Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

Labukas visoms,

prisipažįstu neskaičiaus visos temutės, bet karts nuo karto paskaitinėju blush2.gif
turiu tokį klausimą, pirmam psl. mačiau nuoroadą https://www.wallpape...-wallpaper.aspx

čia tokių grožių doh.gif ar kuri siuntėtės? jei taip kiek kainavo siuntimas, ir ar atsiuntėte neaplamdytus ir pan. domina visa info.

Ačiū iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 08, 08:34)
lenkiuosi iki zemes  4u.gif o cia lakas ne blizgantis pas jus g.gif ar neliko demiu kai "klijavot"

dar kokie trys padeklai, ir galesiu dalyvauti vinuku kalimo konkurse  lotuliukas.gif

i sveikata mirksiukas.gif su voleliu tepiau ant pagrindo, uzdejau medziaga ir tada ant medziagos irgi su voleliu... taip kad persigertu audinys 4u.gif jokiu demiu nebuvo schmoll.gif sitas lakas pusiau matinis 4u.gif

lotuliukas.gif fainai visai padeklas biggrin.gif tik dar matosi kad ne vienoj linijoj vinutes, bet viskas su praktika bigsmile.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 08, 08:36)
tai nors gražesnes paimk,gal ir aš taip kada norėsiu tongue.gif

tease.gif grazesnes rimtesniem dalykam pasiliksiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 08, 08:13)
biggrin.gif labas rytas, niu beribė fantazija pas jus, kur tuos (baisius)audinius norit lipint? g.gif

cia man tu baisybiu reikia biggrin.gif blush2.gif o mergina man padeti norejo- turejo reikalingu priemoniu likuciu, tai pabuvo "mitu grioveja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 08, 08:43)
cia man tu baisybiu reikia  biggrin.gif  blush2.gif o mergina man padeti norejo- turejo reikalingu priemoniu likuciu, tai pabuvo "mitu grioveja"  biggrin.gif

pamaniau sienas puošiat, bet daiktus tai visai įdomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 08, 08:46)
pamaniau sienas puošiat, bet daiktus tai visai įdomu mirksiukas.gif

o ko sienas negerai ??? as jau senam name svajojau kaip miegamo sienas audiniu klijuosiu rolleyes.gif bet taip ir neisdrisau... dabar vel sita mintis galvoj kirba...juolab kad tinkamu tapetu nerandu blink.gif na kiekvienas savaip einam is proto lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 08:54)
  as jau senam name svajojau kaip miegamo sienas audiniu klijuosiu rolleyes.gif 

Mano dukra jau nuo kokių 5 metų svajoja turėti tokią sieną lotuliukas.gif
O dėl židinuko- man jis gražiai žiūrėtūsi paliktas baltas, kaip ir sienos, be jokių pagražinimų, tik su apdaila aplink pačią kasetę. Na ta apdaila tiesiog juodai nudažyta niša. Ar tau būtinai reikia tų paraitymų? Paprasčiau yra gražiau, kad ir kaip banaliai skamba ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 08:54)
o ko sienas negerai ???  as jau senam name svajojau kaip miegamo sienas audiniu klijuosiu rolleyes.gif  bet taip ir neisdrisau... dabar vel sita mintis galvoj kirba...juolab kad tinkamu tapetu nerandu   blink.gif  na kiekvienas savaip einam is proto  lotuliukas.gif  4u.gif

ir aš neatsisakyčiau, geri apmušalai wub.gif bet juos klijuoja,kuo? Sveiko kažko įdomu ar yra?

https://www.google.l... ...920&bih=985
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 08 lapkričio 2013 - 09:23
QUOTE(TuDa @ 2013 11 08, 09:11)
Mano dukra jau nuo kokių 5 metų svajoja turėti tokią sieną lotuliukas.gif

O dėl židinuko- man jis gražiai žiūrėtūsi paliktas baltas, kaip ir sienos, be jokių pagražinimų, tik su apdaila aplink pačią kasetę. Na ta apdaila tiesiog juodai nudažyta niša. Ar tau būtinai reikia tų paraitymų? Paprasčiau yra gražiau, kad ir kaip banaliai skamba ax.gif

nu smagu kai nuo tokio amziaus jau zinojo mergyte kas yra geras skonis bigsmile.gif

g.gif neaaaa. per plika... kadangi ten viskas moliu nutinkuota, tai sakiau pameginsiu pati kazka nulipdyt ir paziuresiu kaip ziurisi...jei i tema tai nebus gaila nuvalyt viska ir ieskot rimciau kazko bigsmile.gif o jei vaizdelio nebus tai nudauzysiu viska ir viskas bigsmile.gif

QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 08, 09:17)
bet juos klijuoja,kuo?

bandziau ant paparastos tinkuotos sienos klijuot.... dviem budais...bet nenoriu jusu siurpint tongue.gif vienu variantu kai nuplesinejau tai siena su visu tinku nuejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 11 08, 09:17)
ir aš neatsisakyčiau, geri apmušalai  wub.gif bet juos klijuoja,kuo? Sveiko kažko įdomu ar yra?

zinoma yra biggrin.gif miltai plius vanduo 4u.gif visi rumai taip isklijuoti budavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 11 08, 09:27)
zinoma yra  biggrin.gif  miltai plius vanduo  4u.gif visi rumai taip isklijuoti budavo  biggrin.gif

lotuliukas.gif butent su situo reikalu priklijavus ir nuejo tinkas bandant nuplest bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 08 lapkričio 2013 - 09:29
o paprasciausias lipalas tokiam reikalui netinka?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 09:21)

bandziau ant paparastos tinkuotos sienos klijuot.... dviem budais...bet nenoriu jusu siurpint  tongue.gif  vienu variantu kai nuplesinejau tai siena su visu tinku nuejo  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti