Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai

Na ką, peržiūrėjau normaliai visą seriją Kara para ask. Jei labai neištemps, tai turėtų būti geras serialas. Pirmoji serija tikrai užkabino ax.gif
Įdomu bus pamatyti ponią Firdevs kitame vaidmenyje. Na, bet super bobelė atrodo, negaliu atsižiūrėti!

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 17, 10:29)
. Na, bet super bobelė atrodo, negaliu atsižiūrėti!

Aha, metai siai moteriai tikrai nekenkia:)
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 17, 10:13)
Aha, metai siai moteriai tikrai nekenkia:)

Manau, kad ne be medikų pagalbos smile.gif Bet vis tiek!
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 17, 11:29)
Na ką, peržiūrėjau normaliai visą seriją Kara para ask. Jei labai neištemps, tai turėtų būti geras serialas. Pirmoji serija tikrai užkabino  ax.gif
Įdomu bus pamatyti ponią Firdevs kitame vaidmenyje. Na, bet super bobelė atrodo, negaliu atsižiūrėti!

drinks_cheers.gif tai va jei neistemps,man jis irgi laaabai patiko.

O Elif man labai grazi,ypac jos plaukai wub.gif

man visuose filmuose uzkliuna moteriskiu kliosines kelnes,Dzemre su tokiom vaiksciojo,dabar Elif su tokiom ,suprantu,kad madinga, bet negaliu pernest biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 17 kovo 2014 - 12:54
QUOTE(lauravala @ 2014 03 17, 11:47)
drinks_cheers.gif  tai va jei neistemps,man jis irgi laaabai patiko.

O Elif man labai grazi,ypac jos plaukai  wub.gif

man visuose filmuose uzkliuna moteriskiu kliosines kelnes,Dzemre su tokiom vaiksciojo,dabar Elif su tokiom ,suprantu,kad madinga, bet negaliu pernest biggrin.gif  lotuliukas.gif

Bet jis toks nuspėjamas, bent jau aš atspėjau visus blogiečius ir šiaip beveik visus esminius įvykius. Va Suskunlar tai taip susuktas, kad ten bent jau man nieko nepavyko nuspėti. Jau atrodo viskas aišku ir tik šast įvykiai pasisuka visai priešingai nei galvojai.

Taip, Tubos plaukai tikrai labai gražūs, neginčijamai. Bet pati man ji nelabai blush2.gif Ta jos sesutė man gražesnė ax.gif Ji neveidino kartais tame Ezelyje? Ir išvis daug aktorių pažįstamų.
Atsakyti
Ta jos sesutė man gražesnė ax.gif Ji neveidino kartais tame Ezelyje? Ir išvis daug aktorių pažįstamų.
[/quote]

Negaliu 100 proc. tvirtint1, nes prabegom ziuredavau Ezeli, bet man atrodo, kad tikrai nevaidino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 03 17, 14:22)
Bet jis toks nuspėjamas, bent jau aš atspėjau visus blogiečius ir šiaip beveik visus esminius įvykius. Va Suskunlar tai taip susuktas, kad ten bent jau man nieko nepavyko nuspėti. Jau atrodo viskas aišku ir tik šast įvykiai pasisuka visai priešingai nei galvojai.

Taip, Tubos plaukai tikrai labai gražūs, neginčijamai. Bet pati man ji nelabai  blush2.gif Ta jos sesutė man gražesnė  ax.gif Ji neveidino kartais tame Ezelyje? Ir išvis daug aktorių pažįstamų.

Suskunlar bandziau ziuret,bet man nelipo matyt " ni dlia srednich umov" biggrin.gif
o sitas man labai,dar akyse stovi,kaip jis ta savo suzadetine masinoje pamate sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2014 03 17, 14:33)
dar akyse stovi,kaip jis ta savo suzadetine masinoje pamate sad.gif

man is sios scenos tai kazkaip istrigo muzika: kai asra iskrenta pagal muzikos takta. Siaip muzika kaip visada ispudinga, ne veltui neapsieita, be Toygar Isikli.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 03 17, 15:48)
ne veltui neapsieita, be Toygar Isikli.

sitas tai is vis kazkoks fenomenas!!!
Atsakyti
Sveiki. Na man visai tas Meile ir Bausme serijalas patiko thumbup.gif .Iskarto ilindau kelias serijas i prieki pasiziuret biggrin.gif ax.gif , gal zinote kur galima apie si serijala komentuoti per supermama.lt ? Ar tik cia?
Atsakyti
QUOTE(Nesvarbu ^^^ @ 2014 03 19, 20:33)
Sveiki. Na man visai tas Meile ir Bausme serijalas patiko  thumbup.gif .Iskarto ilindau kelias serijas i prieki pasiziuret  biggrin.gif  ax.gif , gal zinote kur galima apie si serijala komentuoti per supermama.lt ? Ar tik cia?

Meile ir bausme turi atskira tema smile.gif
Cia nuoroda http://www.supermama...?...65428&st=84
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas.: 19 kovo 2014 - 21:26
QUOTE(taskiukas. @ 2014 03 19, 21:25)
Meile ir bausme turi atskira tema smile.gif
Cia nuoroda http://www.supermama...?...65428&st=84

Aciu 4u.gif
Atsakyti