Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

Labutis mergaites, prisiduodu ir as smile.gif vakar vakare apturejau iui, kairej kiausidej du puikiausi foliai, vienas is ju tik buvo pradejas ovuliuoti. Nakti jauciu kaip ir kitas ovuliavo, nes skausmas nerealus. Kazkaip senokai tokia O skaudi bebuvo, tikekimes i gera ax.gif Tad sedu ant suolelio ir nelaukiu mm.., testo gadinimas sutaps su maniskio gimtadieniu, tad bus arba pati geriausia arba blogiausia dovana blush2.gif

Cygnus, vis del to israse pagerti aspirina. Gal gali rekomenduoti koki daktariuka? g.gif

Mergaites, kurioms nepasiseke, linkiu stiprybes!!!!!! Jusu kiekvienos skausmas toks artimas ir savas, tad nenuleiskite ranku ir eikite toliau, neleiskit nugaleti apatijai!!...
Atsakyti
Gal kas nors norite perimti iš manęs statistikos tvarkymą? Man per sunku šitoj temoj būti...
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 09 10, 11:43)
Na man gydytoja būtent ir patarė pasidaryti tyrimus dėl AFS dėl to kad trombocitų kiekis pasidarius bendrą kraujo tyrimą visą laiką viršydavo normas. Bet pasidarius tyrimus AFS nepasitvirtino, tai gydytoja liepė tiesiog daugiau skysčių gerti. Kaip paaiškino gydytoja, kraujo krešėjimas tikrai gali būti susijęs su pastojimo problemomis, kadangi tirštas kraujas kažkaip apsunkina įsitvirtinimą apvaisinto kiaušinėlio gimdoj  g.gif per didelis kraujo krešėjimas gali būti ir persileidimo priežastis. Na aš tavo vietoj pasidaryčiau tyrimus dėl AFS - o gal tai ir yra priežastis  unsure.gif

aciu tau labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar jūs einate pasitikrinti pas daktarą po nepavykusio IUI, jei sekantį ciklą neplanuojama inseminacija? Bandau "sutaupyti" vizitą pas daktarą blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
ar yra kam is jusu dare IUI stimuliuojamame cikle? Gal kam su letrozol'iu stimuliavo? Man idomu kaip sis vaistas, kaip nuo jo foliai uzauga, ar neisploneja nuo jo gleivine (mano neperstoriausia...) ,ar nesukelia kokiu salutiniu pajuciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 10, 13:45)
Sveikos merginos 4u.gif 
ar yra kam is jusu dare IUI stimuliuojamame cikle? Gal kam su letrozol'iu stimuliavo? Man idomu kaip sis vaistas, kaip nuo jo foliai uzauga, ar neisploneja nuo jo gleivine (mano neperstoriausia...) ,ar nesukelia kokiu salutiniu pajuciu?  g.gif

Butent nuo Ltetrozole ji neisploneja ( Su Clostu isploneja), tik bent jau asmeniskai man, derlius nebuvo toks gausus kaip su Clostu - tik 1 folis - geriau 2k dienoje 5 dienas. Salutiniu tikrai jokiu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(sandra.vanilla @ 2013 09 10, 13:02)
Norėjau paklausti, ar jūs einate pasitikrinti pas daktarą po nepavykusio IUI, jei sekantį ciklą neplanuojama inseminacija? Bandau "sutaupyti" vizitą pas daktarą  blush-anim-cl.gif

Be abejo tokiu atveju nereikia 4u.gif Jeigu tik prasideda mm ir tikrai nesilauki, drasiai palaukti iki kito ciklo 1-3 dienos kuomet vel planuosite inseminacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyna27 @ 2013 09 10, 16:35)
Butent nuo Ltetrozole ji neisploneja ( Su Clostu isploneja), tik bent jau asmeniskai man, derlius nebuvo toks gausus kaip su Clostu - tik 1 folis - geriau 2k dienoje 5 dienas. Salutiniu tikrai jokiu  schmoll.gif

O man skyre po viena tablete 5 dienas g.gif bet gal paciai pradziai didesniu doziu neskiria? Tai labai gausaus foliu 'derliaus' reikes nelaukti...
O kas po to? Sprogduka reikes leistis pries IUI procedura?
Atsakyti
o kazi kas gali buti 12cd pamaciau kaip ir kraujingu-rudu isskyru,o snd turiu vaziuoti apziurai,kazi negali buti ovuliacija??gal ir snd iui padarytu,kazi ar daro vakare apie 6-7h
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 09 10, 12:29)
Gal kas nors norite perimti iš manęs statistikos tvarkymą? Man per sunku šitoj temoj būti...

labai Tave suprantu drinks_cheers.gif , bet pačiai nebesinori niekur būti. verysad.gif

cygnus mm dar nėra, gal jau 23dpi, bet hcg<1 taigi tiesiog dabar tenka laukti kodėl jų nėra. Jei iki rytojaus nepasirodys galvoju gal gydytojui skambinti, kažkiap neramu.
sandra.vanilla nepastojimo priežastis - nesuderinamumas.

Savaitgali buvau Margoniu kaime prie bobos saltinio, pasismem vandens, ir pilnu namu bendruomenej prie mergeles Marijos paveikslo, kuris sako padeda poroms susilaukti vaikelio. Ten irgi gręžinio vandens prisipylėm, ir dar žolių mišinio nevaisingumui gydyti nusipirkom, vakar jau gėrėm, tikrai neskanu, bet nepakenks jei ir tai pabandysim. Jau galvoju gal i akupunktura mestis, visai idomu pabandyti, kai kurioms padeda. Tik vyras i akupunktura nlb ziuri kaip, nes i kauna is vilniaus reiktu vazinet. bet juk ne taip ir toli. IVF pokolkas neturim pinigu, ir neaisku kada gausis mums ju susitaupyti. Taigi nesitikiu, bet tikiu, ir viltis manes neapleidzia, kad kai bus laikas tai ir turesim vaikuti. Jei ne, tai ka jau pakeisi. Pazliumbsi ir toliau gyvensi.
Nenuleiskit rankų po pirmų nesėkmingų IUI, gal tiesiog neužtaikėt, linkiu visoms sėkmės nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kada kokiam klube susimatysim, nes jau galiu ir isgert neber kam taupytis dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 09 10, 14:45)
Sveikos merginos 4u.gif 
ar yra kam is jusu dare IUI stimuliuojamame cikle? Gal kam su letrozol'iu stimuliavo? Man idomu kaip sis vaistas, kaip nuo jo foliai uzauga, ar neisploneja nuo jo gleivine (mano neperstoriausia...) ,ar nesukelia kokiu salutiniu pajuciu?  g.gif

Man visus 3 IUI stimuliavo su letrozoliu. 1 iui uzaugo 2 foliai, 2 iui 1 folis, si 3 iui du pilnaverciai ir vienas mazytis. Gleivine visus kartus puiki. Kol gerdavau letrozoli visus kartus pasirodydavo rudos isskyros, tik baigus gerti dingdavo. Tad ir nezinau ar cia gerai ar blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiutte @ 2013 09 10, 16:10)
labai Tave suprantu drinks_cheers.gif , bet pačiai nebesinori niekur būti.  verysad.gif

mm dar nėra, gal jau 23dpi, bet hcg<1 taigi tiesiog dabar tenka laukti kodėl jų nėra. Jei iki rytojaus nepasirodys galvoju gal gydytojui skambinti, kažkiap neramu.

Savaitgali buvau Margoniu kaime prie bobos saltinio, pasismem vandens, ir pilnu namu bendruomenej prie mergeles Marijos paveikslo, kuris sako padeda poroms susilaukti vaikelio. Ten irgi gręžinio vandens prisipylėm, ir dar žolių mišinio nevaisingumui gydyti nusipirkom, vakar jau gėrėm, tikrai neskanu, bet nepakenks jei ir tai pabandysim. Jau galvoju gal i akupunktura mestis, visai idomu pabandyti, kai kurioms padeda.
friends.gif

verysad.gif 4u.gif

thumb_yello.gif Laukiam rezultato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzege @ 2013 09 10, 12:19)
Labutis mergaites, prisiduodu ir as  smile.gif vakar vakare apturejau iui, kairej kiausidej du puikiausi foliai, vienas is ju tik buvo pradejas ovuliuoti. Nakti jauciu kaip ir kitas ovuliavo, nes skausmas nerealus. Kazkaip senokai tokia O skaudi bebuvo, tikekimes i gera  ax.gif Tad sedu ant suolelio ir nelaukiu mm.., testo gadinimas sutaps su maniskio gimtadieniu, tad bus arba pati geriausia arba blogiausia dovana  blush2.gif 

Cygnus, vis del to israse pagerti aspirina. Gal gali rekomenduoti koki daktariuka?  g.gif

Mergaites, kurioms nepasiseke, linkiu stiprybes!!!!!! Jusu kiekvienos skausmas toks artimas ir savas, tad nenuleiskite ranku ir eikite toliau, neleiskit nugaleti apatijai!!...

Anksti dar sakyti bet IUI istaikyta labai tinkamu metu ax.gif laikom kumstukus stipriai suspaustus wub.gif
Atsakyti