Imat dokumentus ir keliaujat į klubą. Daug informacijos pasakys ten. Ir į visus klausimus atsakys. Kauno klubas.
Dresūros aikštelių yra. Rinktis reikia patiems. Aš asmeniškai rinkčiausi Nasrus.
QUOTE(fainuma @ 2013 09 24, 07:43)
Pasidalinkite kas patirtimi kaip jūsų karališki draugai gyvena kokio jie charakterio užaugę kokias komandas mokate ir ar sunku buvo išmokyti 

Mano cavalierius uzaugo ir turi nuostabu charakteri, labai lengvai dresuojamas (man atrodo sitos veisles sunys visi lengvai dresuojamimi). As kiekviena diena dziaugiuosi, kad jis pas mane yra. Nemokinau specialiai komandu (pvz. Kad duotu letena, arba kad atsigultu), man buvo svarbiausia, kad suo butu isaukletas ir kad suprastume vienas kita. Man atrodo, kad mums tai pavyko. Siaip mes einame treneruotis i aikstele, tik pries parodas, kad gerai ringe pasirodyti

QUOTE(Ingrida. @ 2013 09 24, 22:09)
o gal kas zinote kur man ta suniuka lietuvoje reiktu priregistruot? na parsivezem, yea dokumentai, kas toliau?? kazkaip jauciuos visai zalia.... del dresuotoju. gal galite kazka kaune parekomenduoti? aciu labai ! idedu dar pasirodyt musu mazylio foto 

Wau koks meilutis o kokio jis amžiaus
QUOTE(bambukas* @ 2013 09 25, 10:02)
Mano cavalierius uzaugo ir turi nuostabu charakteri, labai lengvai dresuojamas (man atrodo sitos veisles sunys visi lengvai dresuojamimi). As kiekviena diena dziaugiuosi, kad jis pas mane yra. Nemokinau specialiai komandu (pvz. Kad duotu letena, arba kad atsigultu), man buvo svarbiausia, kad suo butu isaukletas ir kad suprastume vienas kita. Man atrodo, kad mums tai pavyko. Siaip mes einame treneruotis i aikstele, tik pries parodas, kad gerai ringe pasirodyti
Sitos veisles sunys yra pasakisko charakterio ir nuostabus draugai. 

Tai va ir as noriu išmokyti pagrindiniu komandu bet pries tai kažkas sakė kad smagu ir suniui ir seimininkui kai vukdomos smagios komandos tai manau kad tikrai tiesa tai jau pradėjau rinkti info nuo ko pradėti mokyti bet manau mūsų dar per mažas berniukas nesusikaupia visai laksto žaidžia ne mokslai jam dar galvoj
suniukui buvo 8 savaites penktadieni.
o gal turit kas dar panasaus amziaus? gal foto turetumet? nes mane apima paranoja, kad per kudas...
kaip su ausytem darot? valot kas diena? nes kuo daugiau skaitau, tuo skirtingesnes nuomones. veiseja sake kad koki menesi nieko nedaryt dar...
del dresavimu. o kazin gali vaikas but kaip pagrindinis seimininkas? nes galvoju kad gal i parodas dukra varytu ten visur lakstytu, ir i dresura irgi ? vistiek ji daugiausiai laiko su suniuku praleidzia ir praleis.
kaip sekes namie apsiprast? per kiek laiko apsipratot?
o gal turit kas dar panasaus amziaus? gal foto turetumet? nes mane apima paranoja, kad per kudas...
kaip su ausytem darot? valot kas diena? nes kuo daugiau skaitau, tuo skirtingesnes nuomones. veiseja sake kad koki menesi nieko nedaryt dar...
del dresavimu. o kazin gali vaikas but kaip pagrindinis seimininkas? nes galvoju kad gal i parodas dukra varytu ten visur lakstytu, ir i dresura irgi ? vistiek ji daugiausiai laiko su suniuku praleidzia ir praleis.

QUOTE(Ingrida. @ 2013 09 25, 12:35)
suniukui buvo 8 savaites penktadieni.

Mūsų suneliui rugsėjo 19d. buvo 2men. taigi matau kad auginam vienoodo amžiaus gražuolius
o man va maniškis atrodo kad storuliukas labai norėtusi kad būtų kudesnis pabandysiu foto padaryt jei pavyks pagauti ji belakstantį

mes kol kas nieko nedarome nei ausyčių valome manau kad dar nereikia tik pėdutes nuplaunam kai pareinam is lauko
Namuose apsiprato labai greitai dabar jau visas seimininkas nors turim dar tik 2savaites jau nuo pradžių visiem pasakiau kad jokiu leidimu miegot lovoje tai va mes visi vakare į antrą aukstą lipam o suniukas lieka pirmame paverksleno gal dvi dienas dabar viskas ok bet kol nemoka laiptais lipti tai gerai išmoks jaučiu atleks vistiek

Sveiki
Jungiamės mes irgi prie vis gausėjančios kavalierių kompanijos Lietuvoje. Mūsų panelė yra iš Estijos veislyno "Helandros", mums trys metukai
Visada kviečiam užsukti į savo namučius facebook'e: https://www.facebook...199857473373739
Turim nemažai patirties su šia veisle, jei ką visada kreipkitės
Ir kalbos apie šios veislės sveikatos problemas yra gerokai perdėtos, niekas nesako, kad problemų nėra ir taip, turbūt daugiau nei daugumoje kitų veislių, bet šiais laikais tyrimai nuo paveldimų ligų yra gerokai pažengę ir atsakingai veisiant galima pasiekti labai gerų rezultatų, o visą tą vargą atperka šios veislės charakteris....

