Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Konvalia @ 2013 10 09, 20:50)
Turbūt vis dėlto reikėtų pasidaryti. Endemike pažiūrėjau, tai visai pasimečiau, kokių reikėtų, ten jų tiek daug... Gal kas galėtų padėti išrinkt tuos, kurių reikia, būčiau labai dėkinga  4u.gif 

Infekcijų mikroskopinė diagnostika
Tepinėlis: Chlamydia trachomatis; Ureaplasma urealyticum; Mycoplasma hominis.
Lytiškai plintančių infekcijų serologinė diagnostika
Kraujas (serumas): Chlamydia trachomatis IgA antikūnai: Chlamydia trachomatis IgM antikūnai; Chlamydia trachomatis IgG antikūnai; Chlamydia trachomatis IgM /IgG antikūnai
Kvėpavimo takų ligų serologiniai tyrimai
Kraujas (serumas): Chlamydia pneumoniae IgG antikūnai; Chlamydia pneumoniae IgM antikūnai; Chlamydia pneumoniae IgA antikūnai; Mycoplasma pneumoniae IgG antikūnai
JusHal, tikrai, ko jau ko, bet IUI bijot nereikia  smile.gif

Konvalia man tai darė tyrimus iš tepinėlio - manau kad pirmas tau šiuo atveju tinka, nes kiti tai antikūnių ištyrimui kiek suprantu, o tau reik pažiet ar tų zarazų viduj ten nėra g.gif na bet čia aš taip manau, o šiaip gali pasiskambint į laboratoriją ir užklaust - manau tikrai turėtų paaiškint kuo tie tyrimai skiriasi mirksiukas.gif
Saulyna o man tavo skaičiukai patinka mirksiukas.gif lauksiu pabaigos nestuke.gif progesteronas tai superinis, tikrai gali būti nėštuminis thumbup.gif o primink kiek tu foliukų turėjai? ar duphastoną vartoji? kiek dienų jau po Ovitrelio suleidimo?
Atsakyti
Rentalta, nieko keisto, mes ne LT, cia niekas niekur neskuba, deja doh.gif
Is karto cia nepuola daryto IUI, juo labiau IVF, pirmiausia tiria hormonus, spermatograma, tada GN arba LP, po LP liepia vel bandyti patiems (minimum 3men), po LP pakartotiniai hormonu, ZIV, hepatito tyrimai ir jei gerai - tada startas. Pries LP jau buvom pasiruose IUI daryti ir bac - cista - vel menuo laiko laukti ar pasisalins savaime ar ne doh.gif Taip laikas ir lekia doh.gif O ir jauni mes tikrai neesam, todel kiekvienas veltui praleistas ciklas skaudziai atsiliepia schmoll.gif

Hmmm, dabar mastau ar klausyti gydytojos del smileysex.gif ar ne g.gif

Ojojoj, su spaudimu 'kada bus vaiku?' ir as nebezinau kaip bekovoti... doh.gif Apie musu bedas nutuokia MB geriausias draugas, tiek kiek jie paatvirauja, ir zino mano geriausia drauge, visiems kitiems - bash.gif - ne ju reikalas schmoll.gif
Radau laikina iseiti - planuojam vestuves - tai visi apie jas dabar klausineja gandrus pamirse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bella Donna: 10 spalio 2013 - 12:36
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 10, 12:19)
Konvalia man tai darė tyrimus iš tepinėlio - manau kad pirmas tau šiuo atveju tinka, nes kiti tai antikūnių ištyrimui kiek suprantu, o tau reik pažiet ar tų zarazų viduj ten nėra  g.gif na bet čia aš taip manau, o šiaip gali pasiskambint į laboratoriją ir užklaust - manau tikrai turėtų paaiškint kuo tie tyrimai skiriasi  mirksiukas.gif
Saulyna o man tavo skaičiukai patinka  mirksiukas.gif lauksiu pabaigos  nestuke.gif progesteronas tai superinis, tikrai gali būti nėštuminis  thumbup.gif o primink kiek tu foliukų turėjai? ar duphastoną vartoji? kiek dienų jau po Ovitrelio suleidimo?

09.31 ryte anksti leidausi , nes 10.01 darem vakare IUI, turejau 2 foliukus iUI metu, ta pacia diena kai dare tai ir sake kad jau jau O ant ribos , labai pataikem siaip su data 4u.gif o D dabar kasdien po 1 geriu, kaip israse, tai negaliu aisku ir nutraukti kol kas.. nors kai gavau vakar savo rezultata progesterono tai mastau gal jau ir 1 tab man cia per daug g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 10, 12:35)
Rentalta, nieko keisto, mes ne LT, cia niekas niekur neskuba, deja doh.gif
Is karto cia  nepuola daryto IUI, juo labiau IVF, pirmiausia tiria hormonus, spermatograma, tada GN arba LP, po LP liepia vel bandyti patiems (minimum 3men), po LP  pakartotiniai hormonu, ZIV, hepatito tyrimai ir jei gerai - tada startas.  Pries LP jau buvom pasiruose IUI daryti ir bac - cista - vel menuo laiko laukti ar pasisalins savaime ar ne doh.gif Taip laikas ir lekia doh.gif  O ir jauni mes tikrai neesam, todel kiekvienas veltui praleistas ciklas skaudziai atsiliepia schmoll.gif

Hmmm, dabar mastau ar klausyti gydytojos del  smileysex.gif ar ne g.gif

Ojojoj, su spaudimu 'kada bus vaiku?' ir as nebezinau kaip bekovoti... doh.gif Apie musu bedas nutuokia MB geriausias draugas, tiek kiek jie paatvirauja, ir zino mano geriausia drauge, visiems kitiems -  bash.gif  - ne ju reikalas schmoll.gif
Radau laikina iseiti - planuojam vestuves - tai visi apie jas dabar klausineja gandrus pamirse  biggrin.gif

Nu bet zinai,,, kazkaip man asmeniskai labai keistas tas gydytojos nusistatymas g.gif dar taip negirdejau g.gif Clomid siaip panasaus poveikio kaip Tamoxifen, labai stiprus vaistas tai gal ir prikils daug tu foliuku.. bet ypac iki 10cd gal nebus O nei vieno foliuko... Manau pirmas 7d tai tikrai nesukt galvos...
Atsakyti
Na va, siandien patikrinom folius. Trys dideli grazuoliai.
man vel panika, reikes susileist siandien ta sprogtuka ovuliacijai pradeti. Tikiuosi pavyks kaip nors. blink.gif
Rytoj (penktadieni) darom pirma IUI, o sestadieni dar karta. Nezinau, ar cia taip visada dvi daro, bet kad tikimybe nestuke.gif didesne, tai tikrai. ax.gif

Gal kuri zinot, ar galima sportuot pries IUI ir belaukiant rezultatu? As karta per savaite tinklini zaidziu ir pamirsau paklaust, ar tai gali turet kokios neigiamos itakos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JusHal @ 2013 10 10, 13:19)
Na va, siandien patikrinom folius. Trys dideli grazuoliai.
man vel panika, reikes susileist siandien ta sprogtuka ovuliacijai pradeti. Tikiuosi pavyks kaip nors.  blink.gif
Rytoj (penktadieni) darom pirma IUI, o sestadieni dar karta. Nezinau, ar cia taip visada dvi daro, bet kad tikimybe  nestuke.gif  didesne, tai tikrai.  ax.gif

Gal kuri zinot, ar galima sportuot pries IUI ir belaukiant rezultatu? As karta per savaite tinklini zaidziu ir pamirsau paklaust, ar tai gali turet kokios neigiamos itakos?  g.gif

Pries iUI tai tikrai nieko, o del laukimo rezultatu... as jauciu gal nezaisciau 10 dienu , kol paaiskes... Na man tas dvieju kartu is eiles iUI irgi patinka, bet Kaune kazkaip VK jo nepraktikuoja... Nesuprantu kodel..
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 13:25)
Pries iUI tai tikrai nieko, o del laukimo rezultatu... as jauciu gal nezaisciau 10 dienu , kol paaiskes... Na man tas dvieju kartu is eiles iUI irgi patinka, bet Kaune kazkaip VK jo nepraktikuoja... Nesuprantu kodel..

Ir man niekas nesiule 2 IUI verysad.gif nors mano folis jau buvo O smile.gif
Papildyta:
Bella Donna, patikek visas sis procesas ir Lietuvoje uztrunka ne tik uzsienyje smile.gif
Atsakyti
Aciu, Saulyna, manau nesuksim iki O galvos ir nesisaugosim ax.gif Reikes apie Clomid pasiskaityti, nezinau kodel butent ji skyre ir paklausti pamirsau unsure.gif

Renalta, taip taip, zinau kad visur sie reikalai uztrunka, ne pirmi metai temute seku, zinau kokius kryziaus kelius merginoms tenka nueiti unsure.gif
Atsakyti
[quote=saulyna27,2013 10 10, 12:58]
09.31 ryte anksti leidausi , nes 10.01 darem vakare IUI, turejau 2 foliukus iUI metu, ta pacia diena kai dare tai ir sake kad jau jau O ant ribos , labai pataikem siaip su data 4u.gif o D dabar kasdien po 1 geriu, kaip israse, tai negaliu aisku ir nutraukti kol kas.. nors kai gavau vakar savo rezultata progesterono tai mastau gal jau ir 1 tab man cia per daug g.gif
Papildyta:

Na Ovitrelio likučiu gal kažkiek ir galėjo likę būt, nes ovitrelis apie 10 dienų išlieka organizme g.gif bet tu labai anksti HCG dareisi, tai dar tikrai galėjo implantacijos nebūt - luktelk dar bet iki 12 DPIUI mirksiukas.gif bet progesteronas tai superinis, aišku du foliukai tai manau gal dėl to jo daugiau išsiskiria, bet pas mane irgi du buvo, o progesteronas 73 tik buvo - o pas tave čia dvigubai tiek mirksiukas.gif šiaip nemanau, kad progesterono per daug negali būti, va jei per mažai tada negerai. Taip kad nesuk sau galvos ir valgyk toliau vaistukus kaip gydytoja liepė, nes jei nutrauksi žinai kokios pasekmės gali būt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 10 spalio 2013 - 14:38
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 10, 14:37)
Na Ovitrelio likučiu gal kažkiek ir galėjo likę būt, nes ovitrelis apie 10 dienų išlieka organizme  g.gif bet tu labai anksti HCG dareisi, tai dar tikrai galėjo implantacijos nebūt - luktelk dar bet iki 12 DPIUI  mirksiukas.gif bet progesteronas tai superinis, aišku du foliukai tai manau gal dėl to jo daugiau išsiskiria, bet pas mane irgi du buvo, o progesteronas 73 tik buvo - o pas tave čia dvigubai tiek  mirksiukas.gif šiaip nemanau, kad progesterono per daug negali būti, va jei per mažai tada negerai. Taip kad nesuk sau galvos ir valgyk toliau vaistukus kaip gydytoja liepė, nes jei nutrauksi žinai kokios pasekmės gali būt  unsure.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif As google ieskojau "per aukstas progesteronas bet nieko neradau visai, matyt kad nieko blogo ax.gif Na laikausi to paties rezimo iki pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 10 spalio 2013 - 14:49
QUOTE(Renalta @ 2013 10 10, 13:39)
Ir man niekas nesiule 2 IUI  verysad.gif nors mano folis jau buvo O  smile.gif
Papildyta:

Kaip mums snd paaiskino, kad O turetu prasidet kai dar antra IUI. Jei prades ovuliuot pirmos IUI diena, tada antros IUI nebedarys. Del to stengiaus teisingai nuskaiciuot 42h iki antros IUI ir laiku susileist Ovitrelle. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 10, 14:27)
Aciu, Saulyna, manau nesuksim iki O galvos ir nesisaugosim ax.gif Reikes apie Clomid pasiskaityti, nezinau kodel butent ji skyre ir paklausti pamirsau unsure.gif

Renalta, taip taip, zinau kad visur sie reikalai uztrunka, ne pirmi metai temute seku, zinau kokius kryziaus kelius merginoms tenka nueiti unsure.gif

Na as taip manau kad vsigi didesne tikimybe kad kas uzkibs,.. nes paskui o jeigu kas ir O praleis negerai apskaiciavus.. as vis taip galvoju kad pries iUI , nes reikia bent 4 dienas susilaikyt tai vis pergyvenu ar dar nevyksta O, ar nepaveluosim smile.gif))) doh.gif
Na jie gal efektyviau foliukus augina.. nors va http://forums.fertil...ollicle-numbers forume nesprasi , atrodo panasiai kaip ir kiti vaistukai uzaugina- 2, 3 - tai tokio kiekio tikrai ner ko pergyvent jeigu uzkibtu 4u.gif Taip idomiai cia lT tai tik Clostabegyt, Letrozole ir gonali daugiausia naudoja, o ziuriu uzsieny labai ir Femara ir Clomid naudoja.. gal jie pazangesni visgi kokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(JusHal @ 2013 10 10, 14:55)
Kaip mums snd paaiskino, kad O turetu prasidet kai dar antra IUI. Jei prades ovuliuot pirmos IUI diena, tada antros IUI nebedarys. Del to stengiaus teisingai nuskaiciuot 42h iki antros IUI ir laiku susileist Ovitrelle.  rolleyes.gif

as taip pat manau, kad IUI geriau daryti ta pacia diena ar siek tiek anksciau negu ivyksta O, o va man kai dare IUi tai folis jau buvo O verysad.gif bijau, kad visa si procedura veltui doh.gif
Papildyta:
Ir as pastebejau, kad uzsienyje visai kitus vaistukus naudoja blink.gif idomu, kaip ju statistika, jauciu geresne negu Lietuvos kliniku g.gif
Atsakyti