Įkraunama...
Įkraunama...

Labai skausmingi santykiai (pertrauka ar kas?)

QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 09 12, 11:57)
Skaičiau jūsų istoriją ir vos perskaičiau iki galo. Na, jūs tikrai esat drama queen tongue.gif Visi tie klūpėjimai, šniurkštimai, verkimai, eilės, seilėjimaisi. Atsiprašau, kad taip subanalinu taurius jausmus, bet jų išraiškos būdai man nepriimtini ir netgi atgrasūs. Man viso to būtų per daug nuo pat pradžių, ir labai gerai suprantu merginą. Būtų įdomu paskaityti jos istorijos versiją, nes esu tikra, kad ji būtų stipriai kitokia.

Aš manau kad jūs į ją žiūrėjot kaip į daiktą. Kai tas daiktas pradėjo norėti erdvės ir savo gyvenimo, jums pasidarė pikta. Tiek verkėt, sniurkštėt, rašėt eiles, klūpėjot, o dabar ji nenori priklausyti vien tik jums! Leiskit jai gyventi savo gyvenimą. Ji pasirinko. Turėkit šiek tiek savigarbos ir baikit būti drama queen. Beje, asmeninių žinučių kopijavimas čia ir viešas publikavimas jums irgi pliusų neprideda...

drinks_cheers.gif

vot būtent - ir kas baisiausia, kai pagalvoju, jei jis tokiom "paklodėm" pusvalandinėm su ja ir bendraudavo...
maždaug susitinka ir skelia monologą su patosu apie savo jausmus, apie vidinius, sielos, psichologinius išgyvenimus ir t.t., jei ji per daug nereaguoja, tada ima jos klausinėti - "jei tau blogai, tu pasipasakok..nenori? kaip nenori? gi išsiliek, tarp mūsų turi būti tik visiškas atvirumas. Atsiverk, brangioji, kad būtume kaip vienas. Kodėl tyli, mano meile? Kodėl akis užmerkei gražiąsias? Ei, tu gi miegi?!!" (taip po kokio pusvalandžio), po to ašarų pakalnė ir rankų grąžymas...

Aišku, aš čia ironizuoju.
Bet drama queen jis tikrai nebloga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 11, 22:02)

Kvailelė, nu... Per anksti pavaidino moterį rolleyes.gif O ką autorius, džiaugėsi, kad tokia jauna ir brandi ir manė meilę visam gyvenimui suradęs. Daugelis taip manytų g.gif

Nemanau.Gal atsalo ne is karto.Tiesiog pirma apmaste viduje viska..nes zinojo koks monologas lauks,kokie cia psichologiniai vingiai ir pan. Gal grizus tevam,paiskalbejo us mama ir paklause, na ka daryt? Mamyt,nemyliu ?Nebemyliu..ar taip buna,ar normalu ir t.t ir viska gerai apmascius, rezte nureze.Ir taip daug geriau,nei butu salus pamazu,liktu koktus santykiu prisiminimas.Dabar praeitis grazi,merginai baigesi ta meile ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(desmondukas @ 2013 09 03, 11:27)
Sveiki visi,
<...>
Nuoširdžiai prašau patarimo ir įžvalgų šioje situacijoje.. Kas čia? Pertrauka? Santykių restartas? Viso gero? Kas čia dabar vyksta? AČIŪ JUMS LABAI...

Nieko tokio, iš to išaugama.
Atsakyti
O man, kaip sutikusiai šaltą, negerbiantį, nemylintį vyrą visa tsi, ką sakė autorius gražiai skamba. Taip jauna aš, naivi ir pan., bet su savo draugu visada norėjau atvirumo, nuoširdumo, didelės meilės. To negavau, to, manau, ir bandysiu ieškot. O kad moterys nežino ko nori - tiesa. Bet galbūt vienos nori vieno, o kitos visai kito? Mano nuomone, jis viską darė gerai, ir tik pati mergina neapsisprendusi buvo. Ateityje, manau, gailėsis ką prarado, bet čia jau jos pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(desmondukas @ 2013 09 09, 12:12)

