QUOTE(Renalta @ 2013 10 02, 08:53)
IUI numatyta ketvirtadieni 13,40 val, iseina 37,40 min.po vaistuku suleidimo.
Esu skaiciusi, kad po vaistu O ivyksta per 36 val.As nelabai suprantu ar darant IUI geriau kai O jau buna ivykusi ar dar ne ?
Geriau kai dar nebuna ivykus

Mano gydytoja iUI ir neuzraso po 36 val, gaunasi mums mazdaug po 30 val po susileidimo
Papildyta:
bet po ovitrelle nebutinai per 36 val ivyksta... nesusprogdina kaip laikrodukas.. tiesiog kaip gydytojas aiskino, ovitrelle brandina kiausialaste

nelabai ten supratau bet sake su juo nebutinai ir O turi ivykt (gyvas pavyzdys as, kai likau 1 cikla su cista-neovuliavusiu foliu po jo)
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 02, 08:40)
Na pas mane mm būna visada su krešuliais, teplioja šiek tiek rusvai paskutinę mm dieną ir man kai per mm žiūrėjo kelis kartus gydytoja su echo matė kažką kas jai nepatiko mano gimdoje (įtarė esant polypą). Tai ir pasiūlė darytis histero - iš tiesų net prieš pirma IUI gydytoja suabejojo ar darom, bet aš norėjau pabandyt, o jei nepavyks tai sutarėm kad darysim histero.
Pas mane OV irgi visada natūraliai vyksta, viskas pratekama, hormonai atrodo normose, kiek jau tyrimų atlikta neskaičiuoju

vyro turtas irgi geras (kai tikrinomės turėjom 515 mln. visam ir 135 mln. 1 mililitre). Bet vis kaip nepavyksta taip nepavyksta

kažkaip nuojauta man pačiai kužda kad kažkas mano gimdoj negerai kas neleidžia įsitvirtint..

Labai linkiu tau
Saulyna, kad šis jau ketvirtas IUI būtų tas stebuklingas

Kažkaip nuojauta kužda, kad pas tave turėtų būti viskas gerai, tik tavo vyriuką reik stiprint kad daugiau spermiukų gamintųsi
aciu Cygnus

o man idomu kiek kitoms atplauna paprastai... sake danijoj daro IUI net su 2 mln.. (ale kad viltis visada yra) . Na kad ir tempia abu sonus siandien man nuo vakar vakaro

sake kai gulejau kad jau tuoj tuoj O bus pagal vaizda
Stiprinames.. gere 3 menesius viska kas imanoma + Tamoxifen :/ tai kai daremes SG buvo pagerejus zymiai, o dabar i IUI nevykusi kazkokia nors atrode kad jau liuks ir kiekis viskas :/