Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 11 25, 22:00)
sveikos  nestuke.gif

tik trumpam prisiduodu, kad dar su pilvu smile.gif, laukiu vis kad kazkas prasidetu, bet kaip neprasideda, taip neprasideda. jei nesulauksim nieko iki ketvirtad, tada nusimato cezaris, nes negali leisti skatinamuju del nesenai buto cezario su mazaja. zodziu, jauciu taip ir nesuzinosiu ka reiskia saremiai biggrin.gif

visoms linkejimai  4u.gif

Zinau,kad smalsu,bet manau mikliai persigalvotum biggrin.gif
Vieninteles priezastys del ko nenorejau cezario,tai kad lele pati datos nepasirinks ir nezinosiu ka reiskia saremiai.Daugiau nebenoriu,zinok biggrin.gif Aisku,kai reikia tai reikia.

Siandien pas gyd buvau.Tai jau aisku kada mane lukstens.Siulus ir lelyte ims 37 savaitele,aisku cezaris bus.
Atsakyti

Sveikos gyvos 4u.gif

QUOTE(kufuke @ 2013 11 23, 12:23)
Labas rytas smile.gif
nors toks jis ir labai labas, einant i wc slapimtaki skauda, nakti lyg ir inksta maude vienu metu, pilvuka maude spazmavo ir ant desinio, ir ant kairio sono gulint, padejo tik gulejimas ant nugaros ir dar tas skausmas po krutinkauliu nepraeina doh.gif

Panasu, kad tikrai artimiausiom dienom izengsiu i trecia trimestra doh.gif  doh.gif

bet tai kaip gi tu kankiniesi su tuo slapimtakiu doh.gif idomu ar nestumas cia toki 'efekta' duoda g.gif

QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 11 26, 00:00)
sveikos  nestuke.gif

tik trumpam prisiduodu, kad dar su pilvu smile.gif, laukiu vis kad kazkas prasidetu, bet kaip neprasideda, taip neprasideda. jei nesulauksim nieko iki ketvirtad, tada nusimato cezaris, nes negali leisti skatinamuju del nesenai buto cezario su mazaja. zodziu, jauciu taip ir nesuzinosiu ka reiskia saremiai  biggrin.gif

visoms linkejimai  4u.gif

nieko baisaus, kad nesuzinosi kas tie saremiai, nes suzinojusi tikrai neapsidziaugtum lotuliukas.gif

laukiam prisiduodant su gerom ziniom wub.gif

O mano fronte nieko gero verysad.gif Kraujo tyrimai ne kokie unsure.gif Kepenys streikuoja, jau vaistukus geriu, trombocitai krenta, gine siuncia pas hematologa, uzsirasiau gruodzio 5, vienu zodziu ir man jauciu nenusimato naturalus gimdymas doh.gif
Vakar su vyru aplakstem parduotuves, apsipirkom ko dar truko kraiteliui.Dabar ramiau gyvent nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(angeliukkkeee @ 2013 11 25, 23:00)
tik trumpam prisiduodu, kad dar su pilvu smile.gif, laukiu vis kad kazkas prasidetu, bet kaip neprasideda, taip neprasideda. jei nesulauksim nieko iki ketvirtad, tada nusimato cezaris, nes negali leisti skatinamuju del nesenai buto cezario su mazaja. zodziu, jauciu taip ir nesuzinosiu ka reiskia saremiai  biggrin.gif

Tai ką, reiškias vėliausiai ketvirtadienį jau turėsim naują leliuką bigsmile.gif
Suprantu kaip abydna kai negali sužinoti ką reiškia kai gimsta natūraliai, bet jau kai reikia tai reikia, svarbiausia gi mažylio sveikata, tuo galima raminti save ax.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 11 25, 23:50)
Siandien pas gyd buvau.Tai jau aisku kada mane lukstens.Siulus ir lelyte ims 37 savaitele,aisku cezaris bus.

Tai jau gali pasiskaičiuoti kada tai nusimato bigsmile.gif

QUOTE(NAZARA @ 2013 11 26, 15:20)
O mano fronte nieko gero verysad.gif Kraujo tyrimai ne kokie unsure.gif Kepenys streikuoja, jau vaistukus geriu, trombocitai krenta, gine siuncia pas hematologa, uzsirasiau gruodzio 5, vienu zodziu ir man jauciu nenusimato naturalus gimdymas doh.gif

doh.gif Įdomu ką hematologas pasakys. Bet kuriuo atveju iki 35 sav turbūt nelukštens g.gif
Atsakyti
Keberiokst, tai mergyte dabar pas tave apsigyveno? bigsmile.gif

angeliuke, lauksim žiniu iš taves 4u.gif

NAZARA, o ka hematologas tokiu atveju gali pasiulyt? Laikykis, mamyt! 4u.gif

bum, dar negimdai? As kolkas dar ne, bet baisiai slyksti nuotaika užejo ir nekalbadieniai doh.gif

