Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

MB parvežė puskrepšiuką grybų, išsidarinėjau, išviriau, tai tik pora gerų saujų yra. biggrin.gif Aišku, kad jau po lietaus pradėjo dygti, gal greitai daug bus. bigsmile.gif
Rytoj važiuosiu pas daktarę. Labai blogai jaučiuosi pora dienelių, bet taip blogai. doh.gif Nujaučiu kas man yra, bet vis tiek prisiregistravau pas daktarę, atliks tyrimus, o gal dar kokią zarazą ras. g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enrikyte: 05 rugsėjo 2013 - 18:46
Labukas 4u.gif

Tindi, radau tik šitą 4u.gif

QUOTE(audryta @ 2013 09 05, 17:30)
*kaip suprast? as sian pasirasiau del 50% g.gif

**cia kuriu fb neturiu. maniske su kardeliu biggrin.gif

*tai vyriausybė panaikino, bet kiekviena savivaldybė sprendžia ką toliau daryt, gali naikint, gali ne 4u.gif straipsnyje, kur aukščiau nuorodą imečiau išaiškinta 4u.gif

**wub.gif ech.... labai graži ir gražiai supinti plaukučiai bigsmile.gif

darželis paprašė pristatyti šeimos sudėties pažymą, vadinas Kaune dar taikys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2013 09 05, 19:58)
darželis paprašė pristatyti šeimos sudėties pažymą, vadinas Kaune dar taikys  4u.gif

Vilniuj irgi dar galioja.

Pagaliau penktadienis rytoj. Sunki savaitė.
Atsakyti
gupija tu man gal patarsi su akvariumu,reik patarimo.Noriu det saka,nusipirkau ta spec mediena,mirkau,bet vis dazo,jei ja isvirinsiu gal nebedazys? r niekaip nepaskubinsiu to reikalo?
Atsakyti
Labukas  4u.gif

Tindi, radau tik šitą  4u.gif
*tai vyriausybė panaikino, bet kiekviena savivaldybė sprendžia ką toliau daryt, gali naikint, gali ne  4u.gif  straipsnyje, kur aukščiau nuorodą imečiau išaiškinta  4u.gif

**wub.gif ech.... labai graži ir gražiai supinti plaukučiai  bigsmile.gif

1. veliau paskaitysiu smile.gif

2. aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 09 05, 11:31)
Cia radau pigiausiai, su deliveriu £8.75. Galvoju dar ir paciai man dar reikia vienas pasiimt g.gif . Tikrai, kam rekomendavau, niekas nenusivyle. Drauge ir 16m dukrai ilgaplaukei pirko, jos irgi plaukai labai veliasi. Tai irgi negali atsidziaugt.

Man reikia, man ploja.gif , o tai kiekvieną dieną purškiam visokiais šmyrais, kad kaip nors iššukuotume, pati nė nebando, nes pusę plaukų išrautų doh.gif .
QUOTE(nataliuncik @ 2013 09 05, 14:21)
4u.gif tai gal dar kaunietės prisijungs  smile.gif

Priimkit ir mane ax.gif .
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 05, 17:05)
kažkas rašė apie panaikintas lengvatas už  darželį daugiavaikėm, bet niekaip nerandu, pagal kokį potvarkį 4u.gif  gal galit padėt?

kiek skaičiau, Kauno rajone panaikino, mieste - ne.
QUOTE(enrikyte @ 2013 09 05, 19:34)
Laba diena, o pas mentas irgi buvo, teisingiau du mentai ir su švyturėliais į kiemą atsivijo.  doh.gif

Ko prisidirbai blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 05, 20:16)
gupija tu man gal patarsi su akvariumu,reik patarimo.Noriu det saka,nusipirkau ta spec mediena,mirkau,bet vis dazo,jei ja isvirinsiu gal nebedazys? r niekaip nepaskubinsiu to reikalo?

virink, bet vistiek porą mėnesių dažys biggrin.gif Mes tai jokių spec nepirkdavom- pinigų buvo gaila mėtyt, kai pilni ežerai ir miškai nemokamų mirksiukas.gif
O dabar mėgaukis gražia spalva ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 05, 17:05)
kažkas rašė apie panaikintas lengvatas už  darželį daugiavaikėm, bet niekaip nerandu, pagal kokį potvarkį 4u.gif  gal galit padėt?