Beje esu dėkingas merginai už pastangas manęs nedirginti ir nenervuoti. Kai ji buvo gimtadienyje, jos draugė padarė nuotrauką visų dalyvaujančių. Kas naudojasi Facebook, tas žinos. Ant kiekvienos nuotraukos galima prisitaginti save. Visos merginos buvo pažymėtos nuotraukoje, o ji nors ten ir buvo - ne. Kaip suprantu nenorėjo jog pamatyčiau nei kur ji yra nei ką ji veikia. Taip nedirgindama mano jausmų jog jai kažkur linkma, smagu ir pns.. Nežinau ar supratote, tačiau nesugalvojau kaip aiškiau paaiškinti...

o Dieve, o Dieve, kuo toliau skaitau tuo slyksciau darosi. tu vyras ar ne vyras galu gale, kas cia per bobiskas snarglejimasis apie visokias smulkmenas ir kiekvieno jos judesio (esamo ar nesamo) aiskinimas kaip kazkokio zenklo. as tokiu nemegstu nei vyru, nei moteru, o ir niekas nemegsta. kvepuot neduoda, o klausia paskui "gal ka ne taip padariau". pasaulio bamba mat. "as ir mano jausmai". kas gali su tuo ilgai tvert. tokie eilerasciai, ir laikymasis uz ranku parduotuvese, ir visa kita. manyciau jog tai baisus sapnas, kur susivyniojau su kazkuo zarnom.
Atsakyti
QUOTE(tamsiaplaukezaliaake @ 2013 09 21, 22:53)
O man, kaip sutikusiai šaltą, negerbiantį, nemylintį vyrą visa tsi, ką sakė autorius gražiai skamba. Taip jauna aš, naivi ir pan., bet su savo draugu visada norėjau atvirumo, nuoširdumo, didelės meilės. To negavau, to, manau, ir bandysiu ieškot. O kad moterys nežino ko nori - tiesa. Bet galbūt vienos nori vieno, o kitos visai kito? Mano nuomone, jis viską darė gerai, ir tik pati mergina neapsisprendusi buvo. Ateityje, manau, gailėsis ką prarado, bet čia jau jos pasirinkimas.

Žiūrėkite, kad bėgdama nuo vilko neužšoktumėte ant meškos, nes sentimentalumas, emocingumas, reiklumas dėmesiui, psichologinės manipuliacijos iš pažiūros atrodo kaip atvirumas, nuoširdumas, meilė, tačiau tik iš pažiūros ir dažniausiai tiems, kurie būtent išorinių parodymų pasiilgę.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2013 09 13, 14:20)

maždaug susitinka ir skelia monologą su patosu apie savo jausmus, apie vidinius, sielos, psichologinius išgyvenimus ir t.t., jei ji per daug nereaguoja, tada ima jos klausinėti - "jei tau blogai, tu pasipasakok..nenori? kaip nenori? gi išsiliek, tarp mūsų turi būti tik visiškas atvirumas. Atsiverk, brangioji, kad būtume kaip vienas. Kodėl tyli, mano meile? Kodėl akis užmerkei gražiąsias? Ei, tu gi miegi?!!" (taip po kokio pusvalandžio), po to ašarų pakalnė ir rankų grąžymas...

ironizuok, ironizuok, saipykis, saipykis. tikrai pati isgyvensi kazkada, BET IS kitos. puses. is ties tai pagalvojau, sm pilna temu, kurios kaip atvirkstines. moterys RAUDA CIA, NES SU VYRU JOMS - KAIP I AKMENI. kaip i muro siena. zodelio neispesi, jei ciut blogai - tai iseina is namu, atsitraukia i olda. tipinis rodos vyro elgesys, o moterys lipa sienom. saltas, zombis....bendru kalbu ner, tik seksas ir buitis.
o cia vyrukas skystesnis, nori pasikalbeti, jausmingesnis - tai nafik toki, pasijuokiam, tokiam visuomenej, vyru visuomenej-ne vieta.
moterys, ko jus norit???????????????
aukso vidurys butu geriausia - bet ar pacios esat aukso vidurys...teip, teip, pasakysit kiekviena apie save bigsmile.gif as esmi...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 23, 09:28)
ironizuok, ironizuok, saipykis, saipykis.

