Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Laba diena. 4u.gif Einu pietų virt-kept. rolleyes.gif
Atsakyti
man ir tu suku reik 4u.gif prisidedu jei dar galima mirksiukas.gif bet tik mano plaukams ilgiems jei tiks kaip suprantu storiems plaukamsd tinka sukuot..mano ir veliasi kartais ziauriai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 rugsėjo 2013 - 14:54
Ar turim panevėžiečių? ax.gif
Atsakyti
kažkas rašė apie panaikintas lengvatas už darželį daugiavaikėm, bet niekaip nerandu, pagal kokį potvarkį 4u.gif gal galit padėt?

mano pirmokas krokodilo ašaras lieja kiekvieną kartą, kai atvažiuoju jo pasiimt. nenori namo. jau net mokytoja juokiasi, kad mums savaitinės mokyklos reikia.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 09 05, 16:05)
Ar turim panevėžiečių?  ax.gif

as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 05, 17:05)
kažkas rašė apie panaikintas lengvatas už  darželį daugiavaikėm, bet niekaip nerandu, pagal kokį potvarkį 4u.gif  gal galit padėt?

kaip suprast? as sian pasirasiau del 50% g.gif

cia kuriu fb neturiu. maniske su kardeliu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o tada ir as npaklausiu o pirmokams yra lengvata maitinimui ar tik darzelinukams g.gif
Atsakyti
Jei žinau žmogaus adresą ir vardą,kaip sužinoti pavardę? ax.gif
Atsakyti
Labas,

Germine, nežinau . Ką nori susekti smile.gif

Poeme, kai verslas?

Mano mažius pradėjo eiti į darželį. Lyg ir nieko. O dukrytė, jau neis ryt, parsivedžiau užkimusią doh.gif . 4 dienos tik doh.gif

Mano naujam darbe daug darbo smile.gif . Daugybė mažuliukų gražuoliukų su įvairiausiom bėdelėm. Emociškai pavargstu. Namie dar saviškiai va rėkia doh.gif .
Gal kas išrado kokį prietaisą, kur namus pats tvarkytų, valgyt gamintų ir vaikus išvestų kartais pasivaikščioti smile.gif. Gal reik sakyt, kad MB namo važiuotų g.gif

Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 05, 18:29)
o tada ir as npaklausiu o pirmokams yra lengvata maitinimui ar tik darzelinukams  g.gif

turi but
Atsakyti
QUOTE(ENIGMA @ 2013 09 04, 22:29)
aš irgi noriu mento į svečius  smile.gif

Laba diena, o pas mentas irgi buvo, teisingiau du mentai ir su švyturėliais į kiemą atsivijo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2013 09 05, 18:13)
Ką nori susekti smile.gif
Tetos ieškau ax.gif
Atsakyti