Jungiamės mes irgi prie vis gausėjančios kavalierių kompanijos Lietuvoje. Mūsų panelė yra iš Estijos veislyno "Helandros", mums trys metukai

Visada kviečiam užsukti į savo namučius facebook'e: https://www.facebook...199857473373739

Ir kalbos apie šios veislės sveikatos problemas yra gerokai perdėtos, niekas nesako, kad problemų nėra ir taip, turbūt daugiau nei daugumoje kitų veislių, bet šiais laikais tyrimai nuo paveldimų ligų yra gerokai pažengę ir atsakingai veisiant galima pasiekti labai gerų rezultatų, o visą tą vargą atperka šios veislės charakteris....

QUOTE(witute @ 2013 11 03, 00:18)
Sveiki

Sveiki prisijunge !!!!!!!! o mes pasirodo giminaiciai

Sakykit o ziema siems suniukams reikia aprangos kaip pvz jorkams? ar labai jie lepus? ieskom nedidelio suniuko kuris galetu iveikti ilgus pasivaiksciojimus, butu aktyvus ir negyventu vien ant sofos.
Bet Lietuvoje veisiamulabai mazai randu
Bet Lietuvoje veisiamulabai mazai randu

QUOTE(Ingrida. @ 2013 11 04, 12:19)
Sveiki prisijunge !!!!!!!! o mes pasirodo giminaiciai
musu suniuko tetis yra is sio veislyno - Helandros Wizard of Love 

Taip taip, jūsų tėtis yra mūsų brolis

murmur šunys šie nėra lepūs, jų rengti tikrai nereikia, tik ausys ilgos, tad geriau turėti ausinuką, tačiau tfu tfu tfu 3 metai jokių problemų su ausytėm neturėjom (retai mes ausinuką naudojam...

Man ši veislė tiesiog tobulai atitinka poreikius, lauke jie labai aktyvūs, nemačiau dar nuvarginto, tikrai netinginiai, o namie ramūs, atsigula šalia ir dėmesio nereikalauja

Turejom mes seniau amerikieciu kokerspanieli tai nebudavo tada jokiu ausinuku
kaip jie atrodo?
Ir kazkaip ziuriu spanieliai visai nepopuliarus patapo, praejo banga ju matyt. Bet mes kita rudeni ziuresim rimtai ir pirksim kogero karaliaus karolio spanieli

Ir kazkaip ziuriu spanieliai visai nepopuliarus patapo, praejo banga ju matyt. Bet mes kita rudeni ziuresim rimtai ir pirksim kogero karaliaus karolio spanieli

Sveiki,
Jungiuosi ir as prie siu suneliu myletoju
Lapkricio 7 musu grarzuoliui bus 4 menesiai
http://www.part.lt/i...30e55023689.jpg
Noriu paklausti, kaip istreniruoti kad jis visalaik darytu lauke? Jau lyg ir ismoko visa tai daryti, bet nakti pastoviai atsikeliai ir padaro lengva reikala
As dabar bunu namie, tai isvedu 4-5 kartus, visad padaro, netgi vakar vakarojau iki vidurnakcio, gai isejom greitai pries nakti, padare, viskas ok. Bet nakti 4 ryte atsikele ir pridare
Apie palutes net nekalbu, pratinau, bet jam vienodai. Ir lasiukai neveikia kurie traukia suniuka sisioti, ir purskala turiu kuris "atbaido" bet nieko neatbaido jis man :doh:
As zinau kad jis dar mazas, bet kaip pripratinti? Ir seip baisu, zinau kad belekada gali padaryti namie, nors lauke moka daryti...
Siandien pvz ryte netycia privare koridoriuj prie lifto, nes issigando lietaus...
Jungiuosi ir as prie siu suneliu myletoju

Lapkricio 7 musu grarzuoliui bus 4 menesiai

http://www.part.lt/i...30e55023689.jpg
Noriu paklausti, kaip istreniruoti kad jis visalaik darytu lauke? Jau lyg ir ismoko visa tai daryti, bet nakti pastoviai atsikeliai ir padaro lengva reikala

As dabar bunu namie, tai isvedu 4-5 kartus, visad padaro, netgi vakar vakarojau iki vidurnakcio, gai isejom greitai pries nakti, padare, viskas ok. Bet nakti 4 ryte atsikele ir pridare

Apie palutes net nekalbu, pratinau, bet jam vienodai. Ir lasiukai neveikia kurie traukia suniuka sisioti, ir purskala turiu kuris "atbaido" bet nieko neatbaido jis man :doh:
As zinau kad jis dar mazas, bet kaip pripratinti? Ir seip baisu, zinau kad belekada gali padaryti namie, nors lauke moka daryti...
Siandien pvz ryte netycia privare koridoriuj prie lifto, nes issigando lietaus...