Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 15, 08:13)
Labas rytas visom 4u.gif
Panasu,kad pas mus jau nemiga prasideds doh.gif Kaip laikrodis pries 5 pabundu ir nebeiseina uzmigti. Anksti nesigulu 23-24h. Kartais pamiegu pietu pogiulio, bet ne kiekviena diena.
Aysibosta i lubas ziureti tai lipu is lovos, nuvargstu kol ateina laikas i darba zygiuoti schmoll.gif Kaip su tuom kovojat?

Nekovoju, mane ir jau po truputi nemiga kankina doh.gif

Issirinkau vezima, kaip jums,..? blush2.gif blush2.gif Turkijoj tikrai visi ziures, nes cia normaliu dideliu ratu nera, o ka jau kalbet apie tokius blink.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

http://www.bebetto.pl/en.html

Fabio modelis ax.gif dabar tik spalva issirinkt reikia, 145, 148 ar 231? g.gif

Ant 1000 Lt pigiau nei LT radau (prams.net) ir siuncia i TR thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(kufuke @ 2013 11 15, 08:18)
Issirinkau vezima, kaip jums,..? blush2.gif  blush2.gif Turkijoj tikrai visi ziures, nes cia normaliu dideliu ratu nera, o ka jau kalbet apie tokius blink.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif 

Įdomiai atrodo sportinis su tokiais dideliais ratais biggrin.gif

Manęs nemiga nekankina, tai nežinau ką bepatart biggrin.gif Įsitaisyt patogiai sudėtinga, bet miegot visviena norisi biggrin.gif
Atsakyti

Kufuke, grazus vezimelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 11 14, 21:56)
Oi ne ne ne  biggrin.gif

Tikiu, kad datrauksit iki galo wink.gif

As tai vargstu nes tikrai nera lengva, bet susitvarkau.

Kas ten zino, gal ir trecia dar kada suplanuosit netycia wub.gif

Na, man bent jau iki gruodzio pradzios, o tada jau atsikvepsiu pilna kutine biggrin.gif

Na tu bitute darbininke, kaip speji visus galus suziuret doh.gif Faina, kad tavo mazylei patinka vanduo, o maniskis kazkodel jo bijot pradejo, nors anksciau su malonumu eidavo i vonia doh.gif
Gaila, kad sau laiko neturi, bet viskas laikina. Aisku, lengva man dabar rasyt, kai antras lelius dar pakeliui, na bet kaip nors isgyvensim biggrin.gif Beje, kaip sese ar labai myli broli? wub.gif
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 15, 09:13)
Labas rytas visom 4u.gif
Panasu,kad pas mus jau nemiga prasideds

Bent jau man kovot su nestukiu nemiga - be sansu doh.gif Isvis visa gyvenima beveik su ta nemiga, o nestumo metu paumeja viskas... Ligoninej kai gulejau, tai valerjonu duodavo, zinau, kad sukatzoles kitos geria, gal ir tau pades 4u.gif
QUOTE(kufuke @ 2013 11 15, 09:18)
Issirinkau vezima, kaip jums,..? Turkijoj tikrai visi ziures, nes cia normaliu dideliu ratu nera, o ka jau kalbet apie tokius

Grazus klasikinis, tik spalvu nerandu, nerodo man, rinkciausi koki nors dramblio kaulo ar kavos su pieno spalvos, jei toks yra.
O tu nemanai, jei pas jus, kaip minejai stambus akmenukai papludimy, ratu kameros turetu buti kiek platesni]es ir pripuciamos, kad reikalui esant isleist is ju kazkiek oro ir minkstai vaziuot per tuos akmenukus? g.gif
QUOTE(bum @ 2013 11 15, 12:45)
Manęs nemiga nekankina, tai nežinau ką bepatart biggrin.gif Įsitaisyt patogiai sudėtinga, bet miegot visviena norisi biggrin.gif

Tau gerai tongue.gif biggrin.gif

Kaip pilvukas, labai atsikises jau?

Labas vakaras 4u.gif
Papildyta:
Kufuke, va apie kokius ratukus kalbejau, nekreipk demesio i pati vezima, radaiu nete pirma pasitaikiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 15, 21:51)
Kaip pilvukas, labai atsikises jau?

Atsikišęs jau normaliai biggrin.gif Visų pirmas žvilgsnis būna į veidą, o antras - į pilvą biggrin.gif

Šiandien kažkaip toks jausmas atsirado kad lyg remiasi jau vaikas man ten. Tai suskubau lyginti drabužėlių biggrin.gif Ir šiaip dar paskausta pilvo apačioj - raiščiai tempiasi. Turbūt leidžiasi pilvas ax.gif Kaži prieš kiek laiko iki gimdymo nusileidžia paprastai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 11 15, 23:18)
Atsikišęs jau normaliai biggrin.gif Visų pirmas žvilgsnis būna į veidą, o antras - į pilvą biggrin.gif

Šiandien kažkaip toks jausmas atsirado kad lyg remiasi jau vaikas man ten. Tai suskubau lyginti drabužėlių biggrin.gif Ir šiaip dar paskausta pilvo apačioj - raiščiai tempiasi. Turbūt leidžiasi pilvas ax.gif Kaži prieš kiek laiko iki gimdymo nusileidžia paprastai? mastau.gif

