Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Bum, na va kaip gerai thumbup.gif O kiek lelius sveria, nesake? ax.gif

olija, teisingai bum sako, matyt cia nuo nedideles pertraukos streikuoja organizmas. As irgi per visus galus serganti jauciuosi doh.gif Nakti apsiverst ant kito sono - misija neimanoma, kazkur uzspaudzia taip nerva, kad i wc vos ne ant vienos kojos einu doh.gif

Idomu, kaip ten mano kaklelis blush2.gif Maziukas tai gerai malasi, ryte kartu su manim keliasi, vakare uzmiega biggrin.gif Bet jei kokia bemiege naktis, tai kartu kankinames doh.gif
Jau susikroviau tases i GN, liko tik leliaus drabuzius isidet, bet ir anie tvarkingai po lentynas isdelioti, tai greitai juos sudesiu ax.gif Kaip pagalvoju, tai nemazai jau pratempem, dabar norisi nors iki gruodzio pradzios, tada galesiu isleist atostogu visas mano auklytes, neisivaizduoju, ka be ju daryciau wub.gif Ai, cia siandien taip vidurius susuko, kad galvojau, jog gimdau, o vaiko rubai nesurinkti, bety taip ju dar ir neidejau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Anamari,o kada tau pradejo trumpeti,kada pastebejo?

As vakar skane buvau,jau dabar kaklelis ant pacios zemutines ribos -25 mm.18 diena siuna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 07 lapkričio 2013 - 21:59
Sveikos,
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 07, 21:22)
Bum, na va kaip gerai thumbup.gif O kiek lelius sveria, nesake? ax.gif

Idomu, kaip ten mano kaklelis blush2.gif Maziukas tai gerai malasi, ryte kartu su manim keliasi, vakare uzmiega  biggrin.gif Bet jei kokia bemiege naktis, tai kartu kankinames doh.gif
Jau susikroviau tases i GN, liko tik leliaus drabuzius isidet, bet ir anie tvarkingai po lentynas isdelioti, tai greitai juos sudesiu ax.gif Kaip pagalvoju, tai nemazai jau pratempem, dabar norisi nors iki gruodzio pradzios, tada galesiu isleist atostogu visas mano auklytes, neisivaizduoju, ka be ju daryciau wub.gif Ai, cia siandien taip vidurius susuko, kad galvojau, jog gimdau, o vaiko rubai nesurinkti, bety taip ju dar ir neidejau doh.gif  blush2.gif

Sakė kad pagal scaną 2700 sveria, tai turbūt bus panašiai kaip pirmas jei anksčiau laiko nepasibels ax.gif

Maniškis irgi sportininkas, o sportuoja kone kaskart kai apsiverčiu ant kito šono biggrin.gif Vakarais taip įsismarkauja, kad išsiriečiu ir laikau rankom kad man pilvo nepradurtų laugh.gif
Aš ir jau pagalvoju apie tašių krovimą. Leliukiškus drabužėlius jau išsiskalbiau, reiks dar išlygint ir vystyklus perskalbt bei patalynę į lovytę ax.gif Dar susipirkti sau į ligoninę reikalingus daiktus.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 11 07, 21:59)
As vakar skane buvau,jau dabar kaklelis ant pacios zemutines ribos -25 mm.18 diena siuna  unsure.gif

Oh, o tai ką sakė, gal gulimą režimą prirašė? unsure.gif
Atsakyti
Keberiokst, man lyg 22 savaite ar truputi anksciau buvo 29 mm, o 27 jau tik 1 cm beliko. Iki tos 18 d dar laiko nemazai, tai gal poilsio daugiau reik? Beje, man gydytojas sake, kad tas mano kaklas neatlaiko nuobtu visu persileidimu, negimdinio ir sekmingo nestumo.

Bum, tai toks nemazas jau visai tavo kleckas bigsmile.gif
Kraukis, kraukis tases, nes nedaug jau laiko liko biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as jau irgi nebeatlaikau kruvio.Visos kojos per kelais dienas nuejo basiom issokusiom venom verysad.gif kopustelis nebekoso, bet nuo antibu viduriuoja, nakti net miegodamas pora kartu pakakoja... tai oi pavargstu.

