Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 13, 13:28)
ir dar pamąsčiau, kad esu visiškai nepasiruošusi 7dieniui  verysad.gif  bet jau vėlu ruoštis... o nebėgt gaila... 50 lt biggrin.gif

console.gif aš irgi nepasiruošus. Vakar orientacinėse biškį bėgiojom, nes reikėjo greitai punktus surasti. Bet šiaip 10 km paskutinį sykį bėgau prieš pusantros savaitės. Šią savaitę išvis su kelio trauma nieko nedariau. Bet gi žinai - reikia bėgti biggrin.gif O apetitas atsiranda bevalgant.

Gavau sąskaitą už asics'us. Jau kitą savaitę tikiuosi testuoti bigsmile.gif

O durniais vadinat visus greitesnius bėgikus? mastau.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 13 rugsėjo 2013 - 13:37
Liko pora dienelių clap.gif. Tai dabar turiu dilemą spręsti - atlikinėti savaitgalio ritualą drinks_cheers.gif ar ne smile.gif
Atsakyti
Seniai nebesilankiau čia. Atsilikau. Skaitinėju senus poustus. Tiek daug temų, kad ir rytoj bus ką veikti smile.gif). Šitas patiko:

QUOTE(liusė @ 2013 09 03, 09:41)
Pagal stovėjimą prie šviesoforo galima atskirt bėgiką nuo risnotojo (juokai čia žinoma) smile.gif
user posted image

Atsakyti
ačiū merginos už palaikymą 4u.gif aš į jokį laiką netaikau, jei pasieksiu finišą per 5.30 (čia maximum tiek duoda, poto DNF) tai būsiu laiminga bigsmile.gif

Sėkmės visoms nubėgant užsibrėžtus atstumus ir svarbiausia, gero laiko didžiausioje Lietuvos bėgimo šventėje 4u.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 09 13, 10:29)
man kažkokia krizė  unsure.gif  skaitau, kaip džiūgaujat,ir galvoju, kad aš to nebejaučiu šiuo metu  g.gif

kodėl krizė? kodėl nepasiruošus jauties? Jeigu netaikai į kažkokį laiką, tai ką ten ruoštis tiek? Juk bėgiojai, žinai kaip tai daroma, tai be problemų nubėgsi cool.gif
Pamatysi bus smagu, nepulk pradžioj greit bėgt ir mėgaukis 4u.gif Gal kartais per daug rimtai į viską žiūrim, bet juk tai TIK bėgimas, mes tai mokam 4u.gif
Atsakyti
Dar... Tai ką, krepšinis baigėsi. Reikia prasibėgt. Rytoj turbūt poilsiausiu. Aš jau kurį laiką nebėgau, šiek tiek koją skaudėjo, tai tausojau, nesinorėjo traumos prieš VM. Dabar lyg pilnai sveikas jaučiuosi. Šiandien atsikėlęs palanksčiau tą vietą kurioje jutau skausmą. Lyg viskas idealu. Smagu.

Kaip Jūs bėgiosit dar prieš sekmadieninį bėgimą (kas sekmadienį dalyvaujate)?

@bamba Prisijungiu prie palaikymo grupės. Super, kad pasirinkote pilną. Sėkmės. Manau daugeliui esate įkvėpimo šaltinis smile.gif

Aš šiais metais kukliau nei planavau - tik pusę bėgsiu.
Atsakyti
QUOTE(vyty @ 2013 09 13, 15:29)
Kaip Jūs bėgiosit dar prieš sekmadieninį bėgimą (kas sekmadienį dalyvaujate)?

@bamba Prisijungiu prie palaikymo grupės. Super, kad pasirinkote pilną. Sėkmės. Manau daugeliui esate įkvėpimo šaltinis smile.gif

Aš šiais metais kukliau nei planavau - tik pusę bėgsiu.

aš jau nebėgioju nuo trečiadienio. Tik poilsis smile.gif

ačiū už palaikymą ir gražius žodžius smile.gif

o pusė toli gražu nėra kuklu smile.gif Sėkmės!
Atsakyti
Čia visos vis apie sekmadienį, o aš po batus kuičiuosi. labai fainą daiktą radau:
http://www.runningwa...RS-ACU15M2.html
Show me how it fits. reikia paeksperimentuot smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien jaučiuosi pakiliai ir pasirengus, nepaisant to, kad dėl traumų/ligų per pastarąsias 2 savaites bėgau 2 kartus po 2 km.
bambos įtampą galima suprasti, bet kas bėgsit 10 km - taigi tikrai ne pirmą kartą tokio ilgo distanciją bėgsit, be to, vistiek nelaimėsit lotuliukas.gif
Tik nežinau, kaip rengtis, ryte turbūt bus šaltoka g.gif
Atsakyti
Puikiai šiandien pralėkiau (visada po pertraukos "up'as" būna). Kojų "test draivas" padarytas. Gedimų lyg nėra smile.gif. Bebėgdamas pagalvojau, kad gal sekmadienį prabėgus pirmą ratą ir antrą bandyti bėgti (neoficialiai) jau. Visitek šiais metais rekordų nesieksiu, o švente mėgausiuos.
Atsakyti
SEKMYTES VISIEMS ryt begantiems smile.gif
nenusimenam, susiimam smile.gif
as ir esu prie tu pradedanciuju ir truput nekaip besijaucianciuju ar netgi nebegikiskai atrodanciuju,bet reik nuo kazko pradet ir atsiras ta atletiska figura smile.gif
as begsiu maziausia 4,2 km. na ir kas,pradziai ir tiek daug,bet sloga uzpuole,tai bus matyt kaip ten bus,reik nenusimint ir nekreipt demesio i kitus,megautis svente, o kitais metais reiks taikytis i 10 km. o gal ir daugiau...kas ten zino...smile.gif
mano stadiono ratas 290 m. ismatavo Runkeeper

