QUOTE(atene200 @ 2013 09 19, 20:18)
tuos pilkus emiau su ruzavom juostelem, kaip ir nuorodoj.
pirkau butent is to runninwarenhouse.com
siaip del dydzio tai kaip tik tam puslapi yra nuoroda, koki dydi rinktis..tai lyginau savo dabartinius adidus ir parinko, koks asics dydis turetu tikti ir atitiko

siaip nesioju 37, adidas 38, o asics pasiemiau 39, tai galiu pasakyt kad nors dydziai skirtingi, bet realiai batu ilgis ir is vidaus ir is isores identiskas..
Dar tie nimbus 15 yra pagal ploti isskirti..tai labai norejau tuos siaurus, 2A imt, bet sudvejojau ir nesiryzau..
o siaip del dydzio galima juk nueit i Winnersport ir pasimatuot..ka as ir padariau pries pirkdama ir bent jau tenais iskart pasake,kad jei nesioju 37, asics reikia imt 2 dydziais didesnius
Na aš irgi surizikavau, nusipirkau nimbusus per tarpininkę, tik aš tuos su žaliu, dabar kaip kokių Kalėdų lauksiu

Aš buvau winnersport ir dar kitose kur asics prekiauja, bet nebuvo mano dydžio, na bet surizikavau, tai irgi ėmiau vienu dydžiu didesnius nei mano lunarglide'ai, tikiuosi tiks

Dėl pėdos, tai mano nei siaura nei plati, ėmiau B

viltingai tikiuosi, kad jausis skirtumas nors truputį sąnariukams, nes jau ir pertraukas tenka daryt dėl sąnarių pajautrėjimo