Įkraunama...
Įkraunama...

Labai skausmingi santykiai (pertrauka ar kas?)

QUOTE(@nda @ 2013 09 11, 17:53)
Bent 3 moterys šioje temoje pasisakė, kad yra buvusios autoriaus merginos vietoje. Jūsų nuomone, jos visos iš tų negalinčių santykių išlaikyti ilgiau kaip 3 metus? Ar tik autoriaus mergina?

as buvau tokioje padetyje. Bet su vyru gyvenu jau 10 metu. Mano pussesere irgi panasia draugyste turejo, tik ten dar begales sms'u, trugdymas dirbti ir nesupratimas, kaip darbe negali su juo tel. bendrauti. Ji su savo vyru jau 9 metai.
Atsakyti
QUOTE(@nda @ 2013 09 11, 18:53)
Bent 3 moterys šioje temoje pasisakė, kad yra buvusios autoriaus merginos vietoje. Jūsų nuomone, jos visos iš tų negalinčių santykių išlaikyti ilgiau kaip 3 metus? Ar tik autoriaus mergina?

Aš gi nepermatau. Aš skaičiau viską, ką jis rašė ir jokių perdūsinimų nemačiau. Kai jau yra pora, žmonės vienas kitam įsipareigoja, gyvena kartu daug laiko ar pastoviai gyvena, tai normalu, kad jie nebėra atskiri laisvi žmonės. Aš tuomet didelių laisvių nesuprantu, nes po to palaipsniui tai išauga į tokias temas kaip pvz.: gelbėkite, ką daryti, radau pas jį facebook susirašinėjimus su kitomis; padėkite, žmona mane apgaudinėja, netyčia įlindau į jos telefoną ir radau kažką....
Nu tai apsispręskime, kas mums žmonėms gerai, laisvės ar nelaisvės.
Ir tik nereikia lialia, kad čia visai kitokių laisvių reikia, kad čia viskas ne taip, kitaip ir pan.
Didžiulis skyrybų procentas man regis daugiau skirtybes žmonių rodo, bendrų interesų nebuvimą, nesusiklijavimą nei buvusius sulipusius, kurie panoro staiga laisvių biggrin.gif mirksiukas.gif Manau, kad tai žymiai retesnis variantas tas pastarasis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 11 rugsėjo 2013 - 20:17
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 11, 21:14)
Aš gi nepermatau. Aš skaičiau viską, ką jis rašė ir jokių perdūsinimų nemačiau. Kai jau yra pora, žmonės vienas kitam įsipareigoja, gyvena kartu daug laiko ar pastoviai gyvena, tai normalu, kad jie nebėra atskiri laisvi žmonės. Aš tuomet didelių laisvių nesuprantu, nes po to palaipsniui tai išauga į tokias temas kaip pvz.: gelbėkite, ką daryti, radau pas jį facebook susirašinėjimus su kitomis; padėkite, žmona mane apgaudinėja, netyčia įlindau į jos telefoną ir radau kažką....
Nu tai apsispręskime, kas mums žmonėms gerai, laisvės ar nelaisvės.
Ir tik nereikia lialia, kad čia visai kitokių laisvių reikia, kad čia viskas ne taip, kitaip ir pan.

Tai mergina ir nesutiko su laisvais santykiais, kuriuos vėliau siūlė autorius. Kaip kad rašėte: kai dviese tai "nebėra atskiri laisvi žmonės", todėl mergina ir norėjo skirtis.
Apskritai, man keista jūsų pozicija šia tema - jeigu jau pradėjo draugauti, tegu ir gyvena kartu iki grabos lentos.
Atsakyti
QUOTE(@nda @ 2013 09 11, 21:31)
Tai mergina ir nesutiko su laisvais santykiais, kuriuos vėliau siūlė autorius. Kaip kad rašėte: kai dviese tai "nebėra atskiri laisvi žmonės", todėl mergina ir norėjo skirtis. 
Apskritai, man keista jūsų pozicija šia tema - jeigu jau pradėjo draugauti, tegu ir gyvena kartu iki grabos lentos.

