Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Mercuria @ 2013 10 09, 11:18)
Konvalios prasymu dalinuos patirtimi, kaip nestumo planavimas vyksta uzsienyje:

Is tikro mes su MB bandom jau netrumpai, tik kazkaip niekad nesureiksminom tos laiko tekmes ir vis nieko rimciau nesiemem... Bet preitais metais buvome LT ir nuejome i vaisingumo klinika.. padare sekancius tyrimus:
1. Tepinėlis iš makšties
2. Spermos tyrimas   
3. Hormonų tyrimai
    FSH, LH, E2
    prolaktinas, progesteronas
4. Chlamidijų, ureoplazmų, mikoplazmų tyrimas

tai va ir tiek... Jums atrodo ten visom kazkaip viskas sudetingiau, visokiu pries, po vaistuku, vitaminu ir pan o as cia taip paprastai kazkaip.

Ačiū labai už aprašytą savo patirtį 4u.gif

Įdomu man dėl tų visų mikoplazmų ir ureoplazmų tyrimų. Kai lankiausi VK, o dabar Northway, tai gydytojų klausiau, kad gal man pasidaryt šiuos tyrimus, pasakė, kad nemato reikalo. O dabar tai galvoju, gal vis dėlto dėl šventos ramybės reikėtų pasidaryt g.gif
O kaip kitos merginos, jūs ar darėtės šiuos tyrimus planuodamos?
Atsakyti
Labas rytas (man tik rytas dabar) smile.gif

Nieko naujo pas mane, teplioja,pilva maudzia.Laiko klausimas kada prasides tos mmm.
BT 37,2.(nors turetu nukristi pries mmm g.gif ). NT daugiau nedariau.

Ech, taip norejosi padovanoti savo maziukui broliuka ar sesute. Dabar nzn kada darysim IUI. Labai dideliuose apmastymuose ar daryti dar kada nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nika29: 09 spalio 2013 - 12:37
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 09, 12:24)
Ačiū labai už aprašytą savo patirtį  4u.gif

Įdomu man dėl tų visų mikoplazmų ir ureoplazmų tyrimų. Kai lankiausi VK, o dabar Northway, tai gydytojų klausiau, kad gal man pasidaryt šiuos tyrimus, pasakė, kad nemato reikalo. O dabar tai galvoju, gal vis dėlto dėl šventos ramybės reikėtų pasidaryt  g.gif

as istirko net nzn kodel dare man, manau tiesiog viska pagal sarasiuka padare ir tiek, net lb nekomentavo man ju, tik kad viskas gerai.
Net nezinau ar cia reik, ar cia butina tiksliau... kaip ir sakiau tikriausiai pagal sarasiuka kad viskas butu padaryta ir tiek dare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 09, 10:22)
Ar dar kas darotes šią savaitę IUI ar aš viena? g.gif
Dabar didžiausias galvos skausmas kaip seksis rytoj susileisti vaistukus... Kad paprastas švirkštas būtų, o dabar kažkoks rasikliukas lotuliukas.gif

Sveikos, prisijungsiu prie visu jusu. As visiska naujoke siuose reikaluose. Gyvenu uzsienyje, bet kol kas klinika man nelabai patinka. Viskas kaip konvejery: as net nezinau ko tiketis per kita apsilankyma, o laiko klausimams uzduot visai neturiu unsure.gif . Bet jie kad ir ne tokie jautrus, rezultatus, kiek girdejau, neblogus duoda.

Puses jusu rasomu santrumpu nesuprantu, bet, tikiuosi, veliau paaiskes.
As ir MB pradejom bandyt pries daugiau nei metus. Bet zinojom iskart, kad problemu bus. Man 26m, maniskiam 40m. Taigi, MB turto kiekis labai labai mazas. Pradejom darytis tyrimus, jam dare 2 issamius spermos tyrimus. Man patikrino visokiu hormonu lygi, ovuliacija, kanalu praeinamuma ir nusprende, kad sperm'du kiekio uzteks padaryti IUI (apie 7mln, regis). Visi mano tyrimai buvo iki siol labai geri, O - normali. Visgi vis tiek dave O skatinanciu hormonu. Po ju paaiskejo, kad prigaminau per daug foliu doh.gif . siaubingai susinervinau, apsiverkiau, nes pasake, jog reiks IUI nukelt, jei bus daugiau nei trys subrende. Tuo metu buvo vienas 13mm, du 11mm ir kokie keturi 8mm. Pasake, kad jei bus keturi ar penki, tai galima bus sumazint kieki (neisivaizduoju kaip), o jei daugiau, tai nukeliam IUI. verysad.gif
Man tos proceduros tokios baisios (ir skausmingos), kad net viena IUI jau didelis zygdarbis bus. O cia pasiskaiciau, kad merginos ir iki 8 daro.

