Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 19:11)
sitas ja nuvalytas..reikia tinkamesnio paieskot varianto smile.gif

del tamsumo bus matyt... cia tik griauciai dar....laukia dar dazymas visa ko....na su detalem visa laik tikriausiai visos zaidziam...tik va kas ant sienu tai noreciau padaryt pries dedant grindis:)

Tai tu čia iš akies lipdei, ar trafaretą turi?- auksaranke tu mūsų 4u.gif
Man nesusipratėlei, prašau paiškinti, tavo sienos ir liks molio spalvos, ar jos visgi bus baltos g.gif
O visus apdailos darbus prieš klojant grindis reikia pabaigti, daug nervų susitaupo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 11 08, 21:22)
Tai tu čia iš akies lipdei, ar trafaretą turi?- auksaranke tu mūsų 4u.gif
Man nesusipratėlei, prašau paiškinti, tavo sienos ir liks molio spalvos, ar jos visgi bus baltos g.gif
O visus apdailos darbus prieš klojant grindis reikia pabaigti, daug nervų susitaupo lotuliukas.gif

na ziurejau i drozinuka ant remelio medinio ir lipdziau nors geriau tiktu pasakymas skaptavau..uzsidejau molio-smelio skiedinio kruva ir paskui su savo tortu gamybos reikmenim skaptavau blush2.gif ziauriai malonus darbas....relaxas nerealus buvo wub.gif

ne ne... dazysim visas.. sviesios visos bus biggrin.gif lubos jau bala...kambariai isdazyti... virtuve irgi.. liko svetaine bigsmile.gif zodziu finiso tiesiaja kvepia....mazu kaledom spesim bigsmile.gif

na labai tikiuos iki drindu issidazyt ir pasibaigt sienas...siltinimas veluoja, sulauksim tik uz 3 sav doh.gif tai tiek turim laiko...o paskui kaip juokiuos:diedas des grindis o as susirinkinesiu is ikejos parsivezta virtuve lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 08 lapkričio 2013 - 21:44
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 23:34)
na ziurejau i drozinuka ant remelio medinio ir lipdziau nors geriau tiktu pasakymas skaptavau..uzsidejau molio-smelio skiedinio kruva ir paskui su savo tortu gamybos reikmenim skaptavau  blush2.gif ziauriai malonus darbas....relaxas nerealus buvo wub.gif
<...>

bigsmile.gif wub.gif
Šiaip labai gražu ir įdomu. Aš, tiesą pasakius, net nelabai įsivaizduoju, ką dar ten išskaptuosit, ir ar skaptuosit, bet man ir tas vienas mažas akcentas visai įdomiai žiūrisi. Kūrybinga esat, kąnors sukursit 4u.gif
Kažkaip net sunku patarinėti. Bet, jei pati darot, tai kažkaip tikiu, kad bus labai įdomus ir originalus sprendimas finale. Savas ir šiltas.
Atsakyti
Akvilyte, labai graziai ir originaliai atrodo zidinukas, taip tikrai "nevaldiskai". Saunuole! 4u.gif

Rasytee, manau, kad 9 cm grindjuostes jum tikrai bus per zemos, neduos reikiamo vaizdo. Mes bute (tiesa, lubos aukstokos) dejom 12 cm, tai pats tas, o jusu edvem tai manau, kad ne maziau 12 ir reiktu. Mokejom po 12 lt uz metra, bet girdejau is merginu, kad veliau jie kainas biski pasikele, atrodo, kad jau 14 lt buvo uz 12 cm aukscio metra. MDF'as.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 17:21)
g.gif gal ir taip...pabandziau siandien pazaist... na pats reljefas ir forma nelabai tinkama, bet pats principas man patiko...taip susvelnino viska...  ar labai ne i tema????

http://i122.photobuc...zps7a7345cf.jpg

atrodo tikrai neblogai - atskirai paemus. Bet tavo busimam interjere kazin ar jis butinas. Jei neklystu, pas tave bus country stilius g.gif ? Be to, zidinys pasipildys jam priklausanciais aksesuarais... zarstekliai, malkos... ir tas lipdinukas toje vietoje nebeteks prasmes. Jis ziurisi graziai, ir jei tu jau jo nori, tai gal koncentruokis su tais lipdiniais i sienos, o ne zidinio apdaila. Zidini palik ramybeje, o lipdiniais tiesiog puosk siena. Man labiau patiktu kazkoks vertikalus aukstas ornamentas tiesiai virs zidinio, arba sis kampinis kazkur kampe palubeje.