Nestuliukai, nenustebkit, jei liksit be namu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 26, 21:59)
Keberiokst, tai mergyte dabar pas tave apsigyveno? bigsmile.gif

angeliuke, lauksim žiniu iš taves 4u.gif

NAZARA, o ka hematologas tokiu atveju gali pasiulyt? Laikykis, mamyt! 4u.gif

bum, dar negimdai? As kolkas dar ne,  bet baisiai slyksti nuotaika užejo ir nekalbadieniai doh.gif

Nestuliukai, nenustebkit, jei liksit be namu tongue.gif

Nezinau dar,tik taip pasakiau.Gal penktadieni suzinosiu smile.gif

Kitur pasakiau geguzinukas,tai irgi teko aiskintis biggrin.gif

Ale tau jau pabaiga arteja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 11 26, 23:18)
Nezinau dar...

Ale tau jau pabaiga arteja  bigsmile.gif

O gal ir nesuklydo tavo intucija wub.gif Lauksim ziniu po echo bigsmile.gif Kaip jauties? Paskaiciau apie ta ligonine, kur gulejai, tai prisiminiau amerikietiškus filmus, kai guli visi vienam angare ir seseles vis pro tas uzuolaidas smirineja biggrin.gif

Aha, o taip bijojau neišnešiot unsure.gif Gal ir su pirmagimiu panasi situacija buvo, nieks nesužinosdabar, nes netikrino man to kaklo. Aisku dar labai mano tevai ir anyta padejo ir dar savaite ji pabus, kitaip tikrai anksciau laiko buciau pagimdzius. Norisi, kad broliukas dar pilve nors pora savaiteliu pabutu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 27, 00:51)
O gal ir nesuklydo tavo intucija wub.gif  Lauksim ziniu po echo bigsmile.gif Kaip jauties? Paskaiciau apie ta ligonine, kur gulejai, tai prisiminiau amerikietiškus filmus, kai guli visi vienam angare ir seseles vis pro tas uzuolaidas smirineja biggrin.gif

Aha, o taip bijojau neišnešiot unsure.gif Gal ir su pirmagimiu panasi situacija buvo, nieks nesužinosdabar, nes netikrino man to kaklo. Aisku dar labai mano tevai ir anyta padejo ir dar savaite ji pabus, kitaip tikrai anksciau laiko buciau pagimdzius. Norisi, kad broliukas dar pilve nors pora savaiteliu pabutu wub.gif

Ana, matai kaip gerai viskas susideliojo 4u.gif As jau kelias savaites galvoju, kad neistempsiu iki termino, bet va, laikas bega, kaklas lyg ir uzdaras, tai gal kaip nors. Nors prisikosejau iki kazkokio tracheito ir bronchito, geriu antibus, nes kosant galvojau jau pilvas plys ir kaulai nuo mesos nugaroj atsiskirs doh.gif kopustelis irgi gavo antra partija antibiotiku, bet va, sugere, o kaip bega nosis taip bega, koset irgi nenustojo. I darza nusprendziau nebeleist. Tegu issveiksta per menesi iki lelytes atejimo, o tada ja kaip nors. MB koso vis smarkiau, bet dirba, nes dirba sau ir ner kas pavaduoja... Tai nekokios nuotaikos pas mus.
Labai tikiuos kita savaite pasveiks mano mama ir atvaziuos man padeti, o as istruksiu pas gyd. kad paziuretu echo, vis dar nuo 22sav. nedarytas... o per tuos kosejimus tai ir miegu prastai, ir lelyte malasi, ir pulso niekaip negaliu numusti, vis apie 100 laikosi, tas nuolatinis tvinkciojimas ausyse vargina. Kada tai baigsis? doh.gif nes su dviem kleckais namie bus dar smagiau lotuliukas.gif pasiguodziau vadinas lotuliukas.gif

Keberiokst, tai sakai geguzi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 26, 22:59)
bum, dar negimdai? As kolkas dar ne,  bet baisiai slyksti nuotaika užejo ir nekalbadieniai doh.gif

Ne, negimdau biggrin.gif Vakar buvau TA, tai supratau kad greitai dar negimdysiu, mažu iki termino ištempsiu rolleyes.gif Apžiūrėjo kad viskas gerai ten pas mane, lelius jau apie 3 kg biggrin.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 11 26, 23:18)
Kitur pasakiau geguzinukas,tai irgi teko aiskintis  biggrin.gif

hihihi.gif

QUOTE(Myciute @ 2013 11 27, 10:34)
pasiguodziau vadinas  lotuliukas.gif

Bile pagelbėtų hihihi.gif Sveikit 4u.gif Mano kleckas kai susirgo tai taip ir neišleidau į darželį. Bet paskaičius kaip ir tave užkrėtė tai galvoju gal ir gerai - rimtų bacilų neparneša nieks.

