Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Liniux, tik dabar prisiminiau, einu fotkint doh.gif
Papildyta:
miegamojo
user posted image

tambūro
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 19 rugsėjo 2013 - 23:23
QUOTE(neinzy @ 2013 09 19, 11:50)
-na iejimo durys darosi i lauka, tai kaip ir neturetu tai kliudyti  g.gif  o tai kokio dydzio tas koridorius ir kokie atstumai nuo sienos? jei netenkina 45plocio stalciai (as dabar mazinciau savo 70 daug kur, nes kaip kazkas rase- bardakas greitai pasidaro), tai daryciau triju duru ir nesukciau sau galvos, nes jei tam,kad atidaryti stalciu reikia dvi spintos duris atidaryti tai tikrai bus labiau nei nepatogu  4u.gif 

- del stalciu batams  smile.gif  turejau lentynas, stalcius o dabar ta atlenkiama spintele batams- nu jau tokios tikrai nebekeisciau i jokius stalcius  thumbup.gif labai patogu,ir tikrai laaabai talpi  thumbup.gif .

- Musu buto durys atsidaro i vidu. Koridorius gal ir nera labai is siauruju, bet visada norisi tureti kuo daugiau erdves, jei tik imanoma. Plotis 193x ilgis 220cm. Ir jusu, mergaites, deka, susimasciau apie tai, kad nedeti vidiniu stalciu. Aisku graziau, kai jie uzsislepia spintoj ir nesimato tu suskaidymu, bet tikrai patogumas nekoks.

- Neinzy, nebezinau ka daryt su tais stalciais batams. Noreciau Jusu paprasyti, gal jus galetumet nufotkinti kaip atrodo tas atlenkia spintele is vidaus, kur batai sudeti. Aciu.

QUOTE(Mirksniukas @ 2013 09 20, 00:23)
Papildyta:
miegamojo

tambūro

Mirksniuk, gal galetumete parasyti kokio plocio dureles, tiek miegamojo, tiek tamburo? Aciu.

O as pridesiu pakooreguotus spintos brezinukukus. Ka dabar manote?
3duru, stalciai isoreje. user posted image

4duru, stalciai taip pat isoreje. user posted image
Atsakyti
Ar kas nors turite, daretes tokius batu stalcius spintose, nes ziuriu kad standartinei spintai apie 60cm plocio, tai per mazi turbut tie mechanizmai.
Nes kiek praziurejau, tai cia siauroms spintukems.
user posted image

O jei daryti su daugiau skyriu, didesne ir viska is ploskstes ar nebus per sunku atversti tokia lentyna.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2013 09 19, 15:13)
Rek, va būtent apie tokias duris ir kalbėjau bigsmile.gif  Labai gražu! Papasakok kas čia kaip su jom??

labas rytas smile.gif
na as tas dureles nupirkau senukuose, tada idaviau savo duru gamintojui, ir tada jas jie kazkaip nusveite, daze tokiais pat dazais (poliuretaniniais??) kaip ir vidines duris, ir padare apvadus kaip visu vidiniu duru, sudejo furnitura. man tas kiek atsimenu atsiejo apie 600 Lt, na bet kadangi patys ne auksarankiai, tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 09 19, 23:57)
Kur uzsakinejat lauko duris? Kokios kainos? Kokie ivykdymo terminai?
Langus radom kas per pora savaiciu padaro, duru rinkos dar netyrinejau...

mes duris emem is Skydo, pa kol kas nei vaizdu, nei kokybe nenusivylem smile.gif bet ziuresim kaip eisim ziema, nors kazkaip del ju ramu kazkodel biggrin.gif del terminu, tai negaliu pasakyti, nes mes uzsakeme vasaros pradzioje ir statemes tik dabar, tai jos turejo buti senai pagamintos, tik mes uztrukome su viskuo, tai patys neskambinome biggrin.gif o jie kazkaip patys irgi neskambina, kad pasakyt, jog durys gatavos... svegeris irgi is ju eme, tai lauke lauke, paskambino sako tai kur mano durys, sako jo jau padarytos biggrin.gif

labai grazios wub.gif as irgi tokias desiu wub.gif

Liniuxx, tavo piesineliai tai man asmeniskai abu labai graziai ziurisi wub.gif bet cia jau nebe senukines tada spintos bus ane?
Atsakyti

Kokie ismatavimai jusu tamburo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 09 20, 10:43)
Liniuxx, tavo piesineliai tai man asmeniskai abu labai graziai ziurisi  wub.gif bet cia jau nebe senukines tada spintos bus ane?

Čia Grikutė spintų piešiniais dalinasi mirksiukas.gif Ne Liniuxx.

