Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

QUOTE(arden @ 2013 09 05, 22:49)
o mano cieli 3 daržan žygiuoja, tai akyse greitai skaitliukas prasisuko kiek tektų suplot  doh.gif

Man tokius valstybės taupymus išgirdus muštis norisi bash.gif , nors asmeniškai ir neliečia - gal pirma tegu susitvarko su PVM lengvatom viešbučiams ar mėsos perdirbėjams, tikrai daugiau sutaupys, betgi iš ubago lengviau pinigus paimt, negu iš milijonieriaus. Kažkaip šlykšti veidmainystė apdalint lengvatom stambų verslą, o šeimas skalpuot iš kairės ir iš dešinės, nors patys verkia, kad gimstamumas katastrofiškas.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 05, 22:49)
pas mus jnv irgi taiko, bet šįryt važiuodama darban kai išgirdau, tai net šilta pasidarė. jau yra keletas savivaldybių, kurios taiko, vadinas greitu laiku ir kitos pradės. o mano cieli 3 daržan žygiuoja, tai akyse greitai skaitliukas prasisuko kiek tektų suplot  doh.gif

labas vakaras  4u.gif  dirbu, baigės katino dienos.  bet jau kitą savaitę turėtum šeimos galvos sulaukt, tai linksmiau gyvenas smile.gif

tai taves neprase darziuki pristatyt gim liudijimu? as siandien aukletojai padaviau ir parasiau del lengvatos daugeivaikei g.gif
Atsakyti
Nu "geras",jei nuims lengvatas darzely... Vakar tik suzinojau,kad minimumas "i rankas" nesiekia 1000lt..Kazkaip atsilikusi blush2.gif Pasirodo tik apie 800lt..Tai jei 3vaikus i darziuka vedi-725lt bigsmile.gif Kiek lieka nuo algos bigsmile.gif doh.gif Po kol kas pas mus negirdejau net svarstymu nuimt..Net abonentinio nereikia moket antram vaikui..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 09 05, 18:29)
o tada ir as npaklausiu o pirmokams yra lengvata maitinimui ar tik darzelinukams  g.gif
yra ir mokinukams, tik reikia pažymą už paskutinius trys mėn. pristatyt į soc. rūpybą ir kad neviršytu 525Lt/1žmogui (daugiavaikėm-700Lt, bet tada ateis aprašyt gyvenimo sąlygas)

QUOTE(liliux4 @ 2013 09 05, 19:13)

Mano mažius pradėjo eiti į darželį. Lyg ir nieko. O dukrytė, jau neis ryt, parsivedžiau užkimusią  doh.gif . 4 dienos tik  doh.gif

pas mane vakar antra namie liko su kosuliai, o dar nakti skundėsi skaudančia ausimi doh.gif

QUOTE(mentas @ 2013 09 05, 20:16)
gupija tu man gal patarsi su akvariumu,reik patarimo.Noriu det saka,nusipirkau ta spec mediena,mirkau,bet vis dazo,jei ja isvirinsiu gal nebedazys? r niekaip nepaskubinsiu to reikalo?
bet virint teks ne viena val.(dar + ir vandeni keist virinant), o ir vistiek spalva dar leis

QUOTE(_una_ @ 2013 09 05, 20:39)
Man reikia, man ploja.gif , o tai kiekvieną dieną purškiam visokiais šmyrais, kad kaip nors iššukuotume, pati nė nebando, nes pusę plaukų išrautų doh.gif .
Priimkit ir mane ax.gif .
tai gal tu tada prie Germinutės prisidėk? nors rajoninėms tai turbūt ir kooperuotis neapsimoka, jei tik kur nesiruošia važiuot, nes tada persiuntimas maždaug tiek pat kainuos g.gif
Papildyta:
Perskaičiau ir apsiašarojau wub.gif Visgi yra dar geru žmoniu šiam pasauliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2013 09 05, 19:13)
Poeme, kai verslas?

Sunkiai 4u.gif

Sveikos,
Mes vakar buvom kine "Laiškai Sofijai", tik gryžus kašis, šiandien miegu darbe ph34r.gif
Atsakyti
Aciu nataliuncik 4u.gif bet pagal pajamas maniskiui pirmokeliui nenusimato jokiu lengvatu doh.gif nu ir tiek to cool.gif
o manes tai jauciu nepriimsit i kompanija su sukom g.gif man ju ziauriai irgi reik g.gif

Papildyta:
QUOTE(*Gina @ 2013 09 06, 07:46)
Nu "geras",jei nuims lengvatas darzely... Vakar tik suzinojau,kad minimumas "i rankas" nesiekia 1000lt..Kazkaip atsilikusi  blush2.gif Pasirodo tik apie 800lt..Tai jei 3vaikus i darziuka vedi-725lt  bigsmile.gif Kiek lieka nuo algos bigsmile.gif  doh.gif Po kol kas pas mus negirdejau net svarstymu nuimt..Net abonentinio nereikia moket antram vaikui..

jo kosmaras- atlyginimas lietuviskas, kainos sveicariskos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 06, 08:20)
o manes tai jauciu nepriimsit i kompanija su sukom  g.gif  man ju ziauriai irgi reik  g.gif
dar vakar padariau užsakymą, kai tik iki nemokamo surinkau blush2.gif
Gal dar kas norės, tai galėsit susikooperuot arba pačiai sau tiesiai, jei kam toloka važiuot susitikt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif maniškiai stebuklingai dar neserga po ėjimo į darželį smile.gif šiandien išeiginę padariau ax.gif dukra labiausiai, pasirodo, pergyveno dėl pietų miego, dėl jo nenorėjo eit į darželį (nors namie normaliai miega). vieną dieną su ašarom išėjo, bet suprato, kad visai jai jau patinka biggrin.gif kaip palengvėjo thumbup.gif
o vakar buvau su dičkiais sportinės gimnastikos treniruotėj. sportavo išsišiepę, žiauriai patiko. nesulaukia, kada vėl eisim bigsmile.gif bandysiu vežiot, nors kaip tik per kamščius teks brautis...

dėl lengvatų, tai tikiuosi, kad liks unsure.gif būtų ne kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 06 rugsėjo 2013 - 08:39
Labukas

Nugi užmačiau kad "blatnas" šukas užsakinejat, jei kas dar užsakinėtų ir aš noriu (Kaunas) va ir proga susimatyt būtų bigsmile.gif
Atsakyti
gal kuri uzsakinetu ir galetu persiust i vilniu blush2.gif
Atsakyti
sveikos
gal kas susidure,del ko vaiku gali kraujas is nosies begt ? sakycau daznai kokie 2-4 kart i men g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 09 06, 12:01)
sveikos
gal kas susidure,del ko vaiku gali kraujas is nosies begt ? sakycau daznai kokie 2-4 kart i men  g.gif

gali būt tiesiog kraujagyslės silpnos.
Atsakyti