Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž

QUOTE(magistrante @ 2013 09 13, 12:00)
Parasykit konkreciai tu Canon modelius  ax.gif ir to lazerinio Samsung  ax.gif

As turiu HP,bet jau n laiko nenaudotas,bus proga pakeisti  ax.gif

Samsung SCX- 4200.Kasetes perkam LT.Kazkur 100-120 lt kainuoja.Aparatas kainavo 399 lt(daugiafunkcinis)Vilniuje yra firmu,kurios parduoda pigiau.

QUOTE(jblmami @ 2013 09 13, 20:00)
Jeigu mecanines, tai yra ikeja, pocco domäne. Tai ca butu pigiau. O nuejus i koki galeria kaufhof ar kokia Haushaltwaren parduotuve bus biski brangiau.

Aciu.Labai uzsinorejau skruzdelyno,sake patogu su juo gamint.Ieskosiu Galerijoj,ten viskas aiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Frau I @ 2013 09 14, 10:26)
Aciu.Labai uzsinorejau skruzdelyno,sake patogu su juo gamint.Ieskosiu Galerijoj,ten viskas aiskiau.

Nu nezinau. Nusipirkau pocco domäne uz 14 € . Pora kartu pazaidziau ir stovi rusy blush2.gif . Kai reika daug prigaminti, tai man su kocelu zymiai greiciau mirksiukas.gif . Vat kas su ja dariau tai raviolius/kolduns/virtinukus. Pasitvirtino, nes tada dariau keturkmpius ir nebuna nupjaustytos teslos likuciu, bet semyna spjaudosi keturkampiu doh.gif . Nori tradiciniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 09 14, 12:18)
Nu nezinau. Nusipirkau pocco domäne uz 14 € . Pora kartu pazaidziau ir stovi rusy blush2.gif

girdejau, kad tie pigus zaislai ir tera g.gif
cia galima testu pasiskaityti:
http://www.testberic...lmaschinen.html
Atsakyti
Sveikos,

Gal katra apie draudima zinot daugiau. Luzo dukrytei raktikaulis, yra drausta nuo nelaimungu atsitikimu. Reikia su israsu is ligonines tiesiai i draudima ar pries tai dar pas vaiku gydytoja eiti, kokiu nors dokumentu? Ar draudimas pvz. pats kreipsis i ligonine jei nori rentgeno nuotrauka pamatyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notė: 16 rugsėjo 2013 - 09:05
QUOTE(Notė @ 2013 09 16, 09:03)
Sveikos,

Gal katra apie draudima zinot daugiau. Luzo dukrytei raktikaulis, yra drausta nuo nelaimungu atsitikimu. Reikia su israsu is ligonines tiesiai i draudima ar pries tai dar pas vaiku gydytoja eiti, kokiu nors dokumentu? Ar draudimas pvz. pats kreipsis i ligonine jei nori rentgeno nuotrauka pamatyt?

kaip tai yra drausta nuo nelaimingu atsitikimu? Tai normalaus sveikatos draudimo neturit?
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2013 09 16, 08:17)
kaip tai yra drausta nuo nelaimingu atsitikimu? Tai normalaus sveikatos draudimo neturit?

ne ne, normalus sveikatos draudimas yra, tik dar papildomai yra drausta nuo nelaimingu atsitikimu. Lyg 'Unfallversicherung' vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2013 09 16, 09:17)

Manau cia kalba eina apie ta draudima, kai nutikus nelaimei mokamos ismokos.Buvau tokiu vaikystej- paauglystej drausta, nes pastoviai kas nors man suluzdavo, ar nusidegindavau lotuliukas.gif Tai is jo ir magnetofona buvau nusipirkusi ir dzinsus ,,krutus,, ir dar kazka, bet De. savo vaiku nesu apdraudusi, o reiketu, nes tokie abudu... ,,rizikos grupe,,.Bus idomu isgirsti, gal moocho daugiau info zinos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Notė @ 2013 09 16, 09:25)
ne ne, normalus sveikatos draudimas yra, tik dar papildomai yra drausta nuo nelaimingu atsitikimu. Lyg 'Unfallversicherung' vadinasi.

kiek moki uz ji?
Kantrybes dukrytei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DeiveX: 16 rugsėjo 2013 - 09:28
QUOTE(DeiveX @ 2013 09 16, 08:26)
Manau cia kalba eina apie ta draudima, kai nutikus nelaimei mokamos ismokos.Buvau tokiu vaikystej- paauglystej drausta, nes pastoviai kas nors man suluzdavo, ar nusidegindavau  lotuliukas.gif Tai is jo ir magnetofona buvau nusipirkusi ir dzinsus ,,krutus,, ir dar kazka, bet De. savo vaiku nesu apdraudusi, o reiketu, nes tokie abudu... ,,rizikos grupe,,.Bus idomu isgirsti, gal moocho daugiau info zinos  4u.gif
Papildyta:

kiek moki uz ji?
Kantrybes dukrytei  4u.gif

atsiverciau popierius. Pasmus paketas, kuri sudaro: Hausratversicherung, Glaspauschalversicherung, Haftpflichtversicherung ir Unfallversicherung. Visa seima drausta, t.y. 4 asmenys. Viso 378,95 EUR/metams + 16 EUR/menesiui Rechtsschutz.
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2013 09 16, 09:33)
atsiverciau popierius. Pasmus paketas, kuri sudaro: Hausratversicherung, Glaspauschalversicherung, Haftpflichtversicherung ir Unfallversicherung. Visa seima drausta, t.y. 4 asmenys. Viso 378,95 EUR/metams + 16 EUR/menesiui Rechtsschutz.

koks cia draudimas? sakyciau visai normaliai.Rechtsschutz man atrodo as moku tik 5.99, bet gal ten irgi kas maziau ieina.
Atsakyti
Uz Rechtschutz tiek mazai temokat? Kokios firmos draudimas?
Atsakyti
QUOTE(magistrante @ 2013 09 16, 11:56)
Uz Rechtschutz tiek mazai temokat? Kokios firmos draudimas?

ERGO, nu tikrai tiek, dar issitraukiau pasiziureti.5.97 Eur.
Kai draudziau masina, pasiule ir sita, pasiziurejau kiek supratau vokiskai, kad apsimoka ir paemiau, bet gal ten ne visi kokie punktai ieina?pabandyk pasiskambinti gal.
Atsakyti
QUOTE(DeiveX @ 2013 09 16, 12:04)
ERGO, nu tikrai tiek, dar issitraukiau pasiziureti.5.97 Eur.
Kai draudziau masina, pasiule ir sita, pasiziurejau kiek supratau vokiskai, kad apsimoka ir paemiau, bet gal ten ne visi kokie punktai ieina?pabandyk pasiskambinti gal.

tai turi pasiskaityti kokie butent punktai ieina, juk yra toks rechtschutz kasdieniam dalykams(apmove kas su viesbuciu atostogose, kazka nusipirkai, neveikia ir pinigu neatgauni ar nepakeicia ir t.t.), o paskui buna dar atskiras paketas del darbo, atskiras del buto/namo, atskiras del teisiniu problemu kelyje. Galima jauciu viska i viena paketa susikrauti, kad viska apimtu, tada jau tikrai ne uz 6 eurus bus.
Atsakyti