Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Tiutte @ 2013 10 03, 11:53)
Geriau pasiekia gimdą, tačiau jei Jūsų gimda retroversijoj tai pilna šlap[imo pūslė visai nereikalinga

Mano gimda retroversijoj, bet irgi su pilna pūsle gydytojas sakė daryt rolleyes.gif
Tiutte, kas pas tave naujo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 03 spalio 2013 - 12:04
Paskutines zinios is mano stovyklos smile.gif As ka tik po IUI, kaip ir jauciau mano dvigubas folikulas jau buvo spoges, labai del to issigandau, bet gyd. kelis kartus nuramamino, kad taip ir turi buti ir kad esame garantuoti, kad O ivyko smile.gif Ka reikia pasitiketi gyd. aisku tik mam kirba viduje kad jus visos rasote,kad geriau IUI pries O verysad.gif Gimdos gleivine gera, skaiciu deja nesake, jokio mskausmo ar nemalonaus pojucio nejutau nes pusle buvo pilnut pilnutele, maniau prisidirbsiu kedeje biggrin.gif Vyro turtas po paskutinio tyrimo (07men. gale) siek tiek pagerejo, 14 ml, po atplovimo- 16 ml, kitu skaiciuku nepamenu labai jau greitai viska susake ax.gif Israse Duphaston 2 kartus per diena nuo pirmad. ir jeigu prasides kraujavimas skambinti gyd.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 03, 14:20)
Paskutines zinios is mano stovyklos  smile.gif As ka tik po IUI, kaip ir jauciau mano dvigubas folikulas jau buvo spoges, labai del to issigandau, bet gyd. kelis kartus nuramamino, kad taip ir turi buti ir kad esame garantuoti, kad O ivyko  smile.gif Ka reikia pasitiketi gyd. aisku tik mam kirba viduje kad jus visos rasote,kad geriau IUI pries O  verysad.gif Gimdos gleivine gera, skaiciu deja nesake, jokio mskausmo ar nemalonaus pojucio nejutau nes pusle buvo pilnut pilnutele, maniau prisidirbsiu kedeje  biggrin.gif Vyro turtas po paskutinio tyrimo (07men. gale) siek tiek pagerejo, 14 ml, po atplovimo- 16 ml, kitu skaiciuku nepamenu labai jau greitai viska susake  ax.gif Israse Duphaston 2 kartus per diena nuo pirmad. ir jeigu prasides kraujavimas skambinti gyd.

Niu labai geros zinios thumbup.gif viskas manau gera, O gal kaip tik ir pagavot, tik su tuo kas dvi dienas smileysex.gif dabar idomiai jeigu vaisingios dienos jau turetu pagal viska praeiti kartu su ouliavusiu foliu g.gif tai gal dar vienas koks likes buvo g.gif Tai reiskias tarp mudvieju 2 dienos skirtumeelis 4u.gif o turto tai nemazai visai, turi pavykti 4u.gif Duphaston ir as geriu nuo rytojaus tik man sake 1 karta, anksciau esu gerus ir po 2kartus d. nzn nuo ko cia priklauso tas israsoma kiekis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 03, 14:46)
Niu labai geros zinios  thumbup.gif  viskas manau gera, O gal kaip tik ir pagavot, tik su tuo  kas dvi dienas smileysex.gif dabar idomiai jeigu vaisingios dienos jau turetu pagal viska praeiti kartu su ouliavusiu foliu  g.gif  tai gal dar vienas koks likes buvo  g.gif  Tai reiskias tarp mudvieju 2 dienos skirtumeelis  4u.gif  o turto tai nemazai visai, turi pavykti  4u.gif  Duphaston ir as geriu nuo rytojaus tik man sake 1 karta, anksciau esu gerus ir po 2kartus d. nzn nuo ko cia priklauso tas israsoma kiekis  ax.gif

Jus teisi, kam kas 2 diena smileysex.gif, jeigu O ivyko doh.gif Kaireje kiausideje buvo foliukas, bet jis nedidelis, bet gal gyd. apsidraudimui jeigu jis kartais O paskatintas stimuliacijos smile.gif kaip suprantui geriant Duphaston smileysex.gif neribojamas visai, nes esu skaiciusi, kad geriant kitus vaistus reikia suslaikyti g.gif
Sveikinu ir jus su IUI 4u.gif beveik kartu suzinosime ar musu vargai duos rezultatu, as esu neisteikusi optimistiskai ir neleidziu sau galvoti, kad bus kitaip, ir tikrai men. viduryje tapsiu nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 03, 15:01)
Jus teisi, kam kas 2 diena  smileysex.gif, jeigu O ivyko doh.gif Kaireje kiausideje buvo foliukas, bet jis nedidelis, bet gal gyd. apsidraudimui jeigu jis kartais O paskatintas stimuliacijos  smile.gif kaip suprantui geriant Duphaston smileysex.gif neribojamas visai, nes esu skaiciusi, kad geriant kitus vaistus reikia suslaikyti  g.gif
Sveikinu ir jus su IUI  4u.gif beveik kartu suzinosime ar musu vargai duos rezultatu, as esu neisteikusi optimistiskai ir neleidziu sau galvoti, kad bus kitaip, ir  tikrai men. viduryje tapsiu  nestuke.gif  thumbup.gif

