Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 11:46)
ing 0501 zinant kad laiko turiyt nedaug, tai viskas ok, bet siaip man noretusi dailesniu liniju prie odeliu  4u.gif  siaip mixas  thumbup.gif nors stampuko as buciau nedejus  ax.gif  jei darbelis vienas is paskutiniuju ka darysit su priemonemis, ar laikysites  blush2.gif

dar del zalios, kiek sluoksniu  g.gif  nes kazkaip ji nori persisviest?

Galvojau nesimatys ant foto lotuliukas.gif blush2.gif Ai taip dešine ranka tai išvis super greičiu teko daryti smile.gif ir de neuzdejus topo eiti maitinti savo kūdikį smile.gif)) pardavineju lempa kol kas jei kas nupirks tada ir priemones pardavinesiu turbut. Seip idesiu skelbimą vistiek čia:) o žalia Ibd tai tikrai skysta. 3sl. Ir teptukas kažkoks kietesnis nei senesnių kolekciju.
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 09 16, 12:56)
Galvojau nesimatys ant foto lotuliukas.gif  blush2.gif Ai taip dešine ranka tai išvis super greičiu teko daryti smile.gif ir de neuzdejus topo eiti maitinti savo kūdikį smile.gif)) pardavineju lempa kol kas jei kas nupirks tada ir priemones pardavinesiu turbut. Seip idesiu skelbimą vistiek čia:) o žalia Ibd tai tikrai skysta. 3sl.  Ir teptukas kažkoks kietesnis nei senesnių kolekciju.

o kokia lempa? g.gif ir siaip domintu mane ta zalia ir hg sweet morning deew, aisku atsizvelgiant i kainas, jei ka rasykit man i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 12:00)
o kokia lempa?  g.gif  ir siaip domintu mane ta zalia ir hg sweet morning deew, aisku atsizvelgiant i kainas, jei ka rasykit man i az  4u.gif

Lempa tai tokia kaip ta pirma
lempa
Noriu 300lt o dėl laku tai ok pranešiu jei ka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ing0501: 16 rugsėjo 2013 - 12:13
QUOTE(ing0501 @ 2013 09 16, 13:08)
Lempa tai tokia kaip ta pirma balta  led lempa

neatidaro nuorodos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 12:11)
neatidaro nuorodos?  blush2.gif

Pataisiau dabar jau atidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 09 16, 13:14)
Pataisiau dabar jau atidaro smile.gif

aisku 4u.gif as labai noriu led, bet tiek dabar esu isleidus priemonems kad kuri laika sau jos negaliu leist, pazaisiu su uv ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ing0501 @ 2013 09 16, 13:08)
Lempa tai tokia kaip ta pirma
lempa

Mane irgi domintų naudoti HG lakai protingom kainom blush2.gif
Atsakyti
Vilnietes,gal ka pazystat kas pilaiteje nagucius lakuoja graziai?laukiu i pm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 12:46)
ing 0501 zinant kad laiko turiyt nedaug, tai viskas ok, bet siaip man noretusi dailesniu liniju prie odeliu  4u.gif  siaip mixas  thumbup.gif nors stampuko as buciau nedejus  ax.gif  jei darbelis vienas is paskutiniuju ka darysit su priemonemis, ar laikysites  blush2.gif

Nu va kaip skiriasi zmoniu nuomones.O man vat tas su stampuku negelis graziausias,jei visi butu ta viena spalva ir vienas su stampuku tada grazu smile.gif
Atsakyti
sakykit kodel nuo kaip kurie lakai nuo galiuku "bega"? vos ne po viena pirsta i lempa reikia deti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juleta: 16 rugsėjo 2013 - 20:24
QUOTE(lilget @ 2013 09 16, 09:56)
radau googlej palete ir labai idomu kokia spalva yra 6 (ta tokia ruda) ?

Man labai panasu i cnd iced cappuccino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 09 16, 18:16)
Nu va kaip skiriasi zmoniu nuomones.O man vat tas su stampuku negelis graziausias,jei visi butu ta viena spalva ir vienas su stampuku tada grazu smile.gif

Ir as galvojau is pradžių kad bus tik viena ta žalia spalvyte:) bet paskui pagalvojau kad labai niūri smile.gif
Atsakyti