Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XV

Apklausa: Kiek km per savaitę nubėgate? (75 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mergaitės klausėt po kiek km asicsam shakutes? Nemažai km su jai bėgioju 3 metus, bet ne žiemą nuo pavasario iki rudens vėlyvo. Per savaite iki20-30 km Gaila neuźsifiksuoja ant batų. Jie jau viršyjo savo km. Bus iki 2000 km. Manau.wink.gif keist reikia po 500 km bet maniskiai buvo tobuli ur minksti juos tiediog myyyyliu wub.gif

Pritariu tamsoj merginom nera ko vienom lakstyt. mirksiukas.gif

Kaune toliau luetus pliaupia cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutė*: 19 rugsėjo 2013 - 13:51
snd atidirbau , nuo sirdies saleje .isbegau tik 6 km ant takelio , nes ziauriai nuobodu .. atrodo greit begu ,o kilometrazas letai kyla , lauke kazkaip kitaip. Ryt ilsiuosi . Ir sestadieni dalyvauju biggrin.gif kokia geda bus jai paskutine atbegsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 09 19, 14:46)
Ir sestadieni dalyvauju  biggrin.gif kokia geda bus jai paskutine atbegsiu doh.gif  biggrin.gif

Sėkmės! victory.gif Čia tavo pirmos varžybos bus?

Oficialus VM video smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 09 19, 14:20)
Sėkmės!  victory.gif Čia tavo pirmos varžybos bus?

Oficialus VM video  smile.gif

dekui mirksiukas.gif mokykloi dalyvaudavau visuose varzybuose sporto . trumpas distancijas greeit begdavau smile.gif
o tokios tai pirmos , sia vasara tik pradejau begioti (del svorio metimo) o dbr del malonumo , nes patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2013 09 19, 09:04)
kurią spalvą ėmėt?  smile.gif  aš tai prisibijau, kad man dydis ne tiks, tai per tarpininkes perkant grąžinti nebegalėsiu..

tuos pilkus emiau su ruzavom juostelem, kaip ir nuorodoj.
pirkau butent is to runninwarenhouse.com
siaip del dydzio tai kaip tik tam puslapi yra nuoroda, koki dydi rinktis..tai lyginau savo dabartinius adidus ir parinko, koks asics dydis turetu tikti ir atitiko smile.gif
siaip nesioju 37, adidas 38, o asics pasiemiau 39, tai galiu pasakyt kad nors dydziai skirtingi, bet realiai batu ilgis ir is vidaus ir is isores identiskas..
Dar tie nimbus 15 yra pagal ploti isskirti..tai labai norejau tuos siaurus, 2A imt, bet sudvejojau ir nesiryzau..

o siaip del dydzio galima juk nueit i Winnersport ir pasimatuot..ka as ir padariau pries pirkdama ir bent jau tenais iskart pasake,kad jei nesioju 37, asics reikia imt 2 dydziais didesnius
Atsakyti
VM2013 atgarsiai

Atsistačiau. Jau vėl galėčiau bėgioti. Nuo vakar turbūt. Bet dar palauksiu. Iki savaitgalio bent jau. Iš patirties žinau, kad per anksti pradėjus nieko gero. Silpni sąnariai mano. Endomondo žvilgtelėjau - kai kurie +/- mano lygio bėgiotojai jau bėgioja. Aš dar palauksiu. Nors ir norisi. Labai net.
Atsakyti
Eina sau, man vien žiūrint bėgikų foto ir video pulsas jau kyla ir pėdukai niežti, noris bėėėgti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 19, 20:23)
Eina sau, man vien žiūrint bėgikų foto ir video pulsas jau kyla ir pėdukai niežti, noris bėėėgti  wub.gif

pritariu , tas video is maratono , toks motyvuojantis ..Labai patiko .
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 19, 22:23)
pulsas jau kyla ir pėdukai niežti

Gerai išsireikšta. Man tas pats. Sunku, labai sunku "pristabdyt". Bet reikia. O kas žiūrit krepšinį, tai su pergale. arrivederci italia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyty: 19 rugsėjo 2013 - 22:45
QUOTE(mylimuke @ 2013 09 19, 21:23)
Eina sau, man vien žiūrint bėgikų foto ir video pulsas jau kyla ir pėdukai niežti, noris bėėėgti  wub.gif

Man ne tik pėdukai niežtėt pradėjo, bet ir temperatūra pakilo. Kaip tik žiūrėjau video ir matavau (sergu), išsiimu termometrą - 38,5 blink.gif Kai visą dieną buvo ~37,2. Ok, galvoju, kažkas čia ne taip. Dar kartą pamatuoju - 37,2 biggrin.gif Ryškiai tas video kaltas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(atene200 @ 2013 09 19, 20:18)
tuos pilkus emiau su ruzavom juostelem, kaip ir nuorodoj.
pirkau butent is to runninwarenhouse.com
siaip del dydzio tai kaip tik tam puslapi yra nuoroda, koki dydi rinktis..tai lyginau savo dabartinius adidus ir parinko, koks asics dydis turetu tikti ir atitiko smile.gif
siaip nesioju 37, adidas 38, o asics pasiemiau 39, tai galiu pasakyt kad nors dydziai skirtingi, bet realiai batu ilgis ir is vidaus ir is isores identiskas..
Dar tie nimbus 15 yra pagal ploti isskirti..tai labai norejau tuos siaurus, 2A imt, bet sudvejojau ir nesiryzau..

o siaip del dydzio galima juk nueit i Winnersport ir pasimatuot..ka as ir padariau pries pirkdama ir bent jau tenais iskart pasake,kad jei nesioju 37, asics reikia imt 2 dydziais didesnius

Na aš irgi surizikavau, nusipirkau nimbusus per tarpininkę, tik aš tuos su žaliu, dabar kaip kokių Kalėdų lauksiu biggrin.gif Aš buvau winnersport ir dar kitose kur asics prekiauja, bet nebuvo mano dydžio, na bet surizikavau, tai irgi ėmiau vienu dydžiu didesnius nei mano lunarglide'ai, tikiuosi tiks smile.gif Dėl pėdos, tai mano nei siaura nei plati, ėmiau B smile.gif viltingai tikiuosi, kad jausis skirtumas nors truputį sąnariukams, nes jau ir pertraukas tenka daryt dėl sąnarių pajautrėjimo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 09 19, 23:31)
pritariu , tas video is maratono , toks motyvuojantis ..Labai patiko .
wub.gif

man irgi tas video wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti