Aš atsisistatinėju dar po pusmaratonio, nebėgioju, bet iš ankstesnių metų prisimenu, kad po VM jau nebebėgiodavau, nes rytais per tamsu ir dėl to baisoka, o vakarais laiko neturėdavau.
Šiemet kadangi nuėjau iki pusės maratono, nesinori užmest bėgimo iki pavasario, bandysiu gal rytais eit į klubą ant bėgtakio bent 20 min.
Liuse, puikus nusiteikimas duok penkis as ir taip tikiuosi.
Prabėgau pusmaratonį per 2.06 norėjau greičiau bet kaip ne tiek jau daug bėgant manau normaliox. Mane maloniai nustebino moterų rezultatai, šaunuolytės.

Prabėgau pusmaratonį per 2.06 norėjau greičiau bet kaip ne tiek jau daug bėgant manau normaliox. Mane maloniai nustebino moterų rezultatai, šaunuolytės.

QUOTE(P.A.R.I.S @ 2013 09 18, 08:49)
as vakar begau ryte, del tu paciu priezasciu, jog laiko vakare liktu, bet toks jausmelis
(as is Panevezio) tai kazkaip labai nejauku, mastau ka cia reiks toliau daryt 

aš jau beveik pripratinau save prie minties, kad bėgimai liks tik savaitgaliui

QUOTE(gutė* @ 2013 09 18, 09:16)

puikus laikas

o aš vis dar kalta jaučiuosi, kad tiek tarėmės kartu prabėgti,bet kaip nusimuilinau taip iki šiol muilinuosi

tai vat man liudna, tiek jau idirbio padaryta, ir vos ne mest reikia
kazkokip sprendimo budo vistiek ieskosiu

Sveikos, merginos! Jungiuosi ir as i begikiu gretas
Begioju jau apie pusantro menesio beveik kasdien (pagal galimybes).
paskutines pora savaiciu kasdien prabegu apie 4,5-5,5 km.
Labai smalsu butu suzinoti, po kiek laiko jau isbegot 10 km, jei pries tai visai nebegiojot? Nes man po 1,5 men begiojimo isbegti ir tuos 5 km - yra ka veikti.
Nors pirma savaite 1 km buvo sunkiai iveikiamas

Labai smalsu butu suzinoti, po kiek laiko jau isbegot 10 km, jei pries tai visai nebegiojot? Nes man po 1,5 men begiojimo isbegti ir tuos 5 km - yra ka veikti.
Nors pirma savaite 1 km buvo sunkiai iveikiamas

Man jau irgi brendo reikalas užklaust ką per tokias tamsybes darot...Situacija tokia, kad jei bėgt ryte, tai reikia jau 6 val. būt namie po prasibėgimo, kad susiruošt ir į darbą spėt laiku. kažkaip visai nesinori 5 keltis - ir tamsu, be to tokie ankstyvi bėgimai tiesiai iš lovos man niekad nepatiko.
Lieka tik vakarai, o jie kuo toliau tuo tamsesni. dabar jei išeina iki 19 val. išbėgt, tai dar pusė bėdos, būna gana šviesu kai parvarau, bet turint galvoj, kad tems, o ir tą valandą netrukus persuksim, tai pratinuosi prie minties, kad reiks bėgiot tamsoj. Pradėjau žiūrinėtis naujus kelius, kurie eitų +- apšviestom gatvelėm arba netoli gyvenamųjų namų. Galvoju, reiks įsitaisyttą "šachtininko" lempą ant galvos, nes kol kas tai pasiimu miniatiūrinį žibintuvėlį, kurių įsijunngiu tada, kai bėgu neapšviestu keliu arba ten, kur mašinos važinėja. Žiauriai gaila, kad miškas liks tik savaitgaliams... Guodžia mintis, kad kai sniegas iškris bus šviesiau
Lieka tik vakarai, o jie kuo toliau tuo tamsesni. dabar jei išeina iki 19 val. išbėgt, tai dar pusė bėdos, būna gana šviesu kai parvarau, bet turint galvoj, kad tems, o ir tą valandą netrukus persuksim, tai pratinuosi prie minties, kad reiks bėgiot tamsoj. Pradėjau žiūrinėtis naujus kelius, kurie eitų +- apšviestom gatvelėm arba netoli gyvenamųjų namų. Galvoju, reiks įsitaisyttą "šachtininko" lempą ant galvos, nes kol kas tai pasiimu miniatiūrinį žibintuvėlį, kurių įsijunngiu tada, kai bėgu neapšviestu keliu arba ten, kur mašinos važinėja. Žiauriai gaila, kad miškas liks tik savaitgaliams... Guodžia mintis, kad kai sniegas iškris bus šviesiau

QUOTE(rencia1)
Sveikos, merginos! Jungiuosi ir as i begikiu gretas 4u.gif
Nors pirma savaite 1 km buvo sunkiai iveikiamas doh.gif
Nors pirma savaite 1 km buvo sunkiai iveikiamas doh.gif
Sveika. Man atrodo, kad čia viskas labai individualiai. Daug priklauso nuo bendro fizinio pasirengimo ir gyvenimo būdo apskritai. Aš su sportu kažkada gana stipriai draugavau, paskui užmečiau kokiam dešimtmečiui, bet dviratis, šiaip vaikščiojimas po miškus su šunim visada buvo. Bėgiot pradėjau gegužės pradžioj. Ir pradėjau nuo 5 km. bėgau be prasiėjimų pirmas rezultatas buvo 0:35:08 min, 5.5 km, 6:23 min/km ir nepasakyčiau, kad buvo baisiai sunku ar pan.
Dabar per savaitę stengiuos bėgt tris kartus 8/5/7 -8/5/7 -12/10/15. džiaugiuosi jei pavyksta 4. Paskutinis 5 km buvo 0:27:55 min. 5:33 min/km.
Bet pastaruoju metu pradėjo nervinti tai, kad nebetobulėju. Ilgesniuose bėgimuose niekaip neišsikepernoju iš 5:40 - 6:00. Pradedu suprast, kad be intervalų ir kalnų nieko nebus. O taip nesinori išeit iš mielos, jaukios ir malonios komforto zonos, bet kadangi svbajoju apie 5:00, matyt teks. Gal galit pasidalint greičio didinimo patirtimis? nes viena yra teoriją, kitą - tikros istorijos ir tikri pavyzdžiai

LAbas rytas
Pagaliau pas mane saulute sviecia ir nelyja .. ir vejas baisus nepucia ..
Begsiu neuzilgo
Jau savaite laiko kaip nebegioju
As irgi galvoju ka reiks daryti ,ryte jau dbr tamsu kai keliuosi i darba .
o vakare irgi jau tuoj bus tamsu .As baisiai bijau tamsos
Tai manau reikes grysti i sporto sale ..

Begsiu neuzilgo

Šiandien buvau parduotuvėje išsimatavau tai man labiausiai patiko šie :
Gel 1110 asic
Dar matavausi Gel fortitude4 ir asic Gel1170 ; Gal kas kokia nuomone issakys?
Gel 1110 asic

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 09 18, 11:09)
LAbas rytas
Begsiu neuzilgo
Jau savaite laiko kaip nebegioju
o vakare irgi jau tuoj bus tamsu .As baisiai bijau tamsos
Tai manau reikes grysti i sporto sale .. 

Begsiu neuzilgo

As jau pradėjau namie cardio daryti, nes rytais nespėju, o vakare bėgti galiu tik 20.30 val., būna man jau per tamsu. tad darau namie cardio, vietoj bėgimo, žinoma ne tas pats bet geriau nei nieko, reikės bėgti tik savaitgaliais