Labai teisingas nusiteikimas wub.gif wub.gif 4u.gif Tai teisingai reiskias del to foliuko kaireje drinks_cheers.gif Tai butinai butinai smileysex.gif reikia, jis dar vistiek O 4u.gif 4u.gif Aisku neribojamas s su duphaston blush2.gif Na pas mane irgi buvo 2, kadangi per iUI sake tuoj tuoj jau ivyks (garantavo kad dar tos pacios dienos vakare) tai tik nzn ar abu jau , ar po viena jie cia sprogtelejo(ar sprogteles) na kol kas tai tik desine "verzia" vis dar nuo antradienio, tai galvoju kad desineje jau tikrai ivyko, o kaires dar nelabai jauciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 03, 15:08)
Labai teisingas nusiteikimas  wub.gif  wub.gif  4u.gif  Tai teisingai reiskias del to foliuko kaireje  drinks_cheers.gif  Tai butinai butinai smileysex.gif reikia, jis dar vistiek O  4u.gif  4u.gif  Aisku neribojamas s su duphaston  blush2.gif  Na pas mane irgi buvo 2, kadangi per iUI sake tuoj tuoj jau ivyks (garantavo kad dar tos pacios dienos vakare) tai tik nzn ar abu jau , ar po viena jie cia sprogtelejo(ar sprogteles) na kol kas tai tik desine "verzia" vis dar nuo antradienio, tai galvoju kad desineje jau tikrai ivyko, o kaires dar nelabai jauciau  4u.gif

O tai per 1 men. gali buti kelios O? blink.gif as maniau tik viena ir viskas doh.gif saunu jeigu 2 foliukai sprogs tai reiskia mes turesime didesne tikimybe tapti nestukemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 03, 15:18)
O tai per 1 men. gali buti kelios O?  blink.gif as maniau tik viena ir viskas  doh.gif saunu jeigu 2 foliukai sprogs tai reiskia mes turesime didesne tikimybe tapti nestukemis  thumbup.gif

Jeigu yra keli foliai, jie nebutinai ta pacia diena ovuliuoja , tai gaunasi kad ir ryt ir poryt tas kaireje gali ovuliuoti g.gif ir beje del to kas antra diena as irgi turiu savo nuomone, nu mums asmeniskai del susilaikymo dienu ( pries IUI skirtingai vis bandydavom) tai SP kokybei itakos neturejo, tai mano manymu kasdien geriau kad ir po maziau tu mln suleist, bet kad nepraleist butent TOS dienos.. Na bet gal cia tik as taip galvoju g.gif
Atsakyti
Saulyna27, ar tau po IUI skaudejo pilva?nes man po 3 val eme skaudeti pilva, o gyd. as net nepaklausiau ar gali skaudeti doh.gif
Atsakyti
Renalta, saulyna27 labai labai laikau kumstukus 4u.gif Labai smalsu bigsmile.gif

Man ryt 10val darys, tai visa tokia snd nerami...
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 03, 18:07)
Renalta, saulyna27  labai labai laikau kumstukus  4u.gif  Labai smalsu bigsmile.gif

Man ryt 10val darys, tai visa tokia snd nerami...

Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 03, 16:36)
Saulyna27, ar tau po IUI skaudejo pilva?nes man po 3 val eme skaudeti pilva, o gyd. as net nepaklausiau ar gali skaudeti doh.gif

Na taip, maudzia apacia siandien tik i vakara silpsta, bet siaip tai kaip pries mm, tik biskiuka silpniau 4u.gif greiciausiai nuo stimuoliuoto O taip galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 03, 20:49)
Na taip, maudzia apacia siandien tik i vakara silpsta, bet siaip tai kaip pries mm, tik biskiuka silpniau  4u.gif  greiciausiai nuo stimuoliuoto O  taip galvoju  g.gif

aciu nuraminai, nes man tai labai skauda, raizo,daugo pilva, vienu metu vos galejau kenteti doh.gif toks jausmas kad man pilvo operacija dare doh.gif dabar gal kiek maziau skauda verysad.gif
Atsakyti