Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bamba @ 2013 09 14, 10:34)
sėkmės bėgant 4u.gif nesvarbu ar 4,2 ar 42 vis tiek šventej dalyvaujam visos wub.gif

Dėl grūsties tai taip, iš pat pradžių nekas būna pradžioj, bet kuo toliau tuo labiau pasiskirsto visi ir nebelieka grūsties. Lenkti aišku reik nuo pat pradžių, bet lenkimas nereiškia, kad reikia bėgti greičiau nei norisi. Bandai bėgti SAVO tempu ir lenki TIK tuos, kurie bėga lėčiau. Didžiausia problema pirmi metrai yra kai nėra vietos tai padaryti, nes susigrūdę kaip troleibuse būna visi biggrin.gif Tada šokinėji į tarpus kur tik matai, bet išsisklaido minia greitai 4u.gif 
Dėl to ir noriu bėgti bent 4,2 km ir pajusti tą šventę smile.gif . Oi, kaip nekantrauju bigsmile.gif .

Aha, na, matysis, kaip su grūstimi rytoj. Bijau, kad trumpiausioj trasoj bus daug daug bėgikų... Kita vertus, gal tai padės daugiau jėgų ir energijos išlaikyti ilgesniam laikui, nes aš vis tiek turiu kokius 3-4 kartus per 4,5 km atstumą paėjėti, dar neišeina visą laiką bėgti - gal tas lėtesnis pajudėjimas pradžioje leis sumažinti ėjimų skaičių vėliau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 14, 13:09)
Aha, na, matysis, kaip su grūstimi rytoj. Bijau, kad trumpiausioj trasoj bus daug daug bėgikų... Kita vertus, gal tai padės daugiau jėgų ir energijos išlaikyti ilgesniam laikui, nes aš vis tiek turiu kokius 3-4 kartus per 4,5 km atstumą paėjėti, dar neišeina visą laiką bėgti - gal tas lėtesnis pajudėjimas pradžioje leis sumažinti ėjimų skaičių vėliau g.gif .

visur tų bėgikų bus, renginys didelis 4u.gif Nepergyvenk dėl to starto, pasižiūrėsi pati kaip viskas vyksta, kitą kart žinosi. Svarbu nelėkt pradžioj, lėtesnius apleksi kiek bus galimybė, jei labai pavargsi tai paeisi porą min, tikrai nėra ko jaudintis 4u.gif

Aš tai jau žiūriu į savo bėgimą kaip į patirtį ateičiai ir smalsumo patenkinimą. Nieks nemuš jei nebaigsiu distancijos, bet galva rami bus, kad pabandžiau ir kitamet žinosiu ko laukti smile.gif
Atsakyti
dideliausios sėkmės ryt bėgantiems 4u.gif tvirtybės, užsispyrimo ir greičio 4u.gif
o aš šiandien pasiekiau savo km rekordą - nubėgau 15km thumbup.gif tempas buvo labai lėtas, užtat ištvermingas thumbup.gif beje, šile buvo vos vienas kitas bėgikas - matyt dauguma rytdienai kaupiasi ir ilsisi hihihi.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man kyla temperatūra (dabar 37,4) ir šaltis kiek krečia verysad.gif Maukiu arbatas ir vis dar neprarandu vilties, kad rytoj stebuklingai sveika prabusiu, nes jei rytoj nebėgsiu, tai mano pirmasis pusmaratonis ilgam nusikels verysad.gif

Sėkmės visoms ir visiems bėgantiems rytoj 4u.gif
Atsakyti
Liuse, linkiu skubiai pasveikti 4u.gif

Bamba, laikysiu kumščius už tave!

Man irgi gerklę peršti. Ir šiaip jauduliukas prieš rytdieną, nors distancija ir nedidelė, bet didžiausia, kokią esu varžybose bėgusi. Jau du kartus sapnavau, kad pavėluoju į renginį lotuliukas.gif

Sėkmės ryt visoms ir visiems, gražios dienos, palankaus vėjo, patogių batų, lengvų kojų! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2013 09 13, 17:13)
kodėl krizė? kodėl nepasiruošus jauties? Jeigu netaikai į kažkokį laiką, tai ką ten ruoštis tiek? Juk bėgiojai, žinai kaip tai daroma, tai be problemų nubėgsi cool.gif
Pamatysi bus smagu, nepulk pradžioj greit bėgt ir mėgaukis 4u.gif Gal kartais per daug rimtai į viską žiūrim, bet juk tai TIK bėgimas, mes tai mokam 4u.gif

taikiau į mažiau nei 1 val, bet geriausias laikas 01:02:26, ir tai čia prieš 2 mėn, paskutiniu metu 1h3-4min geriausiai. Belekaip daryt nemėgstu, o ne gerai neišeina, tai ir nervuojuos biggrin.gif aišku nėr ko, pirmų vietų nenusimato, belieka mėgautis ir siekti bent jau asmeninio rekordo ax.gif

QUOTE(vyty @ 2013 09 13, 17:29)
Kaip Jūs bėgiosit dar prieš sekmadieninį bėgimą (kas sekmadienį dalyvaujate)?

paskutinį kartą bėgau 3dienį, 12 km, 4dienį dar sportklubis ir toliau poilsis ax.gif

QUOTE(echidna @ 2013 09 13, 18:13)
Čia visos vis apie sekmadienį, o aš po batus kuičiuosi. labai fainą daiktą radau:
http://www.runningwa...RS-ACU15M2.html
Show me how it fits. reikia paeksperimentuot smile.gif

gražuuuu wub.gif panašu į žvynus biggrin.gif

QUOTE(liusė @ 2013 09 13, 18:20)
O aš šiandien jaučiuosi pakiliai ir pasirengus, nepaisant to, kad dėl traumų/ligų per pastarąsias 2 savaites bėgau 2 kartus po 2 km.
bambos įtampą galima suprasti, bet kas bėgsit 10 km - taigi tikrai ne pirmą kartą tokio ilgo distanciją bėgsit, be to, vistiek nelaimėsit lotuliukas.gif
Tik nežinau, kaip rengtis, ryte turbūt bus šaltoka g.gif

lotuliukas.gif kokia paguoda lotuliukas.gif
aš bėgsiu su timpom ir maike turbūt, o gal šortais, ryte ateisiu su džemperiu.

QUOTE(valcyte @ 2013 09 14, 09:16)
mano stadiono ratas 290 m. ismatavo Runkeeper

tiek nebūna, greičiausiai bus 300 m smile.gif

QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 14, 09:53)
biggrin.gif Ne, čia draugė pavadino tuos, kurie pradžioj puola bėgti labai greitai, o paskui išsenka ir nebaigia bėgimo. Žinot gi tokius atvejus smile.gif . Patarė geriau bėgti savo tempu, "kaip visada" - bet tai čia jums viskas žinoma smile.gif . Aš tik vakar pradėjau svarstyti, kad, jei nepulsiu "su visais", tai gresia visą laiką vilktis užpakalyje, nes nebus kaip aplenkti g.gif . Gal kas turit kokios patirties, kiek ten tos grūdalynės būna ir kaip optimaliai bėgti minioje? Jei pavyktų iš tiesų išlaikyti savo tempą, būtų labai neblogai...

Manau, protinga būtų pačioj pradžioj bėgti treniruočių tempu ar vos vos greičiau, kad "nenumirti" pirmuose km, o paskui jau, antroj trasos pusėj, įdėti daugiau darbo, ir tikrai įmanoma kažką aplenkti, pvz. tuos durnius, kurie lėkė pirmi ir nuduso lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu pirmąjį pusmaratonį savo sąskaitoj!:)
Vakar, kaip rašiau, kilo temperatūra, vakare beveik 38 buvo, bet prisivalgiau česnako, prigėriau arbatų, išprakaitavau ir ryte atsikėliau be temperatūros, nors skaudančia galva. Nusprendžiau įkalt Ibumetino ir bėgt negalvojant apie rezultatą.
Po 5 km pradėjo labai skaudėt koją, bet ne aštrus skausmas, o toks nuovargis, lyg ji būtų jau 100 km nubėgus, maniau, nedatempsiu iki finišo, bet paskui praėjo ir gavosi visai neblogai.
Rezultatas - nepilnai 2.02, atėmus laiką iki starto bus kažkur 2.00-2.01, geriau nelabai ir galėjau norėt.
Atsakyti
Šaunuolė! Didžiausi sveikinimai! 4u.gif

Man ties 4-tu km ir timpos pasidarė per karštos, ir maikė per sunki, ir kojos vatinės, ir valgyt užsimaniau doh.gif Bet paskui praėjo. Pagerinau savo laiką, oficialus nepilnos 58, realus nepilnos 57 bigsmile.gif Taip gerai nesitikėjau. Vaizdas nuo Subačiaus kalno beveik ašarą išspaudė, koks gražus tas mano miestas (dar tinkama daina tuo metu ausinuke užgrojo, tai visai graudu ir gražu pasidarė lotuliukas.gif).

Kaip kitoms sekėsi?
Atsakyti
prisizyziau vakar biggrin.gif matyt, reik prieš kiekvieną bėgimą nusiteikt, kad man krizė ir nieko iš savęs nesitikėti laugh.gif kaip ir norėjau, tilpau į valandą (jeigu endomondo gerai parodė), ir asmeninį 10 km pagerinau 4 min bigsmile.gif ir po finišo gailėjausi, kad neėmiau 21 km blush2.gif
Trasa man labai patiko, tik 7-8 km tas ilgas kalnas buvo p1zdauskas, bet nieko, nuokalnė buvo pasakiška po to bigsmile.gif

sveikinu kitas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

įdomu, kaip 42 sekės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 15 rugsėjo 2013 - 12:47
Sveikinu visas nubegusias! smile.gif
O man nepasakyciau, kad lengva buvo. (Begau 10km) Kelis kartus galvojau, kad apsivemsiu ( valgiau apie 7val), bet nubegau!! Labai norejau i 55min itilpti, deja~ 58:46 matyt per didele kartele sau uzsikeliau. O ir ryte begti man labai sunku.Truputi liudna, stengsiuos spalio menesi. Beje as irgi truputi susigraudinau matant kieeeeek zmoniu bego! Geras renginys, gera nuotaika!
Atsakyti
Šaunuolės, sveikinimai visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje, mano 10K geriausias laikas irgi apie 57 min, galėsim kitą kartą visos pusmaratonio trasoj pasivaržyt smile.gif Maratono bėgt man kol kas noras nekilo.
Atsakyti
Nuostabus renginys, sveikinu visas dalyvavusias ir pasiekusias savo asmeninius tikslus 4u.gif Man labai patiko, smarkiai savęs nespaudžiau, mėgavausi renginiu, trasa, labai smagu buvo smile.gif Laikas geresnis nei nike, bet neįspūdingas, nete parašyta apie 2.07, mano garmin 2.05. Apie tokį laiką kažkada net nesvajojau, apskritai pusmaratonį prieš metus kai draugas bėgo, aš net nebėgiojanti buvau ir sukiojau pirštus prie galvos bei jaudinausi, kad jam širdis nesustotų, o dabar.. pati.. biggrin.gif Idomu kaip bambai sekėsi, laukiam atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti