QUOTE(Mercuria @ 2013 10 10, 10:00)
Labas rytas
Saulyna27 jau darei kraujuko tyrima????

but why???

kam gadini nervus, juk dar tikrai labai per anksti ir dar tikrai nerodytu, kad

... o db tik streso ir nervu pliupsnis... reikejo palaukt !
kantrybes, mergyt, kantrybes
As tai istvermingai laukiu, nepanikuoju, kazkaip net nzn kodel rami visai esu, net nebuvo dar minties daryt jokio testo ar kazko.
Man nuo pat IUI kazkaip keistai pilvas jaucias, toks vis pamaudzia, tai biski kazkokios adatytes atrodo pabado, tai kairej pusej apacioj pamaudzia, tai atrodo kad kazkoks toks jautrus visas pilvas iki pat skrandzio.. hmmm, kas cia?
beto dar paskutines cia dienas kelias kazkokios baltos
isskyros pasirode, tai issigandau, kad kaip pries mmm kad buna "pasiruosimas".. nu bet kiek zinau ir pastojus praadzioj buna ju.. tai nesureiksminu

tiksliau pasilieku vilti kad gali but ir ne del mmm
Beje ryte pasimatavau as ta temperatura - tik pabudus, nejudedama lovoje

tai rode 37.
na mano IUI buvo spalio 4, tai as gal kita savaite jau bandysiu ziuret kaip pasiseke...
Tikiuos pacio geriausio ir linkiu to paties visoms

zinau - 4iui ir "pramuse" mano nekantrumas

niekad tokia nebuvau

viskas laukiu dabar jau tik pirmadienio

bus 13DPI. Na vat pas mane irgi tas pats visiskai kaip pas Tave ....maudimas beveik istisinis, bt kaip ikalta 37.1 ryte nejudant.. ir
isskyros ..nu identiskai viskas ka rasai tas pats man. Tai gal cia po vaistu ar kas .. nes kad taip vienodai
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 10, 09:32)
Sveikutes
Susileidau ovitrelle ryte- tikrai nieko baisaus

net nesijautė
Tik nuo vakar neramina pradėjusi skaudėti gerklė ir bėganti nosis

ir šįryt bt užkilo, turbūt nuo gerklės... Ar nieko, kad per IUI tokios būklės būsiu? Kažin nepakenks procedūrai?
Čiulpiu pastiles, purskalus visokius purskiu, geriu daug arbatos, bet aišku taip greit nenustos skaudėti gerklę... Vienu žodžiu, kad tik visai neatkrisciau
Nu va, sakem kad nebaisu tas leidimasis

)
O kada iUI ? jeigu tik ryt tai siandien turi laiko pasveikti

man tas pats buvo sekmadieni susirgau pirmadieni gulejau o antrad jau normaliai buvo, ir IUI dariau, gydytjai net neskambinau nes butu jei atsaukus, o paskui pasveikus buciau, tai nagus nusigrauzus del praleisto ciklo.. Gerk viena po kitos arbateles ir poilsis
Papildyta:
[quote=Renalta,2013 10 10, 10:27]
Musu ta pati situacija niekas nieko nezino

uztenka ir taip nuolat klausineja: kada gandrai?
Viska isgyvename kartu su MB ir aisku su jumis merginos

nezinau ka ir daryciau jeigu nebutu kur issikalbeti, issilieti
Papildyta:
Oiiii su tais gandrais

dabar pastaerosiom dienom kas paklaustu tai tikrai priplociau

is pradziu klausineja kada vestuves, paskui kada pagausejimas , paskui klaus kada antras vaikas

)