Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 07:46)
nusileidau vakar kraujuka, aisku tik 8 DPI hcg tik 1.67 sad.gif( aisku cia dar turbut Ovitrelle likuciai, nes ovitrelle yra pats HCG "serumas", va tau ir maudimai ir jautimai visokie sad.gif(((( tik PRG 169  blink.gif  blink.gif  dar tokio neesu turejus , kazkoks labai aukstas blink.gif

as nelabai ka suprantu tuose skaiciuose blush2.gif bet gal dar ankstoka buvo daryti tyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 10, 07:57)
as nelabai ka suprantu tuose skaiciuose  blush2.gif bet gal dar ankstoka buvo daryti tyrimus  smile.gif

Tai vat as ta pati manau , kaip vistele neistverus nubegau ir nervuojuosi db..Gal dar ir neturetu pradet augti tas HCG jei tik implantacija apie 7DPO ivyksta.. viskas laukiu sekmadienio kokio, tik tada darysiu koki testa... bus 12DPI
Niekad nedarydavau tu tyrimu taip anksti, sikart cia supanikavau blush2.gif Renalta prasau man paskolinti kantrybes blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyna27: 10 spalio 2013 - 08:02
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 08:01)
Tai vat as ta pati manau , kaip vistele neistverus nubegau ir nervuojuosi db..Gal dar ir neturetu pradet augti tas HCG jei tik implantacija apie 7DPO ivyksta.. viskas laukiu sekmadienio kokio, tik tada darysiu koki testa... bus 12DPI
Niekad nedarydavau tu tyrimu taip anksti, sikart cia supanikavau  blush2.gif  Renalta prasau man paskolinti kantrybes  blush2.gif  ax.gif

Prasome visa krepseli KANTRYBES, man visai negaila drinks_cheers.gif
As tik isoriskai esu kantri ir rami, o viduje tai visas dienas tik apie tai ir galvoju, nes darbo dirbti negaliu doh.gif o dar visa savaite reikes laukti iki tiesos smile.gif
Kita savaitgaly musu su MB pazinties 3-osios pazinties metines, tai po testuko arba svesime arba kartu liudesime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 10, 08:43)
Prasome visa krepseli KANTRYBES, man visai negaila drinks_cheers.gif
As tik isoriskai esu kantri ir rami, o viduje tai visas dienas tik apie tai ir galvoju, nes darbo dirbti negaliu  doh.gif o dar visa savaite reikes laukti iki tiesos  smile.gif
Kita savaitgaly musu su MB pazinties 3-osios pazinties metines, tai po testuko arba svesime arba kartu liudesime  smile.gif

Aciu wub.gif wub.gif na drauge dziaugsimes ar liudesime kartu drinks_cheers.gif Nelabai su kuo ir pasneket aplink gali kazkaip apart mb niekas nezino, nes paskui ir klausinetu kasdien turbut - na kaip? ar jau? o kaip siandien? tai uztat galime visos cia pasidalinti isgyvenimais 4u.gif
Kas del darbu as jau trecia diena vsisikai nieko beveik nenuveikiu kaip uzsiblokavus irgi atrodo nezinau ka cia daryti darbe dabar smile.gif)))
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Susileidau ovitrelle ryte- tikrai nieko baisaus mirksiukas.gif net nesijautė ax.gif
Tik nuo vakar neramina pradėjusi skaudėti gerklė ir bėganti nosis unsure.gif ir šįryt bt užkilo, turbūt nuo gerklės... Ar nieko, kad per IUI tokios būklės būsiu? Kažin nepakenks procedūrai? unsure.gif
Čiulpiu pastiles, purskalus visokius purskiu, geriu daug arbatos, bet aišku taip greit nenustos skaudėti gerklę... Vienu žodžiu, kad tik visai neatkrisciau verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Saulyna27 jau darei kraujuko tyrima???? blink.gif but why??? smile.gif kam gadini nervus, juk dar tikrai labai per anksti ir dar tikrai nerodytu, kad nestuke.gif ... o db tik streso ir nervu pliupsnis... reikejo palaukt !

kantrybes, mergyt, kantrybes 4u.gif 4u.gif

As tai istvermingai laukiu, nepanikuoju, kazkaip net nzn kodel rami visai esu, net nebuvo dar minties daryt jokio testo ar kazko.
Man nuo pat IUI kazkaip keistai pilvas jaucias, toks vis pamaudzia, tai biski kazkokios adatytes atrodo pabado, tai kairej pusej apacioj pamaudzia, tai atrodo kad kazkoks toks jautrus visas pilvas iki pat skrandzio.. hmmm, kas cia? g.gif

beto dar paskutines cia dienas kelias kazkokios baltos isskyros pasirode, tai issigandau, kad kaip pries mmm kad buna "pasiruosimas".. nu bet kiek zinau ir pastojus praadzioj buna ju.. tai nesureiksminu g.gif tiksliau pasilieku vilti kad gali but ir ne del mmm smile.gif

Beje ryte pasimatavau as ta temperatura - tik pabudus, nejudedama lovoje lotuliukas.gif tai rode 37.

na mano IUI buvo spalio 4, tai as gal kita savaite jau bandysiu ziuret kaip pasiseke...