Matau, jau įdėjo kažkokias nuorodas, nes aš tik per radiją girdėjau. Pas mus sav. lyg ir nepanaikino dar, bet spėju laiko klausimas, nes iš visų galų taupo, valandas popamokinei veiklai labai mažina doh.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 09 05, 18:29)
o tada ir as npaklausiu o pirmokams yra lengvata maitinimui ar tik darzelinukams  g.gif

Man regis, priklauso nemokamas maitinimas jei vienam šeimos nariui gaunas ne daugiau 525 Lt/mėn., kitaip taigi visi milijonieriai lotuliukas.gif Šiandien pas mus bulviniai blynai buvo už 5 Lt doh.gif
Papildyta:
Tikrai, enrikyte, kas nutiko, kad tokių svečių sulaukei? g.gif
Beprotiškai noriu grybaut, bet viena bijau miškan eit, o savaitgaliais darbų milijonas, tai nesigaus matyt pagrybaut išlėkt...
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2013 09 05, 20:39)
Ko prisidirbai blink.gif ?

Puse dviejų nakties parvažiavom iš baliuko, aš vairuoju, MB šalia, mažoji gale miegojo. Įvažiavom į kaimą, mentai pamažu važiavo kitoj gatvėj, o aš važiavau namo. Jie prikibo iš paskos, bet nestabdė, o kai aš privažiavusi parodžiau posūkį ir pasukau į mūsų keliuką, jie įjungė švyturėlius ir pasuko paskui mane. Sakau, tai gal man sustot, o MB sako važiuok namo, kad jau nesugebėjo sustabdyti kelyje, tai dabar ir nestok. O dičkiai namie buvo, išsigando, nes apšvietė visur, sako jezau ką tie mūsų tėvai pridirbo, kad mentai atsivijo. lotuliukas.gif Aš parodžiau dokumentus, paklausiau kodėl atsivijot, sako, kad nestojot, tai aš sakau, kad jūs manęs ir nestabdėt. biggrin.gif Paskui MB išlipo, o ten jo seni pažįstami. tongue.gif Aš policininkų nebijau, nes jeigu jau vairuoju, tai negersiu net stikliuko šnapsės, nei taurės vyno ar šampano, diržus tik įsėdusi prisisegu, greičio neviršiju, su šviesomis važiuoju, bet kai reikėjo rodyti dokumentus, tai taip rankos drebėjo. doh.gif Toks vaizdas, kad tikrai kažkas ne taip su manim. biggrin.gif Per beveik 20 metų vairavimo pirmą kartą turėjau reikalų su policininku. unsure.gif
O šiaip, kad jie taip važiuoja ir tikrina vairuotojus, tai gerai, nes kiek dabar girtų vairuotojų. doh.gif Arba gavę teises laksto kaip pasiutę, vienas nepaėmo posūkio, išvertė tvorą, nulaužė kelias tujas ir atsimušė sode į sodo namelį. doh.gif Reikia tiems ereliams pakirpti sparnus. cool.gif
Atsakyti
pas mus darželyje Molinuko studiją panaikino. vaikai labai liūdi, labai. bet įžvelgė ten kažkas verslą versle doh.gif vaikais užsiima dailės mokytoja, bet renka papildomai po berods 2 lt - kad visada turėtų šviežio molio. dabar gi, pinigų rinkimas neva neteisėtas. šokius panaikino prieš porą metų, nes etato įsteigti darželis negali, ugdymo metu priimti "chalturščikų" negali, po ugdymo valandų nesusirenka norinčių doh.gif

dar esu stipriai nusivylus vaikų užklasine veikla Lietuvoj. neidealizuoju Ukrainos, tikrai ten labai daug visokių minusų, bet toj šaly dėl vaikų buvau daug ramesnė. kiek sutikau pedagogų, įvairių sričių, visi buvo tokie idėjiniai, dirbo dėl to, kad jiems patiko tai dirbti. o čia - užkietėję verslininkai ir medalių medžiotojai.
šiandien nuvažiavom į Girstučio baseiną. nepriėmė šešiamečio - per mažas. ir dzin, kad plaukt jis moka, nardyt moka, vandens nebijo. ir mokyt jo nereikia, reikia tik įgūdžius palavinti. labai nustebo, kai pasakiau - tai ir septynmetį išbraukit, neisim - čia jau reiktų asmeninį vairuotoją įdarbinti, kad visus suvežiotų po visą miestą. nu ir velniop, aš ne tokia išdidi, man labai tinka ir senasis baseinas partizanų g. ir aš, ir vyras ten plaukt išmokom. aišku, prezidentės atidaryme nebuvo, o ir naujumu pasigirt negali, bet atėjus iš karto pagalvojau, kad turėtų būt ten gerai maniškiams.
apskritai tai visa diena prabėga vairuojant, nu kol susidėliosiu aš tą maršrutą optimaliausią, tikrai ne viena savaitė prabėgs. dar futbolas prisidės nuo kitos savaitės. darželiniokas panašu, kad darželį lankys tik iki pietų, nes nori visko, ko nori vyresnysis. o kadangi turim didelių bėdų su dėmesio padalinimu (mažiui vis mažai), nenoriu niekaip išskirti. žodž, vargeliai prasidėjo. prie viso to mažąją dar užrašiau į mokyklėlę, nenustygsta vietoj - priprato su broliais duotis, tai dabar ir liūdi, ir isterikuoja, ir užsiimt neturi kuo.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2013 09 05, 22:25)
pas mus darželyje Molinuko studiją panaikino. vaikai labai liūdi, labai. bet įžvelgė ten kažkas verslą versle  doh.gif vaikais užsiima dailės mokytoja, bet renka papildomai po berods 2 lt - kad visada turėtų šviežio molio. dabar gi, pinigų rinkimas neva neteisėtas. šokius panaikino prieš porą metų, nes etato įsteigti darželis negali, ugdymo metu priimti "chalturščikų" negali, po ugdymo valandų nesusirenka norinčių  doh.gif

dar esu stipriai nusivylus vaikų užklasine veikla Lietuvoj. neidealizuoju Ukrainos, tikrai ten labai daug visokių minusų, bet toj šaly dėl vaikų buvau daug ramesnė. kiek sutikau pedagogų, įvairių sričių, visi buvo tokie idėjiniai, dirbo dėl to, kad jiems patiko tai dirbti. o čia - užkietėję verslininkai ir medalių medžiotojai.
šiandien nuvažiavom į Girstučio baseiną. nepriėmė šešiamečio - per mažas. ir dzin, kad plaukt jis moka, nardyt moka, vandens nebijo. ir mokyt jo nereikia, reikia tik įgūdžius palavinti. labai nustebo, kai pasakiau - tai ir septynmetį išbraukit, neisim - čia jau reiktų asmeninį vairuotoją įdarbinti, kad visus suvežiotų po visą miestą. nu ir velniop, aš ne tokia išdidi, man labai tinka ir senasis baseinas partizanų g. ir aš, ir vyras ten plaukt išmokom. aišku, prezidentės atidaryme nebuvo, o ir naujumu pasigirt negali, bet atėjus iš karto pagalvojau, kad turėtų būt ten gerai maniškiams.
apskritai tai visa diena prabėga vairuojant, nu kol susidėliosiu aš tą maršrutą optimaliausią, tikrai ne viena savaitė prabėgs. dar futbolas prisidės nuo kitos savaitės. darželiniokas panašu, kad darželį lankys tik iki pietų, nes nori visko, ko nori vyresnysis. o kadangi turim didelių bėdų su dėmesio padalinimu (mažiui vis mažai), nenoriu niekaip išskirti. žodž, vargeliai prasidėjo. prie viso to mažąją dar užrašiau į mokyklėlę, nenustygsta vietoj - priprato su broliais duotis, tai dabar ir liūdi, ir isterikuoja, ir užsiimt neturi kuo.

Oi, kaip pažįstama dėl to vežiojimo bigsmile.gif Paguodei, kad mieste tokios pat bėdos, nes aš jau norėjau savo kaimą dėl to kaltint biggrin.gif
Liūdna dėl baseino, pas mus tai visus vaiksu gaudo, šiandien buvau sutikus trenerę, tai net ir mažiuko (1,1 m) laukia, aišku su mumis, bet sąlygos sudarytos tam thumbup.gif Ir kaina juokinga vaikams po 5 lt/mėn. (50%), suaugusiam 30 Lt/mėn., o galima lankytis 3 kart/sav thumbup.gif
Atsakyti
darželis paprašė pristatyti šeimos sudėties pažymą, vadinas Kaune dar taikys  4u.gif

pas mus jnv irgi taiko, bet šįryt važiuodama darban kai išgirdau, tai net šilta pasidarė. jau yra keletas savivaldybių, kurios taiko, vadinas greitu laiku ir kitos pradės. o mano cieli 3 daržan žygiuoja, tai akyse greitai skaitliukas prasisuko kiek tektų suplot doh.gif

labas vakaras 4u.gif dirbu, baigės katino dienos. bet jau kitą savaitę turėtum šeimos galvos sulaukt, tai linksmiau gyvenas smile.gif
Atsakyti