Given, gerai, jei abu tokie susitinka, kuriems pastoviai reikia demesio. Bet, jei ne, tai ta "saltesne" puse, jau kaip monstras koks atrodo? Vaikinas rase, kad supyko, negaves demesio is merginos(kai buvo tevai atvaziave). Jei, jis nebutu prikaisiojes, nebutu jos "smauges" savo demesiu, gal ir dabar butu kartu. Tas zavusis periodas baigiasi berots po triju men, kai nematai aplinkui kitu zmoniu. O, cia trys metai. Mergina, jau atsizavejo, pradejo gyventi normalu gyvenima. Pradejo matyti drauges, gimines. Vaikinas uzsiliko sitame etape. Visas pasaulis tik tu. Ir is merginos norejo to pacio. Uzdusino jis ja. Emociskai. Vat ir viskas. Tokie santykiai neturi ateities.
P.s. As iki dabar su siaubu prisimenu viena gerbeja, kuris i diena po simta zinuciu rasydavo. Ir stresuodavo, jei negaudavo atsakymo. Pradzioj, gal ir patiko toks "demesys". Veliau pradejo varginti. biggrin.gif
Atsakyti
Ir mane vargintų pernelyg aktyvus, dažnas, kalašnikovo automatinis dėmesys, kai bombarduojama dėmesiu, sms, vos ne ataskaitos kas valandą "ką veiki" ir pan., ir dūsavimas suokimas į ragelį. Išprotėjimas ir noras kuo greičiau nuo to pabėgti. Kaip rašai, pradžioje malonu, gal ir patiktų, bet ne ilgam schmoll.gif
Atsakyti
Čia rimtai vyrukas tokį traktatą vožtelėjo, ar kas nors linksminasi? unsure.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2013 09 23, 10:07)
pradžioje malonu, gal ir patiktų

Aha, kai tau -niolika. Ir tai ne visiems.
Stogas pavažiuotų man nuo tokių santykių, bučinukų, saulučių, staigmenėlių ir kt.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 23, 07:28)

Bet o kam tie kraštutinumai? Arba turi būti šaltas kaip plienas, arba eilėraščius mėnulio šviesoj rašyti ir verkti? doh.gif

Aš sutinku, kad smerkti žmogaus nereikia, bet iš kitos pusės, jis labai sėkmingai ir nekaltai smerkia savo buvusią. Maždaug "toks geras ir toks tobulas buvau, o ji ėmė taip ir pasielgė". Na taip, ėmė ir pasielgė. Norėjo ir išėjo. Nebemyli. O ką jai dabar daryti? Būti vien todėl kartu, kad jis buvo toks geras ir tobulas? O mums ką daryti? Paverkti kartu? Man asmeniškai toks elgesys būtų nepriimtinas iš vyro pusės. Merginos čia sako tą patį. Tai gal kažką reikia ir savyje keisti užuot gyvenus su požiūriu "aš toks geras, o aplinka tokia bloga".
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 09 23, 08:28)
ironizuok, ironizuok, saipykis, saipykis. tikrai pati isgyvensi kazkada, BET IS kitos. puses. is ties tai pagalvojau, sm pilna temu, kurios kaip atvirkstines. moterys RAUDA CIA, NES SU VYRU JOMS - KAIP I AKMENI. kaip i muro siena. zodelio neispesi, jei ciut blogai - tai iseina is namu, atsitraukia i olda. tipinis rodos vyro elgesys, o moterys lipa sienom. saltas, zombis....bendru kalbu ner, tik seksas ir buitis.
o cia vyrukas skystesnis, nori pasikalbeti, jausmingesnis - tai nafik toki, pasijuokiam, tokiam visuomenej, vyru visuomenej-ne vieta.
moterys, ko jus norit???????????????
aukso vidurys butu geriausia - bet ar pacios esat aukso vidurys...teip, teip, pasakysit kiekviena apie save bigsmile.gif as esmi...

Viskam reikia jausti saiką - tiek beribiam dėmesio rodymui, kai bombinama ir kontroliuojama kiekvienas žingsnis, tiek visiškam šaltumui ir ignorui.

Aš, asmeniškai, išprotėčiau, jei kontroliuotų kiekvieną mano žingsnį, reikalautų ataskaitų, nepaleistų nuo savęs nei per metrą įkvėpti.

O vaikinas tame net nemato jokios problemos. g.gif
Atsakyti