Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(juleta @ 2013 09 17, 15:27)
gal atsirastu kas gali patarti?

kodel  kaip kurie lakai nuo galiuku "bega"? vos ne po viena pirsta i lempa reikia deti.

aciu

Nu tai ka cia patarti,jei pati klausime atsakyma parasius,nu yra tokiu piktu laku,kuriuos deja tenka pafiksuoti ir atskirai galiukus patepliot ir vel lakuot biggrin.gif
Atsakyti
isivaizduojat... man siandien belakuojant mergaitei nagus lempa perdege... nesuprantu, kas ivyko blink.gif jungiant jau raudona mygtuka, svystelejo, pasmirdo ir viskas nebeisijungia g.gif ar cia lempa buvo bloga ar su elektra kas? lempa buvo is kitajaus verysad.gif teks nauja pirkti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
OO pagaliau mano turtai atkeliavo per tarpininkes. blush2.gif
Gailejaus kad tiek daug spalvu uzsisakiau, bet kai jas gavau, vsi gailesciai isgaravo biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 09 17, 15:58)
isivaizduojat... man siandien belakuojant mergaitei nagus lempa perdege... nesuprantu, kas ivyko blink.gif jungiant jau raudona mygtuka, svystelejo, pasmirdo ir viskas nebeisijungia g.gif ar cia lempa buvo bloga ar su elektra kas? lempa buvo is kitajaus verysad.gif teks nauja pirkti doh.gif verysad.gif

oi kaip nesmagu....perdege muset jei net su dumeliu,teks pirkt nauja,o dar ir apsidraudimui cielas dvi,kad bajeriu nebebutu ir avarijai nutikus,butu atsargine doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2013 09 17, 16:10)
OO pagaliau mano turtai atkeliavo per tarpininkes.  blush2.gif
Gailejaus kad tiek daug spalvu uzsisakiau, bet kai jas gavau, vsi gailesciai isgaravo biggrin.gif

a ko cia gailetis,juk surinkai visa einamiausiu spalvu kolekcija liuksum,va kitom beveik kaip pavyzdys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 17, 15:10)
OO pagaliau mano turtai atkeliavo per tarpininkes.  blush2.gif

poros spalvu ir as noreciau, nors jau buvau nusprendusi, kad per daug turiu biggrin.gif

Ant mano nagu - auksinis rudenelis:
user posted image

Jessica Geleration spalva Notorious 2sl. Ir Essence akiu seseliu pigmentas + auksiniai pabarstukai. Kaip tai storokai leptelelejau, nemegstu as taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2013 09 17, 15:58)

Eina sau... blink.gif
Ai gal jai reikėjo adapterio, gal w neatitiko, nes pas mus juk 220, kitur būna kitokie...turi ant lempos dugno rašyti...užmeskit akį g.gif
Atsakyti
andorinha kas per seseliai, kaip naudoti kaip graziai atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 17, 16:49)
andorinha kas per seseliai, kaip naudoti kaip graziai atrodo  bigsmile.gif  wub.gif

Essence Twilight breaking dawn part2 pigments, Nr.03 A PIECE OF FOREVER. Tikiuosi, pavadinima nurasiau biggrin.gif Tepiau ant lipnaus spalvos sluoksnio, tiesiog sepeteliu palei odeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 17 rugsėjo 2013 - 17:22
QUOTE(andorinha @ 2013 09 17, 17:53)
Essence Twilight breaking dawn part2 pigments, Nr.03 A PIECE OF FOREVER. Tikiuosi, pavadinima nurasiau  biggrin.gif Tepiau ant lipnaus spalvos sluoksnio, tiesiog seleteliu palei odeles.

tas vidurinysis pirstas man graziausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 09 17, 17:03)
tas vidurinysis pirstas man graziausias  wub.gif

jie visi beveik vienodi, nors tiesa - ant viduriniojo daugiausia pigmento kliuvo.
Atsakyti
Mano siandieninis blush2.gif gyvai tie blizguciai daug graziau atrodo nei nuotraukoje g.gif

user posted image

Spalvu nebus, nes dabar sumasciau kad cia paprastas lakas, bet kad jau keliu tai keliu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 17 rugsėjo 2013 - 17:31
QUOTE(andorinha @ 2013 09 17, 17:40)
poros spalvu ir as noreciau, nors jau buvau nusprendusi, kad per daug turiu  biggrin.gif

Ant mano nagu - auksinis rudenelis:

Jessica Geleration spalva Notorious 2sl. Ir Essence akiu seseliu pigmentas + auksiniai pabarstukai. Kaip tai storokai leptelelejau, nemegstu as taip  g.gif

o kas ten per veduoklyte ant ziedinio nago? biggrin.gif ar ten seselis?
Atsakyti