p.s. meginu ikvepti sau drasos ir uzsispyrimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 13, 13:36)
O durniais vadinat visus greitesnius bėgikus? mastau.gif laugh.gif
biggrin.gif Ne, čia draugė pavadino tuos, kurie pradžioj puola bėgti labai greitai, o paskui išsenka ir nebaigia bėgimo. Žinot gi tokius atvejus smile.gif . Patarė geriau bėgti savo tempu, "kaip visada" - bet tai čia jums viskas žinoma smile.gif . Aš tik vakar pradėjau svarstyti, kad, jei nepulsiu "su visais", tai gresia visą laiką vilktis užpakalyje, nes nebus kaip aplenkti g.gif . Gal kas turit kokios patirties, kiek ten tos grūdalynės būna ir kaip optimaliai bėgti minioje? Jei pavyktų iš tiesų išlaikyti savo tempą, būtų labai neblogai...

Vakar paskutinė treniruotė prieš VM, bet sunkiai sekėsi, gal kad prieš tai šiek tiek alkoholizavausi - vos pradėjus bėgti kojos vos kilnojosi doh.gif . Ir atrodė, kad nubėgau tiek daug, bet Endomondo parodė tik 4,5 km su trupučiu, tai ne kažin kiek. Matyt, alkoholis daro savo, nors tuo metu, kai išėjau bėgiojimui, jau buvau "išsigaravusi".

Pasižiūrėjau, kad mano dabar didžiausia problema - kaip nepervargti iki sekmadienio, kas man būdinga, nes šiąnakt blogai miegojau, prabudinėjau, o ryte vaikai anksti kėlėsi, tai gal kokios 5 val. teišėjo, o aš tokiais atvejais labai pavargusi būnu... Reikia tikėtis, kad rytoj kiek labiau pamiegosiu...

Papildyta:
QUOTE(valcyte @ 2013 09 14, 08:16)
as ir esu prie tu pradedanciuju ir truput nekaip besijaucianciuju ar netgi nebegikiskai atrodanciuju,bet reik nuo kazko pradet ir atsiras ta atletiska figura smile.gif
Valcyte, aš irgi nebėgikiškai atrodau, mano figūra po gimdymų nei šiokia, nei tokia liko... Bet gal su laiku pasikoreguos - bent jau tikiuosi smile.gif .

Ai, dar dėl tų 5 valandų maratonui: man irgi tai atrodo žiauriai ilgas laikas, tai nustebau, bet draugė labai akcentavo, kad "mūsų amžiuje" 2 valandų nebeišspausi, ir niekada nebebėgsi taip, kaip 20-mečiai, tai kontekste, anot jos, jos rezultatas visai adekvatus. Nežinau, iš tiesų, neturiu nuomonės, nes visi blogai, kur skaičiau, buvo rašyti vyrų, o jų laikai tikrai gerokai geresni... Lobačevskės, aišku, kitoks laikas, bet su Lobačevske turbūt nerealu lygintis smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(valcyte @ 2013 09 14, 07:16)
SEKMYTES VISIEMS ryt begantiems smile.gif
nenusimenam, susiimam smile.gif
as begsiu maziausia 4,2 km. na ir kas,pradziai ir tiek daug,bet sloga uzpuole,tai bus matyt kaip ten bus,reik nenusimint ir nekreipt demesio i kitus,megautis svente, o kitais metais reiks taikytis i 10 km. o gal ir daugiau...kas ten zino...smile.gif
mano stadiono ratas 290 m. ismatavo Runkeeper

p.s. meginu ikvepti sau drasos ir uzsispyrimo smile.gif

aš irgi manau nebėgikiškai atrodau smile.gif man atrodo tikri bėgikai būna baisiai kūdi su ryškiais raumenim ant kojų ir be lašinių. Bet aš ir nenoriu tokia būt biggrin.gif
sėkmės bėgant 4u.gif nesvarbu ar 4,2 ar 42 vis tiek šventej dalyvaujam visos wub.gif
QUOTE(Bitkresle @ 2013 09 14, 07:53)
Gal kas turit kokios patirties, kiek ten tos grūdalynės būna ir kaip optimaliai bėgti minioje? Jei pavyktų iš tiesų išlaikyti savo tempą, būtų labai neblogai...

Ai, dar dėl tų 5 valandų maratonui: man irgi tai atrodo žiauriai ilgas laikas,

Dėl grūsties tai taip, iš pat pradžių nekas būna pradžioj, bet kuo toliau tuo labiau pasiskirsto visi ir nebelieka grūsties. Lenkti aišku reik nuo pat pradžių, bet lenkimas nereiškia, kad reikia bėgti greičiau nei norisi. Bandai bėgti SAVO tempu ir lenki TIK tuos, kurie bėga lėčiau. Didžiausia problema pirmi metrai yra kai nėra vietos tai padaryti, nes susigrūdę kaip troleibuse būna visi biggrin.gif Tada šokinėji į tarpus kur tik matai, bet išsisklaido minia greitai 4u.gif

draugė pirmą maratoną nubėgo per 4.20. Bet ji ruošėsi jam beveik pusę metų. Jai 30, manau geras laikas pirmam kartui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 14 rugsėjo 2013 - 10:35