Tikiuos pacio geriausio ir linkiu to paties visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 08:52)
Aciu  wub.gif  wub.gif  na drauge dziaugsimes ar liudesime  kartu  drinks_cheers.gif Nelabai su kuo ir pasneket aplink gali kazkaip apart mb niekas nezino, nes paskui ir klausinetu kasdien turbut - na kaip? ar jau? o kaip siandien? tai uztat galime visos cia pasidalinti isgyvenimais  4u.gif
Kas del darbu as jau trecia diena vsisikai nieko beveik nenuveikiu kaip uzsiblokavus irgi atrodo nezinau ka cia daryti darbe dabar smile.gif)))

Musu ta pati situacija niekas nieko nezino smile.gif uztenka ir taip nuolat klausineja: kada gandrai? bash.gif
Viska isgyvename kartu su MB ir aisku su jumis merginos biggrin.gif nezinau ka ir daryciau jeigu nebutu kur issikalbeti, issilieti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 10, 09:32)
Sveikutes 4u.gif
Susileidau ovitrelle ryte- tikrai nieko baisaus mirksiukas.gif net nesijautė ax.gif
Tik nuo vakar neramina pradėjusi skaudėti gerklė ir bėganti nosis unsure.gif  ir šįryt bt užkilo, turbūt nuo gerklės... Ar nieko, kad per IUI tokios būklės būsiu? Kažin nepakenks procedūrai? unsure.gif
Čiulpiu pastiles, purskalus visokius purskiu, geriu daug arbatos, bet aišku taip greit nenustos skaudėti gerklę... Vienu žodžiu, kad tik visai neatkrisciau verysad.gif

Gal geriau gyd. pasiskambink, pasitark, kad nebutu veltui procedura.
As tai susirgau po IUI tai irgi neramu, bet vaistu jokiu negeriu, bijau pakenkti verysad.gif gerkle po truputi rimsta, su sloga kovoju juros druskos pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2013 10 10, 10:00)
Labas rytas  4u.gif

Saulyna27 jau darei kraujuko tyrima???? blink.gif  but why???  smile.gif  kam gadini nervus, juk dar tikrai labai per anksti ir dar tikrai nerodytu, kad  nestuke.gif ... o db tik streso ir nervu pliupsnis... reikejo palaukt !

kantrybes, mergyt, kantrybes  4u.gif  4u.gif 
As tai istvermingai laukiu, nepanikuoju, kazkaip net nzn kodel rami visai esu, net nebuvo dar minties daryt jokio testo ar kazko.
Man nuo pat IUI kazkaip keistai pilvas jaucias, toks vis pamaudzia, tai biski kazkokios adatytes atrodo pabado, tai kairej pusej apacioj pamaudzia, tai atrodo kad kazkoks toks jautrus visas pilvas iki pat skrandzio.. hmmm, kas cia?  g.gif

beto dar paskutines cia dienas kelias kazkokios baltos isskyros pasirode, tai issigandau, kad kaip pries mmm kad buna "pasiruosimas".. nu bet kiek zinau ir pastojus praadzioj buna ju.. tai nesureiksminu  g.gif tiksliau pasilieku vilti kad gali but ir ne del mmm  smile.gif

Beje ryte pasimatavau as ta temperatura - tik pabudus, nejudedama lovoje  lotuliukas.gif tai rode 37.
na mano IUI buvo spalio 4, tai as gal kita savaite jau bandysiu ziuret kaip pasiseke...

Tikiuos pacio geriausio ir linkiu to paties visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif 4u.gif zinau - 4iui ir "pramuse" mano nekantrumas blush2.gif blush2.gif niekad tokia nebuvau blush2.gif viskas laukiu dabar jau tik pirmadienio drinks_cheers.gif bus 13DPI. Na vat pas mane irgi tas pats visiskai kaip pas Tave ....maudimas beveik istisinis, bt kaip ikalta 37.1 ryte nejudant.. ir isskyros ..nu identiskai viskas ka rasai tas pats man. Tai gal cia po vaistu ar kas .. nes kad taip vienodai drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 10, 09:32)
Sveikutes 4u.gif
Tik nuo vakar neramina pradėjusi skaudėti gerklė ir bėganti nosis unsure.gif  ir šįryt bt užkilo, turbūt nuo gerklės... Ar nieko, kad per IUI tokios būklės būsiu? Kažin nepakenks procedūrai? unsure.gif

Nu va, sakem kad nebaisu tas leidimasis smile.gif)
O kada iUI ? jeigu tik ryt tai siandien turi laiko pasveikti 4u.gif 4u.gif man tas pats buvo sekmadieni susirgau pirmadieni gulejau o antrad jau normaliai buvo, ir IUI dariau, gydytjai net neskambinau nes butu jei atsaukus, o paskui pasveikus buciau, tai nagus nusigrauzus del praleisto ciklo.. Gerk viena po kitos arbateles ir poilsis 4u.gif
Papildyta:
[quote=Renalta,2013 10 10, 10:27]
Musu ta pati situacija niekas nieko nezino smile.gif uztenka ir taip nuolat klausineja: kada gandrai? bash.gif
Viska isgyvename kartu su MB ir aisku su jumis merginos biggrin.gif nezinau ka ir daryciau jeigu nebutu kur issikalbeti, issilieti verysad.gif
Papildyta:

Oiiii su tais gandrais mad.gif dabar pastaerosiom dienom kas paklaustu tai tikrai priplociau gun_bandana.gif biggrin.gif is pradziu klausineja kada vestuves, paskui kada pagausejimas , paskui klaus kada antras vaikas smile.gif)
Atsakyti
Labas, merginos,

Vel jungiuosi prie jusu ax.gif Vis tyliai paskaitau jus, ilsejausi nuo aktyvesnio lankymosi sioje temeleje, nes su galva buvo pradeje blogai darytis doh.gif Gal kurios mane dar pamenate, trumpai apie mus:
gaudom gandus jau ilgai ilgai, daugiau nei dveji metai, nuo sausio menesio pradejome varstyti kliniku duris. Daryta GN (pries 5men), LP (pries 4men), jos metu rado endo zidinuku, to dar negana, tai dar ir PKS lengva pripaise doh.gif Jokiu vaistu nevartoju, apart rusisku Ginekol tableciu ir folio, bet cia ne vaistai. MB turtas neblogas, nestulbinantis, bet neblogas, letoki ir morfologija koja kisa... Zarazu tyrimai neigiami, hormonai tvarkoje. Pagliau si menesi, po beveik metu laiko vaiksciojimo pas gydytojus – stimuliuota IUI! Kol kas jokiu emociju, apart baimes ir nerimo unsure.gif
Vakar pradejau nauja cikla, siandien 2CD, nuo rytojaus pradedu gerti Clomid 25mg tabletes 5 dienas. Ar yra Clomid vartojanciu/vartojusiu?
Pirma apziura echoskopu bus 18ta diena, tai bus 10CD.

Gydytoja du kart pabreze, kad iki IUI smileysex.gif tik su apsauga, ar visoms taip... g.gif ? Kazkaip keistai man nuskambejo, sake, kad neaisku kaip organizmas reaguos i vaistus, kad nebutu daugiavaisis nestumas, ir IUI darys tik tuo atveju, jei subres 1 max 2 foliai.
Tai as dabar ir galvoju, kadangi mano kiausides ir taip foliukus augina ir net per daug, tai ar nuo stimuliacijos ju dar daugiau man nepriaugs g.gif ? Bus visiskas snipstas, jei tinkamu bus per daug...Pasimeciau truputi.

Sekmes ir kantrybes mums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 10:33)
4u.gif  4u.gif  zinau - 4iui ir "pramuse" mano nekantrumas  blush2.gif  blush2.gif  niekad tokia nebuvau  blush2.gif viskas laukiu dabar jau tik pirmadienio  drinks_cheers.gif  bus 13DPI. Na vat pas mane irgi tas pats visiskai kaip pas Tave ....maudimas beveik istisinis, bt kaip ikalta 37.1 ryte nejudant.. ir isskyros ..nu identiskai viskas ka rasai tas pats man. Tai gal cia po vaistu ar kas .. nes kad taip vienodai  drinks_cheers.gif

Bet mes vaistukus skirtingus leidomes, as po IUI nieko visai negeriau..
Cia geras zenklas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 07:46)
nusileidau vakar kraujuka, aisku tik 8 DPI hcg tik 1.67 sad.gif( aisku cia dar turbut Ovitrelle likuciai, nes ovitrelle yra pats HCG "serumas", va tau ir maudimai ir jautimai visokie sad.gif(((( tik PRG 169  blink.gif  blink.gif  dar tokio neesu turejus , kazkoks labai aukstas blink.gif

