Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Žaliuzių tipo baldų durelės 4u.gif
http://www.senukai.l...lys/prekes3.htm
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2013 09 25, 09:40)
Merginos, gal galit dar pagelbėti su tom žaliuzinėm durim 4u.gif Sakėt tik Senukuose yra, gal žinot kaip jos vadinasi - bandau internete susirasti jų puslapyje, nes reikia išmatavimus pažiūrėt... Niekur nepavyksta rasti kas pagamintų pagal užsakymą sad.gif Man reikia į svetainę tų žaliuzinių durų.

jų ir Ermitaže yra, tik bent jau prieš metus Senukuose matmenų daugiau buvo. ir internetiniam ne viskas būna, kas prekyboj, arba atvirkščiai - prekyboj ne viskas, kas internetiniam
radau prieš metus darytą savo sąršą po Senukų apžiūros ,gal pravers wink.gif
aukštis 2013mm x plotis 594 / 494 / 444 / 394 / 294
antresolėms: aukštis 435mm x 594 / 494 / 394 / 294
aukštesnės antresolėms durelės yra 606mm, bet pločiai tik 494 ir 294
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 09 25, 11:42)
jų ir Ermitaže yra, tik bent jau prieš metus Senukuose matmenų daugiau buvo. ir internetiniam ne viskas būna, kas prekyboj, arba atvirkščiai - prekyboj ne viskas, kas internetiniam
radau prieš metus darytą savo sąršą po Senukų apžiūros ,gal pravers wink.gif
aukštis 2013mm x  plotis 594 / 494 / 444 / 394 / 294
antresolėms: aukštis 435mm x 594 / 494 / 394 / 294
aukštesnės antresolėms durelės yra 606mm, bet pločiai tik 494 ir 294

Ačiū mirksiukas.gif Teks imtis ilgesnes ir trumpinti. Gerai kad pločiai tinka thumbup.gif Reikės iki Ermitažo nulėkti dar. Kaip supratau visi iš classen importuoja...

Negalvojau su baldais ir durim tiek vargo bus... Patarkit: durų apvadus ir grindų apvadus reikia daryt vienodus? g.gif Ar kas ir skirtingus turit? g.gif
Atsakyti
dar tų durelių žaliuzinių mačiau medžio centre. irgi classen firmos, ale kažkokie jie ten man keisti pasirodė smile.gif tipo užsakinėt laukt, o seniuose nuėjai pasiėmei ir vsio smile.gif

beje, rezgu planą paskeisti gyvenamojo kambario minkštą kampą į IKEA ektorp serijos kampą. gal kas turit, naudojat, atsiliepimu gal kokių žinot??? mat dabartinis per nepilnus metus issisedejo, nevykelis, bandysiu ar garantija naudotis ar parduot, bet nesinori ant blogesnes kokybes uzsokt.
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 09 25, 13:00)
dar tų durelių žaliuzinių mačiau medžio centre. irgi classen firmos, ale kažkokie jie ten man keisti pasirodė smile.gif tipo užsakinėt laukt, o seniuose nuėjai pasiėmei ir vsio smile.gif

beje, rezgu planą paskeisti gyvenamojo kambario minkštą kampą į IKEA ektorp serijos kampą. gal kas turit, naudojat, atsiliepimu gal kokių žinot??? mat dabartinis per nepilnus metus issisedejo, nevykelis, bandysiu ar garantija naudotis ar parduot, bet nesinori ant blogesnes kokybes uzsokt.

Aga, skambinau į medžio centrą iš classen veža.
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 09 25, 14:00)

Nevyke ir musu baldukai, jau buvau labai uzsidegusi juos pakeisti, bet aprimau, nutariau apregti juos, uzmesiu baltas grazias atklodes blush2.gif Kol vaikai mazi, tegul buna toks, jis rudas, uzbaigs ji galutinai, tada ziuresiu kitokio.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2013 09 25, 13:55)
Nevyke ir musu baldukai, jau buvau labai uzsidegusi juos pakeisti, bet aprimau, nutariau apregti juos, uzmesiu baltas grazias atklodes blush2.gif Kol vaikai mazi, tegul buna toks, jis rudas, uzbaigs ji galutinai, tada ziuresiu kitokio.

tai musiski kampa irgi nuo manes gelbeja tai, kad yra mazas peckelis, o jo uzvalkalai irgi nusivelkami visi smile.gif
susisiekiau su gamintojais, sake pakeis kamsala. ale viv tiek buciau dekinga jei kas apie ektorp papasakotu smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parekomenduoti kokia auksaranke Vilniuje, kad pasiutu kedems "pasikniukus" ir pagalvelems uzvalkalelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 09 25, 14:00)

Nieko gero nepasakysiu smile.gif ziurejom abi su sese i juos, ji pirma nusipirko - as nebeziuriu jau smile.gif sukrenta tos pagalves uz nugaru, vis purent reikia jei nori kad graziai atrodytu. Galvoja dakimst minkstasias dalis. Nors sedisi tai smagiai jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2013 09 25, 22:48)
Nieko gero nepasakysiu  smile.gif ziurejom abi su sese i juos, ji pirma nusipirko - as nebeziuriu jau smile.gif sukrenta tos pagalves uz nugaru, vis purent reikia jei nori kad graziai atrodytu. Galvoja dakimst minkstasias dalis. Nors sedisi tai smagiai jos  rolleyes.gif

Pas draugus yra - po keleto metų atrodo baisiai tie ikea'jiniai baldai, kalbu apie minkštuosius drinks_cheers.gif
Atsakyti
ot nuliudinot del to ektorpo verysad.gif
patiko man jis is paziuros, o dar ir nuvelkamas... man jau atrodo kad rast normalu klasikines isvaizdos kampa misija neimanoma. o dar kad nusivelkami uzvalkalai is viso kosmosas doh.gif
Atsakyti
Dar vis su tom žaliuzinėm durim nerimstu... 4u.gif Norėjau paklausti tų kas turit - ar jos tvirtos? Ta prasme nėra labai gležnos? Nes jos pas mane bus kaip durys iš svetainės į kitą kambarį...

rek, o nežiūri pas amerikiečius baldų? Pas mus Šiauliuose yra labai faina parduotuvė, galima rasti visokių grožybių + užsisakyti galima iš JAV wink.gif
Atsakyti