QUOTE(Cygnus @ 2013 09 13, 08:26)
O aš vakar pasidariau progesterono tyrimus, tik nežinau ar dar džiaugtis ar liudėt - paskambinau vakar pasakė rezultatą - 26,8 - bet nežinojo kokiais matavimo vienetais čia ir kokios normos, šiandie turėčiau sužinot..
Jeigu būtų matavimo vienetais ng/mL tai būtų labai gerai, nes dar iš 3,18 reiktų daugint, o jei matavimo vienetais nmol/L tai nelabai jau.. - ovuliacija kaip ir įvykus, bet nėštumui per mažai
na matysiu, tikiuosi viskas bus gerai
Savo iniciatyva dareisi tyrimus ar paskyrė gydytojas?
Papildyta:
QUOTE(Tiutte @ 2013 09 13, 14:53)
Vakar pasirod4, tik ne tokios kaip kad aš būčiau pratus, ne tokios kad gauios ir skausmingos, o tokios žmoniškos, kad nei diskomforto nei nervų dėl jų nėra, tokios visad galėtų būti. Jau buvau gydytojui pasiskambinus kad mm nepasirodo sutarėm kad ateisiu pas jį, nes negerai kai 10 dienų vėluoja, bet kad jau prasidėjo, tai ir nebeisiu. Laukiam kol gydytoja iš atostogų gryš, kad pažiūrėtų kodėl tokia prasta sperma buvo pask kartą, gal vyrą pažiūrės ir natūraliai gausis

Aš tikiuosi kad jo tirštumo čia viskas, nors prieš tai gydytojai niekuo manioškio turtas nekliuvo, bet šis gydytojas suabejojo dėl jo, tai aš vos ne ant sparnų, kad gal bėda čia bus, tai dar pataisoma būtų..
Nekokios naujienos, aš tikėjausi, kad visdėl to čia bus

, kai tiek laiko vėlavo...