Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje nuo A iki Ž

As ir nesakiau, kad tai su atlyginimu susije mirksiukas.gif
Nueiciau pas gydytoja ir pasidaryciau tas 2 savaites krank ir tegu papucia jie ax.gif
Atsakyti
as su klausimais:

ar galiu su B kategorijos teisem vairuot Matorrad ? kiek suprantu yra tik km/h ribos ? iki 50 km per val galiu, jo ? cia Niedesachsene.

Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2014 04 16, 23:11)
as su klausimais:

ar galiu su B kategorijos teisem vairuot Matorrad ? kiek suprantu yra tik km/h ribos ? iki 50 km per val galiu, jo ? cia Niedesachsene.

Ne. Gali tik motorini, kuris teisstena 50km/val. Ribojamas ne transporto priemones greitis, o jos galingumas. Motociklo teises reikia laikyti atskirai.
Atsakyti
Su B kategorijos teisemis galima AM kategorija (motoroleris, sunku atpazint kas cia toks pavaizduotas ant teisiu biggrin.gif ) ir L kategorija (traktorius).
Atsakyti
Nauja tema cia: http://www.supermama...howtopic=969707

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blümchen @ 2014 04 17, 08:02)
Ne. Gali tik motorini, kuris teisstena 50km/val. Ribojamas ne transporto priemones  greitis, o jos galingumas. Motociklo teises reikia laikyti atskirai.

QUOTE(magistrante @ 2014 04 17, 12:03)
Su B kategorijos teisemis galima AM kategorija (motoroleris, sunku atpazint kas cia toks pavaizduotas ant teisiu  biggrin.gif ) ir L kategorija (traktorius).

aciu merginos 4u.gif
man uztektu motorolerio kuris isvysto greiti iki 50 km/val. maciau graziu tokiu, ryskiu, dar salma prisiderinciau biggrin.gif buciau coll mamy biggrin.gif

ar galiu apdraust dvirati, jei tarkim ji pavogtu, kad man grazintu tai dienai jo vertes suma ? gal zinot kiek tai mazdaug kainuoja metams ?

ar galiu savo terasoje kept grill ? zinau, kad galiu, bet, yra kazkokios taisykles, jo ? kaimyne sako, kad ant malku negaliu, nes ruksta jos labai g.gif aplink visi kepa ant angliu, bet man tada tas grill ne grill, o chemija kazkokia. namas 3 aukstu, as pirmam ir dar vienas zmogs pirmam...
dekui is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2014 04 17, 18:00)
aciu merginos  4u.gif
man uztektu motorolerio kuris isvysto greiti iki 50 km/val. maciau graziu tokiu, ryskiu, dar salma prisiderinciau  biggrin.gif  buciau coll mamy  biggrin.gif

ar galiu apdraust dvirati, jei tarkim ji pavogtu, kad man grazintu tai dienai jo vertes suma ? gal zinot kiek tai mazdaug kainuoja metams ?

ar galiu savo terasoje kept grill ? zinau, kad galiu, bet, yra kazkokios taisykles, jo ? kaimyne sako, kad ant malku negaliu, nes ruksta jos labai  g.gif  aplink visi kepa ant angliu, bet man tada tas grill ne grill, o chemija kazkokia. namas 3 aukstu, as pirmam ir dar vienas zmogs pirmam...
dekui is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nueini i draudimo kompanija ir apsidraudi, jauciu reikes dviracio dokumentu, jeigu naujas pirktas, arba bent nuotraukos.

del griliaus, tai nusiperki Buchen Grill Holzkohle ir bus be chemijos, juk tu paciu malku anglys mirksiukas.gif taip ir atrodo. Buvau netycia briketus nusipirkus per skubejima, nu tai ka as zinau... biskeli sch jausmas buvo, bet nenumirem lotuliukas.gif iskepem ir suvalgem biggrin.gif sunkiai ir uzdegt jas ejo, gavau is dukros experimentu dezes spirita prigriebti biggrin.gif nu moteriskes vienos, tai cia su mumis viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Savannaa,
dviratį taip pat galima policijoje nemokamai užregistruoti. Reikia pirkimo dokumentų ir paso. Jie uždeda atpažinimo numerį rėmo apačioje, tad jei pavogtą rastų, tau grąžintų.

Atsakyti
dekui... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas galetu apsviesti ir i lietuviu kalba isversti kas cia per ligos: Hand-Fuß-Mund-Krankheit ir Ringelröteln? Skelbimai iskabinti darzelyje, bet nieko nesu apie tokias girdejusi. Ringelröteln pavadinimas panasus i raudoniuke, bet pirmoji zodzio dalis tai gal ka nors kitka nusako? Jei vaikas skiepytas nuo raudoniukes, tai gal ramiai miegoti? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti