Įkraunama...
Įkraunama...

IUI. Ruduo - derliaus metas.

QUOTE(Tiutte @ 2013 09 14, 10:37)
Ketvirtadienį prasidėjo, vakar jau ir baigėsi mėnesinės. Jei būčiau buvus namie turbūt laisvai su keliais įklotais būčiau išsivertus. Nei naktį keltis reikėjo, nei dieną bėgt į wc. Galvoju kad jau tokios trumpos ir visai negausios nueit vis dėlto pasirodyti.

O gal gavosi ax.gif skaiciau ,kad buna pirmam nestomo tremestre kraujavimai .Retai aisku bet buna,gal pasirodik ramiau bus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olesia @ 2013 09 14, 15:00)
O gal gavosi ax.gif skaiciau ,kad buna pirmam nestomo tremestre kraujavimai .Retai aisku bet buna,gal pasirodik ramiau bus. wub.gif

hcg<1. taigi ne n46tuminis kraujavimas, bet a6 irgi galvoju kad geriau nueisiu pas gydytoją įsitikinti kad viskas gerai, kad kokios cistos nebūčiau užsiauginus ar pan.
Atsakyti
Tai stai ir antra karta tas pat: foliai vis dar nesprogo. Siryt BT dar nepakilo. Ir per pirmaji IUI ovuliavo tik po paros. Ir sikart,nors suleistas sprogdukas. Paaiskinkit,kodel jie taip nelaiku sprogsta. Kita IUI vaziuosiu viena para veliau nei nurodys. Kitos iseities nematau.
Atsakyti
O tai cia daug mazesne tikimybe, kai po pa schmoll.gif unsure.gif ros ovuliuoja? Nes ir man taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(maamuxx3 @ 2013 09 15, 15:13)
O tai cia daug mazesne tikimybe, kai po pa schmoll.gif  unsure.gif ros ovuliuoja? Nes ir man taip buvo...

Bet jei ir siandien neovuliuos,BT rytoj ryte parodys. Tada gal verta vaziuot. Nezinau. O gal nurasyt si cikla ir kita cikla vel bandyt.
Atsakyti
QUOTE(CyBer @ 2013 09 15, 14:34)
Bet jei ir siandien neovuliuos,BT rytoj ryte parodys. Tada gal verta vaziuot. Nezinau. O gal nurasyt si cikla ir kita cikla vel bandyt.

Na man atrodo, kad nėra taip svarbu kad foliai iškart padarius IUI ovuliuotų - taigi vyro spermiukai išlieka gyvybingi kelias paras, o be to ir po IUI ND reik atlikt - bent jau mums tris dienas iš eilės po IUI liepė gydytoja ax.gif Aš tavo vietoj nepanikuočiau ir daryčiau viską kaip suplanavo gydytoja - manau svarbiau yra kad foliai nebūtų jau ovuliavę kai atliekama IUI, va tada jau sumažėja tikimybė.
Ir mano patarimas nuoširdus baigt tuos BT matavimus mirksiukas.gif žinau ką tai reiškia ir kaip tai psichologiškai veikia schmoll.gif man asmeniškai geriau jau nieko nežinot ir kaip rašė čia viena foruomiete - nesinervuot dėl to kas nuo tavęs nepriklauso mirksiukas.gif
o aš išsiaiškinau (radau vieną programikę kur konvertuoja), kad mano progesteronas pavertus buvo 73 nmol/l, tai kol kas džiaugiuosi kad nors progesteronas geras, nes kai seniau buvau dariusis tyrimus tai tik virš 20 nmol/l buvo doh.gif
Atsakyti
Mergaites o Jus pries IUI naudojat Cronona arba Dufastona.Jei taip tai nuo kurios dienos.Nes man po IUI tik liepe naudot UTROGESTANA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olesia @ 2013 09 15, 19:09)
Mergaites o Jus pries IUI naudojat Cronona arba Dufastona.Jei taip tai nuo kurios dienos.Nes man po IUI tik liepe naudot UTROGESTANA ax.gif

Man skyre dufastona po IUI. Tai progesteronas ir ji tik po O vartoti,organizmas ji taip gamina.
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 09 13, 08:26)
O aš vakar pasidariau progesterono tyrimus, tik nežinau ar dar džiaugtis ar liudėt - paskambinau vakar pasakė rezultatą - 26,8 - bet nežinojo kokiais matavimo vienetais čia ir kokios normos, šiandie turėčiau sužinot..  unsure.gif
Jeigu būtų matavimo vienetais ng/mL tai būtų labai gerai, nes dar iš 3,18 reiktų daugint, o jei matavimo vienetais nmol/L tai nelabai jau.. - ovuliacija kaip ir įvykus, bet nėštumui per mažai  verysad.gif
na matysiu, tikiuosi viskas bus gerai  unsure.gif

Savo iniciatyva dareisi tyrimus ar paskyrė gydytojas? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiutte @ 2013 09 13, 14:53)

Vakar pasirod4, tik ne tokios kaip kad aš būčiau pratus, ne tokios kad gauios ir skausmingos, o tokios žmoniškos, kad nei diskomforto nei nervų dėl jų nėra, tokios visad galėtų būti. Jau buvau gydytojui pasiskambinus kad mm nepasirodo sutarėm kad ateisiu pas jį, nes negerai kai 10 dienų vėluoja, bet kad jau prasidėjo, tai ir nebeisiu. Laukiam kol gydytoja iš atostogų gryš, kad pažiūrėtų kodėl tokia prasta sperma buvo pask kartą, gal vyrą pažiūrės ir natūraliai gausis  unsure.gif Aš tikiuosi kad jo tirštumo čia viskas, nors prieš tai gydytojai niekuo manioškio turtas nekliuvo, bet šis gydytojas suabejojo dėl jo, tai aš vos ne ant sparnų, kad gal bėda čia bus, tai dar pataisoma būtų..

Nekokios naujienos, aš tikėjausi, kad visdėl to čia bus nestuke.gif , kai tiek laiko vėlavo...
Atsakyti
[quote=Konvalia,2013 09 16, 07:18]

Paskyrė gydytoja rolleyes.gif aš dar pergyvenau ar nebus per anksti daryt progesteroną, nes man paskyrė 7 D po IUI, bet pagal rezultatus kaip ir laiku pasidariau, nes progesteronas tai tikrai aukštas ax.gif
Atsakyti
[quote=Cygnus,2013 09 16, 08:16]
[quote=Konvalia,2013 09 16, 07:18]

Paskyrė gydytoja rolleyes.gif aš dar pergyvenau ar nebus per anksti daryt progesteroną, nes man paskyrė 7 D po IUI, bet pagal rezultatus kaip ir laiku pasidariau, nes progesteronas tai tikrai aukštas ax.gif
[/quote]

Jį ir reikia darytis 7 dieną po ovuliacijos, o ovuliacija daugmaž sutampa su IUI smile.gif Tau skyrė, kad ne normoje buvo progesteronas, ar čia visoms reikėtų darytis? g.gif Aš tai jau senokai dariausi, pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 09 16, 11:42)
Jį ir reikia darytis 7 dieną po ovuliacijos, o ovuliacija daugmaž sutampa su IUI smile.gif Tau skyrė, kad ne normoje buvo progesteronas, ar čia visoms reikėtų darytis?  g.gif  Aš tai jau senokai dariausi, pavasarį.

Žinau, kad progesteronas 7 DPO daromas, bet kažkaip turėjau nuojautą, kad mano OV įvyko vėliau nei buvo IUI daryta, tai dėl to ir suabejojau ar ne per anksti g.gif
Gydytoja man užsiminė, kad skiria progesteroną pasidaryt, kad pažietumėm ar gera gydymo schema buvo taikyta rolleyes.gif
o dėl mano pačios progesterono anksčiau kiek ėjau pas gydytojus sakė kad užtenka, čia tik man atrodė kad per mažai ax.gif
Atsakyti