QUOTE(Amarcord @ 2013 09 13, 13:36)
O durniais vadinat visus greitesnius bėgikus?

Ne, čia draugė pavadino tuos, kurie pradžioj puola bėgti labai greitai, o paskui išsenka ir nebaigia bėgimo. Žinot gi tokius atvejus

. Patarė geriau bėgti savo tempu, "kaip visada" - bet tai čia jums viskas žinoma

. Aš tik vakar pradėjau svarstyti, kad, jei nepulsiu "su visais", tai gresia visą laiką vilktis užpakalyje, nes nebus kaip aplenkti

. Gal kas turit kokios patirties, kiek ten tos grūdalynės būna ir kaip optimaliai bėgti minioje? Jei pavyktų iš tiesų išlaikyti savo tempą, būtų labai neblogai...
Vakar paskutinė treniruotė prieš VM, bet sunkiai sekėsi, gal kad prieš tai šiek tiek alkoholizavausi - vos pradėjus bėgti kojos vos kilnojosi

. Ir atrodė, kad nubėgau tiek daug, bet Endomondo parodė tik 4,5 km su trupučiu, tai ne kažin kiek. Matyt, alkoholis daro savo, nors tuo metu, kai išėjau bėgiojimui, jau buvau "išsigaravusi".
Pasižiūrėjau, kad mano dabar didžiausia problema - kaip nepervargti iki sekmadienio, kas man būdinga, nes šiąnakt blogai miegojau, prabudinėjau, o ryte vaikai anksti kėlėsi, tai gal kokios 5 val. teišėjo, o aš tokiais atvejais labai pavargusi būnu... Reikia tikėtis, kad rytoj kiek labiau pamiegosiu...
Papildyta:
QUOTE(valcyte @ 2013 09 14, 08:16)
as ir esu prie tu pradedanciuju ir truput nekaip besijaucianciuju ar netgi nebegikiskai atrodanciuju,bet reik nuo kazko pradet ir atsiras ta atletiska figura
Valcyte, aš irgi nebėgikiškai atrodau, mano figūra po gimdymų nei šiokia, nei tokia liko... Bet gal su laiku pasikoreguos - bent jau tikiuosi

.
Ai, dar dėl tų 5 valandų maratonui: man irgi tai atrodo žiauriai ilgas laikas, tai nustebau, bet draugė labai akcentavo, kad "mūsų amžiuje" 2 valandų nebeišspausi, ir niekada nebebėgsi taip, kaip 20-mečiai, tai kontekste, anot jos, jos rezultatas visai adekvatus. Nežinau, iš tiesų, neturiu nuomonės, nes visi blogai, kur skaičiau, buvo rašyti vyrų, o jų laikai tikrai gerokai geresni... Lobačevskės, aišku, kitoks laikas, bet su Lobačevske turbūt nerealu lygintis

.