Dėl limuzino tai čia žiauriai. Nors būna ir blogiau. Mus kai kvietė į vienas vestuves, o aš tuo metu išeidinėjau iš darbo ir pinigų neturėjau, tai sakė nesijaudint, apmokės ir suknelės nuomą ir gėles, ir šiaip viską, tik būkit pora, nes jie emigravę ten, kur ir pusė Lietuvos, tai pinigų tikrai turi.

Na, mes durneliai patikėjom ir sutikom.

Sukneles nuomavomės kitame mieste, kuris buvo 70 km nuo Vilniaus, nes iš ten buvo patys jaunieji, na ir žinoma ten pigiau. Aš jaudinausi kaip aš ten nuvažiuosiu, bet jaunieji pasakė, kad jie mane ir nuveš ir parveš. Važiuojant prasidėjo kalbos, kad jau užsakytos butonjetės ir apyrankės vietoj puokščių pamergėms ir kad reikės 50 Lt, bet pasakė, kad galėsiu juos duoti per vestuves. Tada ėmė klausinėti ar jau užsisakiau vietą kur darysiuos šukuoseną ir manikiūrą.

O finalas buvo geriausias. Kai pasimatavom sukneles, manęs paklausė ar aš negalėčiau grįšti namo pati.

Negalėjau tuo patikėti, tai net siuvėjai manęs pagailo ir pasisiūlė mane pavežti iki kažkokio miestelio, kur ji gyvena ir iš kurio irgi važiuoja mikriukai į Vilnių, tam, kad man pigiau kainuotų.

Dar negalėjau patikėti kai paskutinę dieną vyras pasakė, kad reikia nupirkti saldainių ir kelis butelių nuotakos išpirkimui. Šiaip manau, kad reikėjo mums tose vestuvėse išvis nedalyvaut, bet nenorėjau, kad vyras susipyktų su bičiuliu, o iki vestuvių buvo likę tik 6 dienos. Manau, kad koją pakišo mano pačios gerumas. Tiesa, mergvakaryje nedalyvavau (jau tikrai nebuvo iš ko), manikiūrą pasidariau pati, o plaukams išvis nieko nedariau. Tai po to, kai atvažiavom į vestuves, nuotaka ir jos draugės į mane žiūrėjo kreivai, nes buvau vienintelė be makiažo, bet man buvo giliai dzin.

Vestuvės buvo gerai suorganizuotos ir už tai, ką dėjom į vokelį, mes bent tikrai puikiai pasilinksminom.

Kitos būtų gal atkeršiję per savo vestuves, bet aš vyrui tiesiog pasakiau, kad jų mes tikrai nekviesim, nes net nenorėjau tų žmonių matyti. Tai va, kai kurie ne tik nori, kad vestuvės atsipirktų, bet dar ir apdurnina draugus sakydami, kad nieko nereiks, o po to pateikia sąrašą už ką reikės susimokėti...