Maniskis irgi jau neblogai atsikises wub.gif

Ahaaa, issigandai biggrin.gif Spejai islygint viska?
Man jau seniai remiasi, o kai kakleli tikrino, tai nenorejo to daviklio toli grust, nes gydytojui jau leliaus galvele jautesi biggrin.gif Ir su raisciais iki siol kankinuos, o jei dar mazulis paspardo kur i sonus isvis saldu pasidaro doh.gif biggrin.gif
Mano pilvas jau seniai nusileides, o ir su pirmu nestumu niekad nebuvo aukstai, kazkokie zemagrindziai abu, tai nieko siuo klausimu pasakyt negaliu blush2.gif
Kiek zinau, 37 sav. pagal vadovelius turi buti auksciausiam lygy, o paskus turbut leidzias g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 15, 22:28)
Ahaaa, issigandai biggrin.gif Spejai islygint viska?
Man jau seniai remiasi, o kai kakleli tikrino, tai nenorejo to daviklio toli grust, nes gydytojui jau leliaus galvele jautesi biggrin.gif Ir su raisciais iki siol kankinuos, o jei dar mazulis paspardo kur i sonus isvis saldu pasidaro doh.gif  biggrin.gif
Mano pilvas jau seniai nusileides, o ir su pirmu nestumu niekad nebuvo aukstai, kazkokie zemagrindziai abu, tai nieko siuo klausimu pasakyt negaliu blush2.gif
Kiek zinau, 37 sav. pagal vadovelius turi buti auksciausiam lygy, o paskus turbut leidzias g.gif

Jo, neblogai išgąsdino hihihi.gif Viskas, šį savaitgalį jau varysiu susipirkti visus higieninius daiktus tašei susikrauti biggrin.gif
Nespėjau išsilyginti, vaikui visviena prireikė paliesti lygintuvą doh.gif Na bet kiek išlyginau tašei jau pakaktų biggrin.gif
O, tai gerai kad su nusileidusiu galima daug vaikščioti, dar ir aš noriu bent iki žiemos pratempti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

mane nemiga tik kartais kankina, bet siaip miegu kaip meska ziema ax.gif Pvz sianakt visai beveik nemiegojau, dabar jauciuosi siaubingai doh.gif Turbut taip organizmas ruosiasi ateinancioms permainoms biggrin.gif
Man jau pilvukas vis dazniau pakieteja, kartais ir baisoka darosi, jokiu tasiu dar nesusikroviau, vis nuo "pirmadienio" ruosiuosi biggrin.gif O man dar taip toli tas gimdymas atrodo biggrin.gif
O pas mane pilvuke cirkas, abu iskart zagsi lotuliukas.gif

Anamari, Bum , man atrodo, kad jus ta pacia diena gimdysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 11 15, 23:54)
Jo, neblogai išgąsdino hihihi.gif Viskas, šį savaitgalį jau varysiu susipirkti visus higieninius daiktus tašei susikrauti biggrin.gif

Supirkai gal jau siandien viska is to isgascio? biggrin.gif
QUOTE(NAZARA @ 2013 11 16, 13:08)
Man jau pilvukas vis dazniau pakieteja, kartais ir baisoka darosi, jokiu tasiu dar nesusikroviau, vis nuo "pirmadienio" ruosiuosi biggrin.gif O man dar taip toli tas gimdymas atrodo biggrin.gif

Anamari, Bum , man atrodo, kad jus ta pacia diena gimdysit biggrin.gif

Ruoskis, ruoskis ir tu jau po truputeli lotuliukas.gif
Idomu kas buna, kaip abu zagsi biggrin.gif

Kas cia zino, kaip cia bus, o gal istikruju tu mus aplenksi biggrin.gif

Merginos, tai kas perims temos administravima, nes jei netiketai pagimdysiu, tai liksit be temos ir be sarasiuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 16, 21:50)
Supirkai gal jau siandien viska is to isgascio? biggrin.gif

Joo, jau nuvariau į vaistinę ir susipirkau ko ten man trūko biggrin.gif Dar beliko tokios smulkmenos kaip vanduo ir užkanda biggrin.gif Reiks ryt kiba jau ir lagaminą kraut pradėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2013 11 17, 00:13)
Joo, jau nuvariau į vaistinę ir susipirkau ko ten man trūko biggrin.gif Dar beliko tokios smulkmenos kaip vanduo ir užkanda biggrin.gif Reiks ryt kiba jau ir lagaminą kraut pradėt ax.gif

Dideli lagamina pasiriošus? biggrin.gif

Man šiandien ne pro kur akys neuzsimerkia, nesuprantu, kas cia daros ir taip nervas ima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 17 lapkričio 2013 - 00:27
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 15, 10:51)
Bent jau man kovot su nestukiu nemiga - be sansu doh.gif Isvis visa gyvenima beveik su ta nemiga, o nestumo metu paumeja viskas... Ligoninej kai gulejau, tai valerjonu duodavo, zinau, kad sukatzoles kitos geria, gal ir tau pades 4u.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NAZARA @ 2013 11 16, 01:08)
Sveikos nestuke.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif As zaksejimo dar nejutus, o ir siaip judesiukai lb svelnus ir reti. Uzsiauginau greiciausiai gera riebalu sluoksni, kad savo mazyliu nejauciu. Kiek ziurejom per ultragarsa, tai aktryvios paneles auga:)
Pas mane pilvas ketvirtadieniais kieteja keliom valandom.
Atsakyti