QUOTE(_una_ @ 2013 09 05, 20:39)
Ko prisidirbai

?
Puse dviejų nakties parvažiavom iš baliuko, aš vairuoju, MB šalia, mažoji gale miegojo. Įvažiavom į kaimą, mentai pamažu važiavo kitoj gatvėj, o aš važiavau namo. Jie prikibo iš paskos, bet nestabdė, o kai aš privažiavusi parodžiau posūkį ir pasukau į mūsų keliuką, jie įjungė švyturėlius ir pasuko paskui mane. Sakau, tai gal man sustot, o MB sako važiuok namo, kad jau nesugebėjo sustabdyti kelyje, tai dabar ir nestok. O dičkiai namie buvo, išsigando, nes apšvietė visur, sako jezau ką tie mūsų tėvai pridirbo, kad mentai atsivijo.

Aš parodžiau dokumentus, paklausiau kodėl atsivijot, sako, kad nestojot, tai aš sakau, kad jūs manęs ir nestabdėt.

Paskui MB išlipo, o ten jo seni pažįstami.

Aš policininkų nebijau, nes jeigu jau vairuoju, tai negersiu net stikliuko šnapsės, nei taurės vyno ar šampano, diržus tik įsėdusi prisisegu, greičio neviršiju, su šviesomis važiuoju, bet kai reikėjo rodyti dokumentus, tai taip rankos drebėjo.

Toks vaizdas, kad tikrai kažkas ne taip su manim.

Per beveik 20 metų vairavimo pirmą kartą turėjau reikalų su policininku.
O šiaip, kad jie taip važiuoja ir tikrina vairuotojus, tai gerai, nes kiek dabar girtų vairuotojų.

Arba gavę teises laksto kaip pasiutę, vienas nepaėmo posūkio, išvertė tvorą, nulaužė kelias tujas ir atsimušė sode į sodo namelį.

Reikia tiems ereliams pakirpti sparnus.