Tai kad labai jaunutė, ne kokia subrendusi nepriklausoma moteris juk, kuri įspėjo apie neįpareigojančius santykius. Juk buvo bendri ateities planai ir t.t. Tai ar čia normalu šitaip staigiai, be normalių argumentų palikti, kai tiek kartu išmylėta, išbūta, išsiintymiauta. Baisu tai yra. tai nereikėjo pačiai savo iniciatyva plauti kojinių ir kitų apatinių ar kitų dalykų daryti, o po to pareikšti, kad laisvės nėra doh.gif
Kvailelė, nu... Per anksti pavaidino moterį rolleyes.gif O ką autorius, džiaugėsi, kad tokia jauna ir brandi ir manė meilę visam gyvenimui suradęs. Daugelis taip manytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 11, 22:02)
Juk buvo bendri ateities planai ir t.t. Tai ar čia normalu šitaip staigiai, be normalių argumentų palikti, kai tiek kartu išmylėta, išbūta, išsiintymiauta.

O ką jai reikėjo daryti, jei pajuto, kad su šiuo žmogumi nebenori būti, nenori bendros ateities? Kiek laiko, jai reikėjo "tempti", kad jau būtų tinkamas laikas skirtis?
Atsakyti
QUOTE(@nda @ 2013 09 11, 22:09)
O ką jai reikėjo daryti, jei pajuto, kad su šiuo žmogumi nebenori būti, nenori bendros ateities? Kiek laiko, jai reikėjo "tempti", kad jau būtų tinkamas laikas skirtis?

Keista juk tik tame, kad šitaip greit, op ir atšalo, anot autoriaus. Regis turėjo palaipsniui kažkaip... O kad pilna susitinka ne sau skirtų žmonių tai faktas, nesakau juk kitaip.
Atsakyti
Vicious Vici,
zinot ka? Jus puikiai tiktut autoriui bigsmile.gif Kitos tokios tikrai neras bigsmile.gif
Atsakyti
Skaičiau jūsų istoriją ir vos perskaičiau iki galo. Na, jūs tikrai esat drama queen tongue.gif Visi tie klūpėjimai, šniurkštimai, verkimai, eilės, seilėjimaisi. Atsiprašau, kad taip subanalinu taurius jausmus, bet jų išraiškos būdai man nepriimtini ir netgi atgrasūs. Man viso to būtų per daug nuo pat pradžių, ir labai gerai suprantu merginą. Būtų įdomu paskaityti jos istorijos versiją, nes esu tikra, kad ji būtų stipriai kitokia.

Aš manau kad jūs į ją žiūrėjot kaip į daiktą. Kai tas daiktas pradėjo norėti erdvės ir savo gyvenimo, jums pasidarė pikta. Tiek verkėt, sniurkštėt, rašėt eiles, klūpėjot, o dabar ji nenori priklausyti vien tik jums! Leiskit jai gyventi savo gyvenimą. Ji pasirinko. Turėkit šiek tiek savigarbos ir baikit būti drama queen. Beje, asmeninių žinučių kopijavimas čia ir viešas publikavimas jums irgi pliusų neprideda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienių pūkai: 12 rugsėjo 2013 - 11:00
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 09 12, 09:38)
Vicious Vici,
zinot ka? Jus puikiai tiktut autoriui  bigsmile.gif Kitos tokios tikrai neras  bigsmile.gif

Kur jau ten, aš per sena tokiai romantikai smile.gif Ir šiaip aš baisiai išranki kas liečia mane pačią. O į kitus pasižiūrėti iš šalies juk visiškai nesunku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 09 12, 11:57)
Skaičiau jūsų istoriją ir vos perskaičiau iki galo. Na, jūs tikrai esat drama queen tongue.gif Visi tie klūpėjimai, šniurkštimai, verkimai, eilės, seilėjimaisi. Atsiprašau, kad taip subanalinu taurius jausmus, bet jų išraiškos būdai man nepriimtini ir netgi atgrasūs. Man viso to būtų per daug nuo pat pradžių, ir labai gerai suprantu merginą. Būtų įdomu paskaityti jos istorijos versiją, nes esu tikra, kad ji būtų stipriai kitokia.

Aš manau kad jūs į ją žiūrėjot kaip į daiktą. Kai tas daiktas pradėjo norėti erdvės ir savo gyvenimo, jums pasidarė pikta. Tiek verkėt, sniurkštėt, rašėt eiles, klūpėjot, o dabar ji nenori priklausyti vien tik jums! Leiskit jai gyventi savo gyvenimą. Ji pasirinko. Turėkit šiek tiek savigarbos ir baikit būti drama queen. Beje, asmeninių žinučių kopijavimas čia ir viešas publikavimas jums irgi pliusų neprideda...

Bet ir kategoriškos jūs moterys biggrin.gif Kai nejautrus vyras - blogai, kai jautresnis - blogai. Jo amžiuje tai norma. Pažiūrėkit kaip dabar jis laikosi, o kiek paliktų prasigeria, venas pjaunasi, deginasi. Nevarykit ant žmogaus.
Klausimas: kam jai kniubti ir tiek raudoti? Jei blogas, tai - pasižiūrėk į save, kaip elgies, ką čia išdarinėji, juokingi tie tavo eilėraščiai. Čiau, braške.
Bet ar ji taip elgėsi? Visgi ar ne pas ją buvo tos vidinės problemos, nežinojimas ko jai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 09 12, 11:12)
Bet ir kategoriškos jūs moterys biggrin.gif Kai nejautrus vyras - blogai, kai jautresnis - blogai. Jo amžiuje tai norma. Pažiūrėkit kaip dabar jis laikosi, o kiek paliktų prasigeria, venas pjaunasi, deginasi. Nevarykit ant žmogaus.
Klausimas: kam jai kniubti ir tiek raudoti? Jei blogas, tai - pasižiūrėk į save, kaip elgies, ką čia išdarinėji, juokingi tie tavo eilėraščiai. Čiau, braške.
Bet ar ji taip elgėsi? Visgi ar ne pas ją buvo tos vidinės problemos, nežinojimas ko jai reikia?

Aš ne kategoriška, bet man nepatinka kraštutinumai tongue.gif Nemokėjimas reikšti savo jausmų visiškai, kaip ir perdėtas jų reiškimas tokiais būdais jau yra kraštutinumas. Man. Raudantis, besiseilėjantis, keliais vaikštantis ir banalius eilėraščius rašantis man asmeniškai nepatiktų. Na, gal būtų patikę, kai buvau 14. Šitai ir yra vadinama drama queen smile.gif

Aš nevarau. Bet jos elgesio irgi nevertinu vien iš jo pasakojimo. Dėl to ir manau, kad mergina šią istoriją papasakotų visaip kitaip. Kadangi jos čia nėra, sunku kalbėt apie jos problemas, bet mano manymu, vyrukas irgi turi problemų su mąstymu, nes stabilūs žmonės taip tiesiog nesielgia.
Atsakyti
QUOTE(Pienių pūkai @ 2013 09 12, 10:57)
Beje, asmeninių žinučių kopijavimas čia ir viešas publikavimas jums irgi pliusų neprideda...

man tai irgi labai uzkliuvo. Merginos vietoj ziauriai nepaktiktu, jei netyciukais uztikciau savo zinutes paviesintas internete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(desmondukas @ 2013 09 11, 15:35)
IR, jei aš suklydau, tai didžiausia mano klaida buvo (kaip ir mano draugė ašarodama atsakė), per jauną aš ją paimiau...
Amen wink.gif

Oi, vargeli... tik tokią klaidelę padarė, kad ne tą pasirinko smile.gif , bet juk jei nutrūksta santykiai, tam yra priežastis, ir ta priežastis slypi abiejuose, jeigu santykiai prasti, vėl - tame priežastis abiejose, tik kai ego didelis, nesinori savo atsakomybės matyti. Žinoma, tokiam "jautruoliui" (bet mano galva, tiesiog savimylai, egoistui) maloniau klausytis, kokia jo buvusi mergina nesubrendusi, kad čia viskas bus gerai, kad paties veiksmuose nėra jokių klaidų, dar ir sulaukti pagyimų už tokį "poetiškumą", dramatiškumą. Manau, teisingai kreipeisi į supermamų forumą, nes čia galinčių tavo poreikius patenkinti moterų gana nemažai - šiuo atveju veiki konstruktyviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 13 rugsėjo 2013 - 15:59