QUOTE(akvilyte @ 2013 09 20, 09:10)
Kokie ismatavimai jusu tamburo?
mаžuliukas jis pas mus - 1,40x2,10. spinta prie trumpesniosios sienos.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 09 20, 09:18)
Piešiniai abu gražūs, bet man irgi kilo mintis perspėti.. Reik dar gerai pagalvoti apie technines detales.. Iš senukų medinių žaliuziukų tikrai geriau žiūrisi, kai durys vientisos (na, gal su antrsolėm dar žiūrisi, bet geriau kuo mažiau atskirų varčių). Bet gal ši spintos su išoriniaiss stalčiais vizija visai neplanuojama iš tų žaliuzių?

Mano akims bus per daug mirgu margu..
Ir dar koridorius tikrai nėra didelis.. Mes apsigalvojom ir padarėm slenkančias duris, nes vyriškis man įrodė, kad kitaip nesigauna.. juk spintos gylis apie 60 cm, dar atsivėrusių durų varčia apie 50-60 cm, tai kiek lieka praėjimui iš 1,90 cm koridoriaus pločio? Ir dar pas mus durims atsiverti pilnai ir laisvai trukdė šviestuvas lubose.. Tiesiog, verta gerai apgalvoti viską.
man atrodo, kad Grikute nesvarsto žaliuzinių durelių
aš irgi pradžioj galvojau, kad į mūsų tokį mažą tambūra tik slenkančios spintos durys tiks (o labai nenorėjau tokių). bet pasidėliojau, paskaičiavau, pasitariau su baldininkais ir turiu tai, ko ir norėjau. bent jau mums atveriamos durys nesudaro jokių problemų. juk nelaikom jų atvirų - pasiimam rūbus ir uždarom, tad praėjimui kliūčių nėra.
jei skaičiais pailiustruoti, tai tambūro plotis 2,10m - 60cm spintos gylis = lieka 1,5m pločio praėjimui. spintos durys pas mus vienos 59cm, kitos dvejos po 39cm. prie kitos sienos dar stovi nedidukė konsolė ir kėdė.
Papildyta:
QUOTE(Grikute @ 2013 09 20, 07:33)
Mirksniuk, gal galetumete parasyti kokio plocio dureles, tiek miegamojo, tiek tamburo? Aciu.
miegamojo durų pločiai 2x59 ir 2x49
tambūro 1x59 ir 2x39
man tavo piešinukai tiek su 3, tiek su 4 durelėm gražiai atrodo.
beje, pas mus miegamajam spintos viduj yra stalčiai dviejų durelių pločio, tai tikrai patogiau būtų mažesni, vienų durų pločio - tiek dėl pačios tvarkos stalčiuose, tiek dėl darinėjimo, nes kai daug prikrauni i didelį stalčių, tai ir slankioja sunkiau.