Piešiniai abu gražūs, bet man irgi kilo mintis perspėti.. Reik dar gerai pagalvoti apie technines detales.. Iš senukų medinių žaliuziukų tikrai geriau žiūrisi, kai durys vientisos (na, gal su antrsolėm dar žiūrisi, bet geriau kuo mažiau atskirų varčių). Bet gal ši spintos su išoriniaiss stalčiais vizija visai neplanuojama iš tų žaliuzių? mastau.gif Mano akims bus per daug mirgu margu..

Ir dar koridorius tikrai nėra didelis.. Mes apsigalvojom ir padarėm slenkančias duris, nes vyriškis man įrodė, kad kitaip nesigauna.. juk spintos gylis apie 60 cm, dar atsivėrusių durų varčia apie 50-60 cm, tai kiek lieka praėjimui iš 1,90 cm koridoriaus pločio? Ir dar pas mus durims atsiverti pilnai ir laisvai trukdė šviestuvas lubose.. Tiesiog, verta gerai apgalvoti viską. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 20 rugsėjo 2013 - 09:23
Aha, čia tikrai ne aš dalinuosi spintos foto, o norėčiau.. biggrin.gif

Ačiū už pasidalinimą foto, merginos 4u.gif

Norėčiau tokios spintos į miegamąjį, tačiau dabar visi finansai nukreipti į tvorą, baiginėja ją sudėt jau, oj kiek pinigėlių reikės palikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 09 20, 09:10)
Kokie ismatavimai jusu tamburo?  ax.gif

mаžuliukas jis pas mus - 1,40x2,10. spinta prie trumpesniosios sienos.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 09 20, 09:18)
Piešiniai abu gražūs, bet man irgi kilo mintis perspėti.. Reik dar gerai pagalvoti apie technines detales.. Iš senukų medinių žaliuziukų tikrai geriau žiūrisi, kai durys vientisos (na, gal su antrsolėm dar žiūrisi, bet geriau kuo mažiau atskirų varčių). Bet gal ši spintos su išoriniaiss stalčiais vizija visai neplanuojama iš tų žaliuzių? mastau.gif Mano akims bus per daug mirgu margu..

Ir dar koridorius tikrai nėra didelis.. Mes apsigalvojom ir padarėm slenkančias duris, nes vyriškis man įrodė, kad kitaip nesigauna.. juk spintos gylis apie  60 cm, dar atsivėrusių durų varčia apie 50-60 cm, tai kiek lieka praėjimui iš 1,90 cm koridoriaus pločio? Ir dar pas mus durims atsiverti pilnai ir laisvai trukdė šviestuvas lubose.. Tiesiog, verta gerai apgalvoti viską. 4u.gif

man atrodo, kad Grikute nesvarsto žaliuzinių durelių wink.gif

aš irgi pradžioj galvojau, kad į mūsų tokį mažą tambūra tik slenkančios spintos durys tiks (o labai nenorėjau tokių). bet pasidėliojau, paskaičiavau, pasitariau su baldininkais ir turiu tai, ko ir norėjau. bent jau mums atveriamos durys nesudaro jokių problemų. juk nelaikom jų atvirų - pasiimam rūbus ir uždarom, tad praėjimui kliūčių nėra.
jei skaičiais pailiustruoti, tai tambūro plotis 2,10m - 60cm spintos gylis = lieka 1,5m pločio praėjimui. spintos durys pas mus vienos 59cm, kitos dvejos po 39cm. prie kitos sienos dar stovi nedidukė konsolė ir kėdė.
Papildyta:
QUOTE(Grikute @ 2013 09 20, 07:33)
Mirksniuk, gal galetumete parasyti kokio plocio dureles, tiek miegamojo, tiek tamburo? Aciu.

miegamojo durų pločiai 2x59 ir 2x49
tambūro 1x59 ir 2x39
man tavo piešinukai tiek su 3, tiek su 4 durelėm gražiai atrodo.
beje, pas mus miegamajam spintos viduj yra stalčiai dviejų durelių pločio, tai tikrai patogiau būtų mažesni, vienų durų pločio - tiek dėl pačios tvarkos stalčiuose, tiek dėl darinėjimo, nes kai daug prikrauni i didelį stalčių, tai ir slankioja sunkiau.
Atsakyti
Gal kuri parekomenduotumėt meistrą ar įmonę, kas apsiimtų pagaminti žurnalinį staliuką svetainei. Jau atsibodo ieškot, niekaip tinkamo aukščio nerandu, visi tinkantys per žemi sad.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, kad neispeiket mano spintu piesinuku.
Tik as ne grotelines darysiu, o taip kaip papiesta, medines, su filingais.

Dar vis mastau, ar 3 ar 4 duru....

Kazkiek panasus pvz.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ieskau klasikinio tvirto neteplaus gobeleno aptraukti kedei (sedimoji dalis ir atlosas). Gal likes likutis medziagos? Tiktu ramesniu spalvu. Kede bus paaugles mergaites kambary. Ruzavos, rozines, kas susije su rausva nesiulyti.
Atsakyti