Pas mus taip gražiai sninga, reiks užsileisti kalėdinę muziką ir atvirukus surašyti visiem, po to manau ne tai galvoj bus, beliks tik išsiųsti biggrin.gif
Atsakyti
Na mamytės ir būsimos mamytės įlindau pažiūrėti kai jūs čia gyvenat?

ogi vienos jau greitai lukštens stebukliukus thumbup.gif bum ir tau jau ant nosies šitas džiaugsmas - na linkiu kuo lengviau ir greičiau visoms tapti mamytėmis wub.gif
- nes nieko nėra nuostabiau už šią patirtį wub.gif

mano vyresnėlė - darželyje, o mažasis džiausmelis balkone miega, nes lauke pragaras, pūga doh.gif
jau tuoj tuoj be pagalbos eis.
o taip jau žingsniuoja už vienos rankos laikydamasis thumbup.gif
Atsakyti
Myciute, kaip jus iklimpot i tas ligas giliai doh.gif Linkiu, kad greiciau visi pasveiktumet ir sveiki pasitiktumet savo maza karalaite! 4u.gif wub.gif

Beje, kiek kg priaugai? As su siuo nestumu daugiau, jei nuo pradinio savo svorio, tai apie 12 kg, o nuo neštumo pradzios tai tada 14 daugmaž, nes pradžioj svoris pakrito ax.gif

Bum, tai jaunelis visai didelis nusimato? bigsmile.gif Maniskis tsi turbut panasus kaip ir D, su juo vis sake, kad mazas vaikas bus, o gime visai standartinis, normalaus svorio biggrin.gif

Vakare jau mano kojytes nebeišlaiko manes, taip pastringa, kad ojojoj doh.gif Tikiuosi, kai pagimdysiu, praeis sitie skausmai unsure.gif

Labad vakaras nemiegalems 4u.gif
Papildyta:
Lietuva, tai gal trecia ratuka? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Lietuva @ 2013 11 27, 13:53)
jau tuoj tuoj be pagalbos eis.
o taip jau žingsniuoja už vienos rankos laikydamasis  thumbup.gif

Vaje kaip greitai, o atrodo tiką pagimdei biggrin.gif

QUOTE(AnaMari @ 2013 11 27, 22:58)
Beje, kiek kg priaugai? As su siuo nestumu daugiau, jei nuo pradinio savo svorio, tai apie 12 kg, o nuo neštumo pradzios tai tada 14 daugmaž,  nes pradžioj svoris pakrito ax.gif

Bum, tai jaunelis visai didelis nusimato? bigsmile.gif Maniskis tsi turbut panasus kaip ir D, su juo vis sake, kad mazas vaikas bus, o gime visai standartinis, normalaus svorio biggrin.gif

Vakare jau mano kojytes nebeišlaiko manes, taip pastringa, kad ojojoj doh.gif Tikiuosi, kai pagimdysiu, praeis sitie skausmai unsure.gif

Papildyta:

Tai nedaug tas 14 kg. Aš irgi apie 13 kg, bet visi kas susitinka sako nesimato ant manęs tų kilogramų, viskas į pilvą biggrin.gif
Mano pirmas irgi gimė vidutinis - 3770, tai manau ir šitas panašiai bus, kiek čia per tas pora savaičių bepriaugsi biggrin.gif
Šįryt su klecku ėjom į polikliniką, tai neišmiegoję abu likom biggrin.gif Jis jau snaudžia, einu ir aš prigulsiu akis sumerksiu, reik naudotis proga kol galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 11 28, 00:58)
Myciute, kaip jus iklimpot i tas ligas giliai doh.gif Linkiu, kad greiciau visi pasveiktumet ir sveiki pasitiktumet savo maza karalaite!  4u.gif  wub.gif

Beje, kiek kg priaugai? As su siuo nestumu daugiau, jei nuo pradinio savo svorio, tai apie 12 kg, o nuo neštumo pradzios tai tada 14 daugmaž,  nes pradžioj svoris pakrito ax.gif

Papildyta:

dėl to trečio ratuko biggrin.gif , tai kad gal ne, deja, bet dabar save reikia paremontuoti: atsinaujino kojos - t.y. sąnario problema, kur prieš 5 metus operavausi meniską - artritas ir visokios kt. blogybės, nepagydomos, deja o tik progresuojančios. Viena iš priežasčių, kodėl ne pagal metus sąnariai "parėjo" - vaisingumo skatinantys vaistai doh.gif kai kam padeda, o kitus dalykus sugadina.....
tačiau, jei viską reikėtų pakartoti ir žinočiau, kad nuo to pasmerkiu save amžinai ligai,..... vis viena nieko nekeisčiau - nes tik tokiu būdu gavau dovaną tapti mamyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 lapkričio 2013 - 17:03