Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Cygnus @ 2013 10 02, 15:00)
Tiesą pasakius nežinau kam to reikia, bet taip gydytoja buvo liepus  mirksiukas.gif gal kai pilna šlapimo puslė geriau ten viskas matos darant procedūra g.gif nežinau, gal atsiras mergaičių čia kurios žino  mirksiukas.gif

gyd. sake tada lengviau bus procedura atlikti.
as imu nerimauti, kad man O neprasidetu anksciau negu IUI fear.gif regis ir kiauside kurioje uzaugo folikulas maudzia doh.gif nebezinau ka ir galvoti.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 02, 15:06)
as imu nerimauti, kad man O neprasidetu anksciau negu IUI fear.gif regis ir kiauside kurioje uzaugo folikulas maudzia  doh.gif nebezinau ka ir galvoti.

Aš dažnai pagalvoju - kaip gerai būtų namuose turėt echoskopą lotuliukas.gif ot tada būtų liuks - viską matai, viską kontroliuoji thumbup.gif ir dar gerai būtų koks įtaisas spermiukams - užsišaldai porcijomis ir kai reik susileidi, kai nėr vyro ar tingisi ND rolleyes.gif na aš čia jau visai iš fantastikos srities nepykit doh.gif

Renalta o kaip su KB tavo - gal pagal jas kažką gali spręst? g.gif man visada tą dieną kai daugmaž būna OV jų būna daug ax.gif arba jei jau tikrai nerimauji paskambink gydytojai paklausk gal galima dar vieną apžiūrą susiorganizuot ant greito?
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 02, 08:21)
Man 4 iUI vakar padare, bet siaip apie hystero nieko nesiule dar  g.gif  Bet sake pas mane viskas labai gerai.. atrodo ...  ir O vyksta graziai... bet jau pati pradedu dometis jei sis kartas vel nepavyks gal darytis issamesni tyrima ir pas save... aisku ir po atplovimo tik 5 mln buvo.. A -71% B 29%..

Saulyna27, sakoma, kad 3 kartas nemeluoja, o 4 garantuoja, tai tikimės iš tavęs nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Iveina @ 2013 10 02, 14:57)
Atsiprašau, bet o kam to reikia? Planuojamės IUI, tai pirmą kartą išgirdau tokį dalyką  blush2.gif

Kaip man gydytojas sakė, tada procedūra neskausminga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2013 10 02, 15:06)
as imu nerimauti, kad man O neprasidetu anksciau negu IUI fear.gif regis ir kiauside kurioje uzaugo folikulas maudzia  doh.gif nebezinau ka ir galvoti.

Ir man tokių minčių kyla. Prieš praeitą IUI tai 2 dienas kiaušidė maudė, tai galvojau, kad O įvyko, bet prieš procedūrą gydytojas pažiūrėjo, kad folikulas dar vietoj, sakė mausti gali dėl to, kad padidėję folikulai spaudžia kitus audinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 02, 15:14)
Aš dažnai pagalvoju - kaip gerai būtų namuose turėt echoskopą  lotuliukas.gif ot tada būtų liuks - viską matai, viską kontroliuoji  thumbup.gif ir dar gerai būtų koks įtaisas spermiukams - užsišaldai porcijomis ir kai reik susileidi, kai nėr vyro ar tingisi ND  rolleyes.gif  na aš čia jau visai iš fantastikos srities nepykit  doh.gif

Renalta o kaip su KB tavo - gal pagal jas kažką gali spręst?  g.gif man visada tą dieną kai daugmaž būna OV jų būna daug  ax.gif arba jei jau tikrai nerimauji paskambink gydytojai paklausk gal galima dar vieną apžiūrą susiorganizuot ant greito?

Vyras nuramino, sako klausykime gyd. jau bus kaip bus smile.gif o ka reiskia KB? as dar ne visus trumpinius zinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 02, 15:40)

Ir man tokių minčių kyla. Prieš praeitą IUI tai 2 dienas kiaušidė maudė, tai galvojau, kad O įvyko, bet prieš procedūrą gydytojas pažiūrėjo, kad folikulas dar vietoj, sakė mausti gali dėl to, kad padidėję folikulai spaudžia kitus audinius smile.gif

aciu dabar galesiu ramiai laukti rytojaus proceduros smile.gif
Atsakyti
Aciuu Cygnus 4u.gif

Ir as dziaugiuos, kad prisijungiau cia, kad SM mergaites diskutuoja, pataria, vis lengviau visokiu nuomoniu, patirties isgirdus.

Snd labai maudzia kaire puse, tiesiog diegia, tai baisiai kazkaip neramu, kad OV nebutu ivykus dar pries IUI. Bet ryt ryte lekiu pas giniu, tai paziures kas kaip..

va dar Konvalia maciau rase, kad gali maust ir del kitu priezasciu.. Tai sakau, gal taip ir bus, o as cia prisigalvojus visko is tos baimes doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif
Man šiandien BT pakilo, kad tik O nebūtų įvykus... Ir šiaip šį stimuliuotą ciklą BT aukštesnė negu įprastai, gal tai galėtų būt nuo vaistų g.gif Jūs nepastebėjote, kad stimuliuotame cikle BT yra aukštesnė?
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 02, 18:38)
Aciuu Cygnus 4u.gif

Ir as dziaugiuos, kad prisijungiau cia, kad SM mergaites diskutuoja, pataria, vis lengviau visokiu nuomoniu, patirties isgirdus.

Snd labai maudzia kaire puse, tiesiog diegia, tai baisiai kazkaip neramu, kad OV nebutu ivykus dar pries IUI. Bet ryt ryte lekiu pas giniu, tai paziures kas kaip..

va dar Konvalia maciau rase, kad gali maust ir del kitu priezasciu.. Tai sakau, gal taip ir bus, o as cia prisigalvojus visko is tos baimes  doh.gif

Labas rytas, mergaites,
Mercuria, lauksime ziniu ka gine pasakys, nes ir man panasi beda bijau, kad O nebutu ivykusi anksciau:verysad:
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Parlekiau is giniaus, viskas ok, OV neivykus (nors snd 15cd), tai suleido man sprogtuku ir ryt 10 val darys IUI.

Tikiuos viskas bus gerai. laukiu rytojaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 03, 08:28)
Labas rytas  4u.gif

Parlekiau is giniaus, viskas ok, OV neivykus (nors snd 15cd), tai suleido man sprogtuku ir ryt 10 val darys IUI.

Tikiuos viskas bus gerai. laukiu rytojaus  unsure.gif

Smagu girdeti, o kokius vaistukus leido?
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 03, 08:28)
Labas rytas  4u.gif

Tikiuos viskas bus gerai. laukiu rytojaus  unsure.gif

Geros žinios, dar geresnių lauksim po 2 sav. 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Aciu Konvalia, Renalta 4u.gif

O vaistukus leido - Choriomon 5000 IU.

Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 02, 16:06)

Geriau pasiekia gimdą, tačiau jei Jūsų gimda retroversijoj tai pilna šlap[imo pūslė visai nereikalinga
Atsakyti