Buvo mama atvaziavusi, tai sukroviau sau ir lelytei viena lagamina, cia po gimdymo. O i gimdykla dar turiu likusiu ir paklotu, ir kt., tai net nezinau kiek bepirkti, gal uzteks ir taip. anasyk tu visokiu kremuku beveik neisnaudojau. tiesa, multimam kompresiukus visus panaudojau, o va kremuko net nepradejau, tai bus siam kartui.

pirmieji rubeliai lelytei jau suruosti, islyginti, sudeti, siandien isskalbiau jau 3men dydzio, liks dar pataliukus isygint.

tiesa, poliklinikoj nedare man nei vieno echo, tai jei pirmadieni nedarys, prasysiu arba eisiu privaciai. o tai nuo 22sav. jokiu ziniu neturiu kaip ten lelytei sekas augti. pagal judesius ir ju kieki, tai visiska hiphopere, pilvas plysta vakarais :-) o juda tai visa para rolleyes.gif
Atsakyti
Myciute, sveikatytes tavo kopusteliui, tegu viduriukai kuo greičiau susitvarko 4u.gif

Bet kokia tu saunuole, taip anksti viska suruošei thumbup.gif Aš tik neseniai viska savo sukroviau, o mažulelio rubeliu vis dar niekaip neidedu doh.gif blush2.gif
Idomu, kiek tavo lialia sveria jau bigsmile.gif O kur gimdyt planuoji? ax.gif

Laba nakti 4u.gif Kazkokia nemiga uzpuole doh.gif
Atsakyti
Labas, merginos smile.gif reikia jusu patarimo.. blush2.gif ka manot apie toki vezimeli? ax.gif g.gif
Iskart sakau, kad gyvensim visiskam kaime, kur kelias, tai zvyras su akmenim: ir smulkesniais, ir postambiais. Pasivaiksciojimas irgi i papludimi, kur postambiai akmenukai..

Ka manot..? ax.gif blush2.gif 4u.gif

http://www.musumazyl...ezimelis?ch=ufv
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 09, 00:28)
Myciute, sveikatytes tavo kopusteliui, tegu viduriukai kuo greičiau susitvarko 4u.gif

Bet kokia tu saunuole, taip anksti viska suruošei thumbup.gif Aš tik neseniai viska savo sukroviau, o mažulelio rubeliu vis dar niekaip neidedu doh.gif  blush2.gif 
Idomu, kiek tavo lialia sveria jau bigsmile.gif  O kur gimdyt planuoji? ax.gif

Laba nakti 4u.gif Kazkokia nemiga uzpuole doh.gif

dekui, geria gerasias bakterijas, valgo jogurta naturalu, atsistatys. tik va, buvo kosulys praejes, bet sloga vakar atsirado, o siandien vel koso unsure.gif tai kada as ji i darza isleisiu... unsure.gif

norejau susikraut daiktus, nes kai bunu su kopusteliu viena, tai neuztenka jegu ir kantrybes kovot su juo rolleyes.gif o kadangi pirmasyk teko anksciau laiko varyt i ligonine, tai man kazkaip ramiau.

kaip tavo savijauta? as bent naktim pamiegu, nes MB miega su kopusteliu ir ji priziuri. Ar tavo moliugelis ismiega visa nakti? nes kazkaip nesiskundei mirksiukas.gif maniskis tai blaskos, verkia, islipineja is lovos, kudikis ramiaunatrodo miegodavo...
Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif

vajei, kaip jau greitai cia tas "priekis" byres wub.gif

QUOTE(Myciute @ 2013 11 08, 12:38)
Sveikutes,
as jau irgi nebeatlaikau kruvio.Visos kojos per kelais dienas nuejo basiom issokusiom venom  verysad.gif  kopustelis nebekoso, bet nuo antibu viduriuoja, nakti net miegodamas pora kartu pakakoja... tai oi pavargstu.

Buvo mama atvaziavusi, tai sukroviau sau ir lelytei viena lagamina, cia po gimdymo. O i gimdykla dar turiu likusiu ir paklotu, ir kt., tai net nezinau kiek bepirkti, gal uzteks ir taip. anasyk tu visokiu kremuku beveik neisnaudojau. tiesa, multimam kompresiukus visus panaudojau, o va kremuko net nepradejau, tai bus siam kartui.

pirmieji rubeliai lelytei jau suruosti, islyginti, sudeti, siandien isskalbiau jau 3men dydzio, liks dar pataliukus isygint.

tiesa, poliklinikoj nedare man nei vieno echo, tai jei pirmadieni nedarys, prasysiu arba eisiu privaciai. o tai nuo 22sav. jokiu ziniu neturiu kaip ten lelytei sekas augti. pagal judesius ir ju kieki, tai visiska hiphopere, pilvas plysta vakarais :-) o juda tai visa para  rolleyes.gif

saunuole, kad jau lagamina sukrovei 4u.gif Pas mane viskas guli padrikai, kai ka isskalbiau, bet dar nelyginau, sudejau i kruva ir tiek. Sakau vyrui, dar turbut nesiruosiu gimdyt, nes nera upo, kazkokia apatija viskam uzplaukus blush2.gif nei tvarkytis nei tasiu deliot nesinori doh.gif Vis laukiu, kada cia tas lizdo sukimo sindromas atsiras biggrin.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 11 09, 13:08)
Labas, merginos smile.gif reikia jusu patarimo.. blush2.gif ka manot apie toki vezimeli? ax.gif  g.gif
Iskart sakau, kad gyvensim visiskam kaime, kur kelias, tai zvyras su akmenim: ir smulkesniais, ir postambiais. Pasivaiksciojimas irgi i papludimi, kur postambiai akmenukai..

Ka manot..? ax.gif  blush2.gif  4u.gif

na jei gyvensit ten, kur zvyrkelis, smelis, tai geriausia ziuret , kad vezimuko ratai butu dideli ir pripuciami. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes puskuojancios wub.gif

Kufuke, vezimeliuose nelabai ka ismanau wub.gif As seku paskui kitas, kurios ka nors isbande ir gerai atsiliepia apie ta daikta:) Pasiskaitinek, ka turkiskuose forumuose apie toki vezimeli raso, ypac moterys, kurios gyvena tavo salygom.

AnaMari, saunuole, tasyte sukrauta, staigmenos nebebaisios wub.gif

Bum ir AnaMari, idomu, kuri is jusu pabires pirma wub.gif wub.gif

Keberioks, sekmingos uzsiuvimo proceduros. Kaip greitai pas jus sutrumpejo, ar jau 12 sav. turit?

Nazara, ar isigijot pientrauki? as galvoju apie dviguba elektini. Cia medeina (ar kazkas panasaus) giria dauguma. Kaina biskuti nemaza wub.gif ziuresiu gal is naudotu, issterilizuosiu ir bus gerai blush2.gif

Penktadieni buvom ligonineje apziurai mazikiu. Tai abidvi guli zemyn galva, kojomis mamai pasirzius kutena biggrin.gif Viena sveria 720 g, kita 640. Nu jos nuo mazens kelioms dienom skirdavos. Patiikrino kamsti ir kakleli, viskas gerai atrode. Tik su slapimu vargstu, daznai baltymu randa, bet nusiuntus auginti bakterijas ar ka ten,nieko neuzaugina. Pirmadieni buvo geras, net apsidziaugiau, penktadieni vel siunte auginimui.

Sekanti apziura uz 4 sav.

Labanktukas visom 4u.gif
Atsakyti
Pepe, su slapimu pas mane ta pati istorija doh.gif reikalai pasitaise, kai pradejau daugiau ir netgi sakyciau daug vandens gerti. Nuo maisto tas slapimas toks, matyt organizmas nespeja visko filtruoti 4u.gif Gerk daugiau vandens 4u.gif Aisku tas lakstymas i tulika baisiai nervuoja, bet gi nieko nepadarysi, zinau, kafd po gimdymo labai greit pasimirsta tie nestumo nepatogumai biggrin.gif
Labai geri svoriukai vaikuciu 4u.gif O tai kad abi zemyn galva guli, prognozuoja CP. Pas mane guli vienas zemyn, kitas aukstyn galvyte, gyd. sake, jei taip ir toliau gules, galesiu pati gimdyti, jeigu, aisku, bus ir kiti faktoriai palankus. wub.gif

O vat su pientraukiu tai nezinau ka daryt doh.gif Tas medela aisku geras, bet kaina tai man labai nepatinka schmoll.gif As kazkaip naudoto nelabai noriu blush2.gif ziurineju dabar tommee tipee elektrini. Pas mane su pirmu nelabai to pieno buvo, nors ir dejau visas pastangas, kad jo atsirastu daugiau, nieks nepadejo schmoll.gif Ismaitinau 6 men, o paskui vaikas ir pats atsisake. Si karta labai bijau, kad to pieno vel neturesiu, o kai jo nera, tai ir patys brangiausi pientraukiai nepadeda. Vienu zodziu nusprendziau, kad iki gimdymo nepirksiu, parodziau vyrui, sakau jeigu ka, pasakysiu kuri ir nupirks ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 11 11, 00:59)
Bum ir AnaMari,  idomu, kuri is jusu pabires pirma wub.gif  wub.gif

Nu kaži, ar kuri iš mudviejų, ar Nazara pirma pabyrės biggrin.gif
Atsakyti