Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Merginos noriu kazkokios va kaip si spalvos, reali kad butu, bet kad ne kaip pagrinda lakuotis, o kai paprasta laka, bet niekur nerandu, visos jos tokios labai aki reziancios doh.gif gal kuri turit ir parekomenduot galetumet? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Jūsų teismui biggrin.gif :HG sheek white.user posted image
Atsakyti
Sveikos menininkės smile.gif turiu klausimėlį toms kurios yra dėję foliją ant viso nago-pilnai uždengdamos,ar pas jus galiukai nagų su folija nenusitrina,dėjau 2 topo sluoksnius bet pas mane po 4 dienų pradėjo galiukas trintis tai ir galvoju ar čia taip turi būti ar ką negerai darau?
user posted image

Lakas PN+folija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birmania: 17 rugsėjo 2013 - 08:46
QUOTE(Vaidela @ 2013 09 17, 00:33)
Jūsų teismui  biggrin.gif

Mano tai teismas bus grieztas biggrin.gif O gal labiau syptelsim, nes man sitas lakavimas labai primine mane, kai dar nezinojau ,jog mano darbas taps manikiurininko ateityje, ir sau su klasiokem kadais tep maliavojomes biggrin.gif Kaip as sakau vaikishkai tep nekaltai ax.gif Noretus kazko kitaip, gal vien vertikalios juodos juostikes ir salia blizgancios,plonesniu liniju ir t.t bet ai,jei jumi tiko,patiko-tai ir svarbiausia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2013 09 17, 09:08)
Sveikos menininkės  smile.gif turiu klausimėlį toms kurios yra dėję foliją ant viso nago-pilnai uždengdamos,ar pas jus galiukai nagų su folija nenusitrina,dėjau 2 topo sluoksnius bet pas mane po 4 dienų pradėjo galiukas trintis tai ir galvoju ar čia taip turi būti ar ką negerai darau?

Lakas PN+folija smile.gif

Va sitos bedos vengdama, as labiau propoguoju ta kleckutini atspaudima, kai nuo soneliu lieka tarpukai siokie tokie-tai nieks nesilupa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ing0501 @ 2013 09 16, 12:39)
Keliu ir aš savo nagus, ko gero vienus iš paskutiniųjų smile.gif) mažylis visai neduoda laiko mamai smile.gif
Ibd titanium dream, hg sweet morning deew, Ibd (žalia) jade dynasty visos po 3sl.
Ai dar konad srampukas ir akutes. Tokis neblogas sumuštinis smile.gif nes dar du sluoksniai strukturo smile.gif

Man sumushtekai patiko biggrin.gif Tik ziuriu ir man pjaunas tu laku struktura kartu, noretus kad visi butu emaliniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2013 - 10:54
Sveikos mergaites, noreciau jungtis prie Jusu, esu savamoksle ir ka tik pradejau " karjera" geliniame lakavime... 4u.gif kol kas tik sau sesei ir mamai....Labai noriu paklausti, vakar dariausi prancuza ir istraukus is lempos sypsenele buvo ziauriai susiraukslejus, ar gali buti kad per storai tepiau??? g.gif naudoju HG priemones.
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2013 09 17, 12:31)
Sveikos mergaites, noreciau jungtis prie Jusu, esu savamoksle ir ka tik pradejau " karjera" geliniame lakavime... 4u.gif  kol kas tik sau sesei ir mamai....Labai noriu paklausti, vakar dariausi prancuza ir istraukus is lempos sypsenele buvo ziauriai susiraukslejus, ar gali buti kad per storai tepiau??? g.gif  naudoju HG priemones.

taip,per storai,geriau tada dengt ploniau ,bet per 2kart.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 17, 13:00)
taip,per storai,geriau tada dengt ploniau ,bet per 2kart.

aisq. ar 2 min laikot lempoj kiekviena balto sluoksniuka? 4u.gif gavau visus is naujo nuvalyti ir gavosi, kad 3 val sedejau....ryt gal pabandysiu ikelti savo pirma blyna prancuzo....o mergaites ar jus bandete su pink smoothe daryt prancuza HG, man kazkaip labai ruzavas jau jis..... g.gif
Atsakyti
[quote=Jolkuce,2013 09 17, 10:57]

Va sitos bedos vengdama, as labiau propoguoju ta kleckutini atspaudima, kai nuo soneliu lieka tarpukai siokie tokie-tai nieks nesilupa smile.gif
Papildyta:

Tai tada nieko gero iš tos folijos doh.gif atrodo įdomiai bet va praktiškumo nelabai schmoll.gif kažin ,o jei pagrindą užvarius ant tokio nago ir topą vėl nesigautu mirtinas pridžiuvimas g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kur cleanser'ius perkate? g.gif Geriausiai Lt būtų, ir, kad kaina labai nesikandžiotų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2013 09 17, 12:38)
Mergaitės, kur cleanser'ius perkate?  g.gif Geriausiai Lt būtų, ir, kad kaina labai nesikandžiotų..  blush2.gif

cutasept'ą vietoj cleanser'io naudoju, 1l - ~20lt kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(mycas @ 2013 09 17, 13:09)
aisq. ar 2 min laikot lempoj kiekviena balto sluoksniuka? 4u.gif  gavau visus is naujo nuvalyti ir gavosi, kad 3 val sedejau....ryt gal pabandysiu ikelti savo pirma blyna prancuzo....o mergaites ar jus bandete su pink smoothe daryt prancuza HG, man kazkaip labai ruzavas jau jis..... g.gif

nu taip,kiekvienam lako sluoksniui,nesvarbu spalva,vistiek reikia 2 min,labai tamsioms net ir 3 kartais uv lempoje ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Birmania @ 2013 09 17, 13:14)

Tai tada nieko gero iš tos folijos  doh.gif atrodo įdomiai bet va praktiškumo nelabai  schmoll.gif kažin ,o jei pagrindą užvarius ant tokio nago ir topą vėl nesigautu mirtinas pridžiuvimas  g.gif

o tu va pabandyk ir mum pasakysi ar verta buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 rugsėjo 2013 - 13:27
gal atsirastu kas gali patarti?

kodel kaip kurie lakai nuo galiuku "bega"? vos ne po viena pirsta i lempa reikia deti.

aciu
Atsakyti