Manau, kad dar per anksti pergyveni, implantacija gali įvykti ir 8-10 dieną po ovuliacijos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 10, 10:33)
Oiiii su tais gandrais  mad.gif  dabar pastaerosiom dienom kas paklaustu tai tikrai priplociau  gun_bandana.gif biggrin.gif is pradziu klausineja kada vestuves, paskui kada pagausejimas , paskui klaus kada antras vaikas smile.gif)

Ir mes su MB irgi savo bėda su nieko, išskyrus jus, nesidalinam. Nusibodo jau tie klausimai: Tai kada? Ką jus naktimis darot, turbūt miegat? Va mes jau nestuke.gif , o jūs ko laukiat? doh.gif Viena kartą turbūt neištversiu ir išsiliesiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 10, 11:16)

Gydytoja du kart pabreze, kad iki IUI smileysex.gif  tik su apsauga, ar visoms taip... g.gif ? Kazkaip keistai man nuskambejo, sake, kad neaisku kaip organizmas reaguos i vaistus, kad nebutu daugiavaisis nestumas, ir IUI darys tik tuo atveju, jei subres 1 max 2 foliai.
Tai as dabar ir galvoju, kadangi mano kiausides ir taip foliukus augina ir net per daug, tai ar nuo stimuliacijos ju dar daugiau man nepriaugs g.gif ? Bus visiskas snipstas, jei tinkamu bus per daug...Pasimeciau truputi.

Sveika prisijungus 4u.gif Mums dėl apsaugos tai visiškai nieko nesakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella Donna @ 2013 10 10, 11:16)
Labas, merginos,

Vel jungiuosi prie jusu ax.gif  Vis tyliai paskaitau jus, ilsejausi nuo aktyvesnio lankymosi sioje temeleje, nes su galva buvo pradeje blogai darytis  doh.gif Gal kurios mane dar pamenate, trumpai apie mus:
gaudom gandus jau ilgai ilgai, daugiau nei dveji metai, nuo sausio menesio pradejome varstyti kliniku duris. Daryta GN (pries 5men), LP (pries 4men), jos metu rado endo zidinuku, to dar negana, tai dar ir PKS lengva pripaise doh.gif  Jokiu vaistu nevartoju, apart rusisku Ginekol tableciu ir folio, bet cia ne vaistai.  MB turtas neblogas, nestulbinantis, bet neblogas, letoki ir morfologija koja kisa... Zarazu tyrimai neigiami, hormonai tvarkoje. Pagliau si menesi, po beveik metu laiko vaiksciojimo pas gydytojus – stimuliuota IUI! Kol kas jokiu emociju, apart baimes ir nerimo unsure.gif
Vakar pradejau nauja cikla, siandien 2CD, nuo rytojaus pradedu gerti Clomid 25mg tabletes 5 dienas. Ar yra Clomid vartojanciu/vartojusiu?
Pirma apziura echoskopu bus 18ta diena, tai bus 10CD.

Gydytoja du kart pabreze, kad iki IUI smileysex.gif  tik su apsauga, ar visoms taip... g.gif ? Kazkaip keistai man nuskambejo, sake, kad neaisku kaip organizmas reaguos i vaistus, kad nebutu daugiavaisis nestumas, ir IUI darys tik tuo atveju, jei subres 1 max 2 foliai.

Labas,
Keista, kad taip ilgai gyd. nieko neskyre g.gif gal jus su TB labai jauni smile.gif nes mums tai is karto nuo pirmo ciklo paskyre stimuliacija ir IUI smile.gif
Clomid tokiu vaistuku neteko bandyti g.gif Man skyre Closta ir Gonal smile.gif O del smileysex.gif tai nieko nesake, viska dareme kaip visada biggrin.gif
Manau gyd. skyre reikiama doze vaistu ir uzaugs foliuku tiek kiek reikia thumbup.gif man uzaugo 2, vienas tinkamo dydzio, bet dvigumas, o antras nedidukas smile.gif
Papildyta:
Oiiii su tais gandrais mad.gif dabar pastaerosiom dienom kas paklaustu tai tikrai priplociau gun_bandana.gif biggrin.gif is pradziu klausineja kada vestuves, paskui kada pagausejimas , paskui klaus kada antras vaikas smile.gif)
[/quote]
Menesio gale laukia giminiu lankymas tiek mano tiekMB, nezinau kaip reikes atlaikyti spaudima jeigu nepasiteisins musu lukesciai doh.gif beto atvaziuos nestuke 8 men., man bus skaudu su ja bendrauti verysad.gif
Atsakyti