Tai va, rytoj einu tikrintis, ir jei branduoliuku ne per daug, 5dieni arba 6dieni darom pirma IUI. Taip kad Saule, ne, ne tu viena sia savaite daraisi. Labai bijau to nemalonaus skausmo. Pasiskaiciau, kad adata duria i gimda. Man netgi skyscio ipurskimas i kanalus praeinamumui tikrinti lb skausmingas buvo. Visa diena skausmus dar kenciau. Tai tikiuosi MB ranka palaikys ir mums pavyks.

Labai aciu visoms, kad dalinates patirtim, tikrai pravercia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JusHal @ 2013 10 09, 13:05)
Sveikos, prisijungsiu prie visu jusu. As visiska naujoke siuose reikaluose. Gyvenu uzsienyje, bet kol kas klinika man nelabai patinka. Viskas kaip konvejery: as net nezinau ko tiketis per kita apsilankyma, o laiko klausimams uzduot visai neturiu  unsure.gif  . Bet jie kad ir ne tokie jautrus, rezultatus, kiek girdejau, neblogus duoda.

Puses jusu rasomu santrumpu nesuprantu, bet, tikiuosi, veliau paaiskes.
As ir MB pradejom bandyt pries daugiau nei metus. Bet zinojom iskart, kad problemu bus. Man 26m, maniskiam 40m. Taigi, MB turto kiekis labai labai mazas. Pradejom darytis tyrimus, jam dare 2 issamius spermos tyrimus. Man patikrino visokiu hormonu lygi, ovuliacija, kanalu praeinamuma ir nusprende, kad sperm'du kiekio uzteks padaryti IUI (apie 7mln, regis). Visi mano tyrimai buvo iki siol labai geri, O - normali. Visgi vis tiek dave O skatinanciu hormonu. Po ju paaiskejo, kad prigaminau per daug foliu  doh.gif  . siaubingai susinervinau, apsiverkiau, nes pasake, jog reiks IUI nukelt, jei bus daugiau nei trys subrende. Tuo metu buvo vienas 13mm, du 11mm ir kokie keturi 8mm. Pasake, kad jei bus keturi ar penki, tai galima bus sumazint kieki (neisivaizduoju kaip), o jei daugiau, tai nukeliam IUI.  verysad.gif
Man tos proceduros tokios baisios (ir skausmingos), kad net viena IUI jau didelis zygdarbis bus. O cia pasiskaiciau, kad merginos ir iki 8 daro.

Tai va, rytoj einu tikrintis, ir jei branduoliuku ne per daug, 5dieni arba 6dieni darom pirma IUI. Taip kad Saule, ne, ne tu viena sia savaite daraisi. Labai bijau to nemalonaus skausmo. Pasiskaiciau, kad adata duria i gimda. Man netgi skyscio ipurskimas i kanalus praeinamumui tikrinti lb skausmingas buvo. Visa diena skausmus dar kenciau. Tai tikiuosi MB ranka palaikys ir mums pavyks.

Labai aciu visoms, kad dalinates patirtim, tikrai pravercia.  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Manau kad kazka ne taip nuskaitei, nes per IVF tik punktuojant duria adata i gimda, ir tai vyksta su pilna narkoze doh.gif smile.gif Per IUI niekas nieko neduria, procedura visiskai neskausminga net nieko nejausi , patikek manimi 4u.gif Man praeinamumo tyrima kai dare tai irgi maniau apalpsiu is skausmo, prakaitas muse, bet cia net ner ka lyginti, tikrai nera ko bijoti 4u.gif Per IUI tik iveda tiesiai per maksti sukoncentruota vyro turta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 09 spalio 2013 - 13:10
Sveika prisijungus JusHal 4u.gif

Hmmm, kad IUI procedura visai neskausminga, nieko nesijaucia..
Nera ko bijot, nieko cia tokio, bakst ir viskas 4u.gif

Atsakyti
Uf, aciu uz paaiskinima, mirksiukas.gif gal tikrai ne taip perskaiciau. Dabar tik galvoju, kaip cia pristabdyt ta foliu augima. g.gif Labai nenoriu nukelt IUI, nes tie hormonai viska manyje maiso: pradejau verkt vos ne nuo vienos liudnesnes minties, nuotaiku kaita, karscio pliupsniai pasireiskia karts nuo karto, spaudimas kiausidese (itariu del to, kad tiek daug foliu) ir pan. Laukt neisnori dar visa menesi su ta pacia savijauta.
Tikiuosi, kad bus kaip ir sakai Mercuria: bakst ir as jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 09, 12:24)
Ačiū labai už aprašytą savo patirtį  4u.gif

Įdomu man dėl tų visų mikoplazmų ir ureoplazmų tyrimų. Kai lankiausi VK, o dabar Northway, tai gydytojų klausiau, kad gal man pasidaryt šiuos tyrimus, pasakė, kad nemato reikalo. O dabar tai galvoju, gal vis dėlto dėl šventos ramybės reikėtų pasidaryt  g.gif

