikartojančių nuotraukų
Papildyta:
Kažkas papezėjo kažką,o jūs rankas į viršų ? Aš jus palaikau
O KAM NUOBODU IR NEĮDOMU,TAI KO ČIA SKAITOTE IR ŽIŪRITE-NESUPRANTU
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2013 09 27, 09:50)
Varinija, neikit niekur...
Jei moderatoriai neriboja nuotrauku kiekio jus dekit kiek norit
Kas nori ziuri i pirmas 3 (kaip as
) , kas nori i visas 10... kas nenori visai neziuri
man asmeniskai jos netrukdo.
Varnija, tik nesugalvokite is temos dingti
Jau buvote ta padariusi, tema aisku nenumire, bet tikrai truko jusu
Na, tikrai jau nesmagi diskusija cia issivyste
Puolimas tikrai jautesi. Daznai Varinija kazkam uzkliuna. Tai vaikai atrodo verciami fotkintis ir liudni, tai suknele nusiburbuliavus, tai jau 10 nuotrauku trukdo kazkam. Ne visi turi tokias galimybes grazias nuotraukas padaryti. Ne visi moka, ne visi turi tokius fotikus ir t.t. Del nuotrauku kiekio tai nusisnekejimas grynas
Nera cia jokiu taisykliu. Ir ne fotomenininkiu cia konkursas, o deriniu. Fotografijos galimybes galima demonstruoti kitose temose, jei tas labai rupi.
O visos islindusios is pogrindzio kazkodel ir islenda tik tada, kai kokia diskusija issivysto. Iki to tai nelabai idomu buvo savo nuomone isreiksti. Zinoma. Kai pasidziaugti, tai ne pro kur, o vat paliudeti kartu ar ispeikti - pirmi.
Varinija - nekreipkit demesio
Puikiai jus surantu. Ne jus viena cia ale nemegstat kritikos
Ir niekur nedinkit
O visos islindusios is pogrindzio kazkodel ir islenda tik tada, kai kokia diskusija issivysto. Iki to tai nelabai idomu buvo savo nuomone isreiksti. Zinoma. Kai pasidziaugti, tai ne pro kur, o vat paliudeti kartu ar ispeikti - pirmi.
Varinija - nekreipkit demesio
Dezdemona*, labai mielas derinukas, mergytė man tokia mažulytė atrodo, coliukė tokia
Na, su juodais batukais gal derinukas ir visai super 'skambėtų', bet negaliu sakyti, kad jau su šitais negražu - tikrai labai gražu... Mes šį sezoną taip pat beveik vien mėlynai rengsimės... 
lina13, nors specialiai ir nederinot, bet tikrai nėra koks nors miksas, vistiek labai geras derinukas
ciku_caku, gražios kelnytės, o šitas šalikutis man labai fainas, gal labiau prie paltukų/švarkelių tinkamas, tačiau ir prie tokių striukyčių visai gerai
Varinija, man patiko suknutė... Čia be jokio pataikavimo... Patiko rudoji, bet ne irisinė pusė. Net nepačiupinus numanau, koks tai audinys (teko dirbti su audiniais), nėra jis blogas ar nekokybiškas, gal tik nelabai 'fotogeniškas', antra pusė iš savęs atrodo apsipūkavusi, nors tai ne nuo dėvėjimo. Apskritai išvirkščiasiūliai man patinka (JEma - rodykte savuosius
), pati nešiočiau tokius rūbus. Kalbant apie spalvą bijau suklysti, bet atrodo tinka labiau rudens tipo žmonėms... Jūsų dukrytę šiek tiek blankina... Beje, pirmoji rankinė man nelabai gerai žiūris, o va ta kvadratinė įdomi
Žalsvi derinukai labai mieli, tai bene vienintelė iš žalių atspalvių, kuri man patinka (čia subjektyvus vertinimas
) Superinai suderintos spalvos
Vidurinėlio derinukas tikrai neblogas, bet irgi mano akimis ne jo stilius, pūkinukės labiau tiktų, man kaip ir JEmai nesuprantu dėl ko kliūna kelnyčių ir striukės suderinamumas, gal todėl, kad pernelyg gerai tinka faktūriškai, o lyg norėtūs šiokio tokio kontrasto... Atskirai paėmus visi rūbeliai ok, o kartu kažkaip lyg nelabai...
Nedinkite iš temos, tebūnie mažiau įdėkite tų nuotraukėlių, (pasirodo kažkam trukdo
) būtinai rodykitės
al84, viskas labai liux, batukai gal atrodo dar vėsesniems orams skirti, bet vaizdo tikrai negadina
lina13, nors specialiai ir nederinot, bet tikrai nėra koks nors miksas, vistiek labai geras derinukas
ciku_caku, gražios kelnytės, o šitas šalikutis man labai fainas, gal labiau prie paltukų/švarkelių tinkamas, tačiau ir prie tokių striukyčių visai gerai
Varinija, man patiko suknutė... Čia be jokio pataikavimo... Patiko rudoji, bet ne irisinė pusė. Net nepačiupinus numanau, koks tai audinys (teko dirbti su audiniais), nėra jis blogas ar nekokybiškas, gal tik nelabai 'fotogeniškas', antra pusė iš savęs atrodo apsipūkavusi, nors tai ne nuo dėvėjimo. Apskritai išvirkščiasiūliai man patinka (JEma - rodykte savuosius
Žalsvi derinukai labai mieli, tai bene vienintelė iš žalių atspalvių, kuri man patinka (čia subjektyvus vertinimas
Vidurinėlio derinukas tikrai neblogas, bet irgi mano akimis ne jo stilius, pūkinukės labiau tiktų, man kaip ir JEmai nesuprantu dėl ko kliūna kelnyčių ir striukės suderinamumas, gal todėl, kad pernelyg gerai tinka faktūriškai, o lyg norėtūs šiokio tokio kontrasto... Atskirai paėmus visi rūbeliai ok, o kartu kažkaip lyg nelabai...
Nedinkite iš temos, tebūnie mažiau įdėkite tų nuotraukėlių, (pasirodo kažkam trukdo
al84, viskas labai liux, batukai gal atrodo dar vėsesniems orams skirti, bet vaizdo tikrai negadina
QUOTE(Varinija @ 2013 09 27, 08:52)
kaip supratau visos pastabos taikytos butent man...
Jeigu ikyru,tai neziurekite,galite uzdeti ,,nematomuma" ties mano niku,tai nematysite nei nuobodaus vaiko,nei ikyrios mamytes...
Jau ir taip is sios temutes pabego kelios fainos mamytes del tu nuolatiniu ,,kandziojimusi",o juk inete vietos po saule visoms gali uztekti.Beja,nesu kokia fetisiste,tiesiog ,tenka pripazinti,tai buvo erdve siek tiek ,,savanaudiskiems " tikslams...
O daugiau nuotrauku tiesiog geriau atspindi derinuka...
Ir,po teisybe,jeigu ne maniskes trijules ir dar keliu mamyciu vaiku derinukai,tai temute butu nyki ir nuobodoka...
P.S.na dabar tai galesite pasimetyt supuvusiais kiausiniais...
(...kaip susireiksminau...
)
Nepalikit sios temutes.As irgi cia tankiai akis paganau,pasidziaugiu jusu ir kitu vaikuciu derinukais.Taigi labai noretusi,kad ir toliau dziugintumete savo vaiku derinukai.
Pavyduoliai visada randa daugiau negu ieško.
M.de Skiuderi
Varinija, tai ką jūs darote - tobula: fotosesijos, deriniai, spalvos, aksesuarai - tai, ką jūs turite - įgimta. Ir tos kurios ale kritikuoja - to pavydi
. Reikalinga jūs šioje temoje kaip kelrodis: ir mus mamas užvedė skoningiau rengti savo atžalas, man tai tikrai suveikė
Subtilus jūsų vaikų grožis, jų saviraiška pozuojant - ne kiekvienas paauglys sutiks tai daryti. jie šaunuoliai
darykite savo darbą toliau, stebinkite visas pasekėjas, o ne vietoje pateikta kritika tegul atsimuša kaip į sieną
ir tik sustiprina jūsų Varinijos stiliaus jausmą
Būkite stipri ir nepasiduokite
Jūs čia tikrai reikalinga
Dar mintis....Skonio stoka - viena iš tų ydų, kurios neatsiejamos nuo veidmainybės.
H. de Balzakas
M.de Skiuderi
Varinija, tai ką jūs darote - tobula: fotosesijos, deriniai, spalvos, aksesuarai - tai, ką jūs turite - įgimta. Ir tos kurios ale kritikuoja - to pavydi
Būkite stipri ir nepasiduokite
Dar mintis....Skonio stoka - viena iš tų ydų, kurios neatsiejamos nuo veidmainybės.
H. de Balzakas