Įkraunama...
Įkraunama...

♥Rudeniniai nėštukių namučiai♥

Sveikutės, nestuke.gif
Pažiūrėjau pirmąjį puslapį ir pamačiau, jog vis dar tebesu sąrašiuke.Prisipažįstu, jog buvau tinginukė ir nebesilankiau jūsų temutėje, nepykit 4u.gif Tad išbraukit mane, aš pagimdžiau antrą dukrelę 11 19d. wub.gif
Sėkmės visoms nestuke.gif ir jau esamoms mamytėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas.. blush2.gif

Kaip manot, ar verta pirkt, 4 pakuotes po 56vnt. Huggies Newborn 2-5kg + 2 pakuotes dregnu serveteliu - 104 Lt ir dar nemokamas atsiuntimas..? g.gif

http://urun.gittigid...g-56li-98528076
Papildyta:
Jautruole, su dukreles gimimu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kufuke @ 2013 11 28, 20:17)
Labas.. blush2.gif

Kaip manot, ar verta pirkt, 4 pakuotes po 56vnt. Huggies Newborn 2-5kg + 2 pakuotes dregnu serveteliu - 104 Lt ir dar nemokamas atsiuntimas..? g.gif

http://urun.gittigid...g-56li-98528076
Papildyta:
Jautruole, su dukreles gimimu wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

del kainos nezinau,bet patarciau neuzsikrauti daug.Pirma,tai tavo vaikui gali netikti.Antra,pirmas ir antras dydziai staigiai isaugami.Nepamenu per kiek laiko maniskis ant 3 perejo,bet gan greitai.
O ir siaip,man asmeniskai Huggies visai nepatiko.Naudojam tik Pampers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 11 28, 22:58)
del kainos nezinau,bet patarciau neuzsikrauti daug.Pirma,tai tavo vaikui gali netikti.Antra,pirmas ir antras dydziai staigiai isaugami.Nepamenu per kiek laiko maniskis ant 3 perejo,bet gan greitai.
O ir siaip,man asmeniskai Huggies visai nepatiko.Naudojam tik Pampers  4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Mum Huggies irgi nepatiko, per kieti pampersai, stori tokie, nefaini schmoll.gif O ir siaip pirmo dydzio, ypac tokiu mazyciu, net ne 3-6 kg tai mum is vis gal tik poros poku ir tereikejo....Antra dydi pradejom vos po keletos dienu kai grizom is ligonines.

P.S. as vis dar paciokinu kaip gyvenat, nes laukiu kol mano praeito nestumo bendrazyges issiperes blush2.gif Bet dabar ziuriu, kad teks pabut bent iki kol Keberiokst pagimdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 11 28, 21:20)
Pritariu  drinks_cheers.gif Mum Huggies irgi nepatiko, per kieti pampersai, stori tokie, nefaini  schmoll.gif O ir siaip pirmo dydzio, ypac tokiu mazyciu, net ne 3-6 kg tai mum is vis gal tik poros poku ir tereikejo....Antra dydi pradejom vos po keletos dienu kai grizom is ligonines.

P.S. as vis dar paciokinu kaip gyvenat, nes laukiu kol mano praeito nestumo bendrazyges issiperes  blush2.gif Bet dabar ziuriu, kad teks pabut bent iki kol Keberiokst pagimdys  biggrin.gif

nu ziurek iki geguzes turi laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 11 28, 23:32)
nu ziurek iki geguzes turi laiko  4u.gif

Tai va, as irgi taip primeciau, kad busiu cia iki kleckucio beveik pirmo gimtadienio, tada jau nesdinsiuos is visur visiem laikam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 11 29, 09:47)
Tai va, as irgi taip primeciau, kad busiu cia iki kleckucio beveik pirmo gimtadienio, tada jau nesdinsiuos is visur visiem laikam  biggrin.gif

nu gal nebutina is visur? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Na, kas apsiema tema administruot? As jau dingstu is sitos parapijos, siryt 6.35 mums gime musu 3050 gr ir 50 cm nykstukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 12 01, 11:39)
Na, kas apsiema tema administruot? As jau dingstu is sitos parapijos, siryt 6.35 mums gime musu 3050 gr ir 50 cm nykstukas  wub.gif

AnaMari, kokios dziugios naujienos, mergyt wub.gif wub.gif wub.gif Sveikatytes Jums abiems. Aina sau, as tai kuo arciau toji didi data, tuo labiau nerimauju. Lauksime pasakojimo, kur ir kaip pagimdei.

Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 12 01, 10:39)
Na, kas apsiema tema administruot? As jau dingstu is sitos parapijos, siryt 6.35 mums gime musu 3050 gr ir 50 cm nykstukas  wub.gif

Labas rytas, sveikinimai sulaukus savo nykstuko wub.gif wub.gif wub.gif nemazai isnesiojai smile.gif

Temos administruot neapsiimu, nes laiko Lietuvoj tiek neturiu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 12 01, 10:39)

Wow kaip netikėtai, sveikinu clap.gif clap.gif
Smalsu kaip viskas prasidėjo ir praėjo, lauksim pasakojimo rolleyes.gif

Galėčiau paadministruot kokią savaitėlę, bet turbūt mažai nuo to naudos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 12 01, 11:39)

AnaMari, didziausi sveikinimai sulaukus antro sunaitelio!!! Aukit i stiprekit! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 01 gruodžio 2013 - 12:19