Aš dariausi ureaplazmas, mikroplazmas ir chlamidijas - pas mane visi tyrimai buvo geri ax.gif gydytoja skyrė pasidaryt, nes sakė dažnai šios bjaurybės trukdo pastojimui, gali sukelti uždegimus, dažnai dėl jų viskas gali komplikuotis į rimtesnes ligas g.gif
Jeigu nesi dar jų dariusis, manau gal ir verta pačiai savarankiškai nueit ir pasidaryt - vis bus ramiau, juk siuntimo jokio nereikia tiems tyrimams. IUI žymiai brangiau kainuoja nei tie tyrimai. O ką gali žinot kaip ten yra, beieškant atsakymo kodėl nepavyksta manau vienas iš variantų šie tyrimai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 09, 13:45)
Aš dariausi ureaplazmas, mikroplazmas ir chlamidijas - pas mane visi tyrimai buvo geri ax.gif gydytoja skyrė pasidaryt, nes sakė dažnai šios bjaurybės trukdo pastojimui, gali sukelti uždegimus, dažnai dėl jų viskas gali komplikuotis į rimtesnes ligas g.gif
Jeigu nesi dar jų dariusis, manau gal ir verta pačiai savarankiškai nueit ir pasidaryt - vis bus ramiau, juk siuntimo jokio nereikia tiems tyrimams. IUI žymiai brangiau kainuoja nei tie tyrimai. O ką gali žinot kaip ten yra, beieškant atsakymo kodėl nepavyksta manau vienas iš variantų šie tyrimai..  g.gif

JusHal, sveika prisijungusi prie musu 4u.gif
IUI tikrai neskausminga smile.gif tik man asmeniskai po keliu valandu eme mausti pilva ir stiprokai maude iki kito ryto, bet del maziuko viska galima istverti. Bet kitoms visai neskaudejo biggrin.gif
Del zarazu tai gine man dare tik chlamidijas.
Bet buvau pas hemotologe ir ji liepe pasidaryti kelis tyrimukus - hepatitu, ŽIV ir toksoplazmozes smile.gif kai pasveiksiu zadu pasidaryti smile.gif
Atsakyti
Turbūt vis dėlto reikėtų pasidaryti. Endemike pažiūrėjau, tai visai pasimečiau, kokių reikėtų, ten jų tiek daug... Gal kas galėtų padėti išrinkt tuos, kurių reikia, būčiau labai dėkinga 4u.gif

Infekcijų mikroskopinė diagnostika
Tepinėlis: Chlamydia trachomatis; Ureaplasma urealyticum; Mycoplasma hominis.
Lytiškai plintančių infekcijų serologinė diagnostika
Kraujas (serumas): Chlamydia trachomatis IgA antikūnai: Chlamydia trachomatis IgM antikūnai; Chlamydia trachomatis IgG antikūnai; Chlamydia trachomatis IgM /IgG antikūnai
Kvėpavimo takų ligų serologiniai tyrimai
Kraujas (serumas): Chlamydia pneumoniae IgG antikūnai; Chlamydia pneumoniae IgM antikūnai; Chlamydia pneumoniae IgA antikūnai; Mycoplasma pneumoniae IgG antikūnai

JusHal, tikrai, ko jau ko, bet IUI bijot nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Konvalia: 09 spalio 2013 - 20:51
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 09, 20:50)
Turbūt vis dėlto reikėtų pasidaryti. Endemike pažiūrėjau, tai visai pasimečiau, kokių reikėtų, ten jų tiek daug... Gal kas galėtų padėti išrinkt tuos, kurių reikia, būčiau labai dėkinga  4u.gif 

Kraujas (serumas): Chlamydia trachomatis IgA antikūnai: Chlamydia trachomatis IgM antikūnai; Chlamydia trachomatis IgG antikūnai; Chlamydia trachomatis IgM /IgG antikūnai
Kraujas (serumas): Chlamydia pneumoniae IgG antikūnai; Chlamydia pneumoniae IgM antikūnai; Chlamydia pneumoniae IgA antikūnai; Mycoplasma pneumoniae IgG antikūnai
JusHal, tikrai, ko jau ko, bet IUI bijot nereikia  smile.gif

as tai nezinau tiesiog gyd. parase clamidiju, kita diena nuejau i klinika, padaviau gyd. lapeli, jie paeme kraujo ir viskas. niekas nieko neklause smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 09, 20:50)
Turbūt vis dėlto reikėtų pasidaryti. Endemike pažiūrėjau, tai visai pasimečiau, kokių reikėtų, ten jų tiek daug... Gal kas galėtų padėti išrinkt tuos, kurių reikia, būčiau labai dėkinga  4u.gif 

JusHal, tikrai, ko jau ko, bet IUI bijot nereikia  smile.gif

nusileidau vakar kraujuka, aisku tik 8 DPI hcg tik 1.67 sad.gif( aisku cia dar turbut Ovitrelle likuciai, nes ovitrelle yra pats HCG "serumas", va tau ir maudimai ir jautimai visokie sad.gif(((( tik PRG 169 blink.gif blink.gif dar tokio neesu turejus , kazkoks labai aukstas blink.gif
Atsakyti