QUOTE(AnaMari @ 2013 11 27, 00:51)
O gal ir nesuklydo tavo intucija

Lauksim ziniu po echo

Kaip jauties? Paskaiciau apie ta ligonine, kur gulejai, tai prisiminiau amerikietiškus filmus, kai guli visi vienam angare ir seseles vis pro tas uzuolaidas smirineja
Aha, o taip bijojau neišnešiot

Gal ir su pirmagimiu panasi situacija buvo, nieks nesužinosdabar, nes netikrino man to kaklo. Aisku dar labai mano tevai ir anyta padejo ir dar savaite ji pabus, kitaip tikrai anksciau laiko buciau pagimdzius. Norisi, kad broliukas dar pilve nors pora savaiteliu pabutu
Ana, matai kaip gerai viskas susideliojo

As jau kelias savaites galvoju, kad neistempsiu iki termino, bet va, laikas bega, kaklas lyg ir uzdaras, tai gal kaip nors. Nors prisikosejau iki kazkokio tracheito ir bronchito, geriu antibus, nes kosant galvojau jau pilvas plys ir kaulai nuo mesos nugaroj atsiskirs

kopustelis irgi gavo antra partija antibiotiku, bet va, sugere, o kaip bega nosis taip bega, koset irgi nenustojo. I darza nusprendziau nebeleist. Tegu issveiksta per menesi iki lelytes atejimo, o tada ja kaip nors. MB koso vis smarkiau, bet dirba, nes dirba sau ir ner kas pavaduoja... Tai nekokios nuotaikos pas mus.
Labai tikiuos kita savaite pasveiks mano mama ir atvaziuos man padeti, o as istruksiu pas gyd. kad paziuretu echo, vis dar nuo 22sav. nedarytas... o per tuos kosejimus tai ir miegu prastai, ir lelyte malasi, ir pulso niekaip negaliu numusti, vis apie 100 laikosi, tas nuolatinis tvinkciojimas ausyse vargina. Kada tai baigsis?

nes su dviem kleckais namie bus dar smagiau

pasiguodziau vadinas
Keberiokst, tai sakai geguzi?