Laba diena.
Einu pietų virt-kept.
man ir tu suku reik
prisidedu jei dar galima
bet tik mano plaukams ilgiems jei tiks kaip suprantu storiems plaukamsd tinka sukuot..mano ir veliasi kartais ziauriai
Ar turim panevėžiečių?
kažkas rašė apie panaikintas lengvatas už darželį daugiavaikėm, bet niekaip nerandu, pagal kokį potvarkį
gal galit padėt?
mano pirmokas krokodilo ašaras lieja kiekvieną kartą, kai atvažiuoju jo pasiimt. nenori namo. jau net mokytoja juokiasi, kad mums savaitinės mokyklos reikia.
mano pirmokas krokodilo ašaras lieja kiekvieną kartą, kai atvažiuoju jo pasiimt. nenori namo. jau net mokytoja juokiasi, kad mums savaitinės mokyklos reikia.
o tada ir as npaklausiu o pirmokams yra lengvata maitinimui ar tik darzelinukams
Jei žinau žmogaus adresą ir vardą,kaip sužinoti pavardę?
Labas,
Germine, nežinau . Ką nori susekti
Poeme, kai verslas?
Mano mažius pradėjo eiti į darželį. Lyg ir nieko. O dukrytė, jau neis ryt, parsivedžiau užkimusią
. 4 dienos tik
Mano naujam darbe daug darbo
. Daugybė mažuliukų gražuoliukų su įvairiausiom bėdelėm. Emociškai pavargstu. Namie dar saviškiai va rėkia
.
Gal kas išrado kokį prietaisą, kur namus pats tvarkytų, valgyt gamintų ir vaikus išvestų kartais pasivaikščioti
. Gal reik sakyt, kad MB namo važiuotų
Germine, nežinau . Ką nori susekti
Poeme, kai verslas?
Mano mažius pradėjo eiti į darželį. Lyg ir nieko. O dukrytė, jau neis ryt, parsivedžiau užkimusią
Mano naujam darbe daug darbo
Gal kas išrado kokį prietaisą, kur namus pats tvarkytų, valgyt gamintų ir vaikus išvestų kartais pasivaikščioti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 05, 18:29)
turi but
QUOTE(ENIGMA @ 2013 09 04, 22:29)
Laba diena, o pas mentas irgi buvo, teisingiau du mentai ir su švyturėliais į kiemą atsivijo.