QUOTE(Rasytee @ 2013 11 08, 18:46)
as baltu grindjuosciu paieskose  doh.gif  nes firma kuriuoje daremies duris ziaurei su terminais susipyke , tai nenoriu pas juos uzsisakyt ir pavasari tik gaut. bet kiek apvaziavau aukstesnes grindjuostes kosminem kainom uz metra 27 lt  unsure.gif ju aukstis 14cm , o 9 cm 14lt . parsiveziau tu zemesniuju pvz bet man lyg per zemos  g.gif  kokio aukscio grindjuostes jus renkaties?

12 cm minimum - vidutinio aukscio patalpoje, nekalbant jau apie aukstesne, kitaip bus tas pats, kas nieko schmoll.gif .

Atsakyti
mes su vyru gincijomes del grindjuosciu- as uz 15cm buvau, jis uz zemesnes. niu ir galiausiai nusileidau iki 12cm. nes bute pas mus uzdejus pavyzdzius gerokai per aukstos tos 15 atrode (lubos standartiskai, kaip visuose butuose apie 2,5m), bet name 12cm pats tas, zemesniu nesinoretu, o del aukstesniu nzn....labai gerai ir 12atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 11 09, 09:56)
atrodo tikrai neblogai - atskirai paemus. Bet tavo busimam interjere kazin ar jis butinas. Jei neklystu, pas tave bus country stilius  g.gif ? Be to, zidinys pasipildys jam priklausanciais aksesuarais... zarstekliai, malkos... ir tas lipdinukas toje vietoje nebeteks prasmes. Jis ziurisi graziai, ir jei tu jau jo nori, tai gal koncentruokis su tais lipdiniais i sienos, o ne zidinio apdaila. Zidini palik ramybeje, o lipdiniais tiesiog puosk siena. Man labiau patiktu kazkoks vertikalus aukstas ornamentas tiesiai virs zidinio, arba sis kampinis kazkur kampe palubeje.

Labai labai pritariu thumbup.gif Akvilyte tikra auksaranke ir labai graziai ismodeliavo, ir siaip grazu atskirai paemus. Bet pagal mane irgi nedera prie bendro stiliaus. Labai gera mintis akcentuot sienas salia ar uz zidinio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2013 11 09, 10:48)
Akvilyte, labai graziai ir originaliai atrodo zidinukas, taip tikrai "nevaldiskai". Saunuole!  4u.gif

Rasytee, manau, kad 9 cm grindjuostes jum tikrai bus per zemos, neduos reikiamo vaizdo. Mes bute (tiesa, lubos aukstokos) dejom 12 cm, tai pats tas, o jusu edvem tai manau, kad ne maziau 12 ir reiktu. Mokejom po 12 lt uz metra, bet girdejau is merginu, kad veliau jie kainas biski pasikele, atrodo, kad jau 14 lt buvo uz 12 cm aukscio metra. MDF'as.

O kur cia isigyjot jas ?
Renkaties lygias , ar su kvarbaliukais biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2013 11 09, 10:49)
O kur cia isigyjot jas ?
Renkaties lygias , ar su kvarbaliukais  biggrin.gif ?

pas mus uosio, mokejom tikrai nebrangiai - 9,5Lt uz metra. is pradziu prase 12lt, bet atvaziavus moket bendroj sumoj gavosi pigiau, gal geriau pasiderejus butu ir dar pigiau biggrin.gif gamino kulautuvoj kazkoks zmogus, bet cia be dazymo. vyras pats gruntavo, sveite ir daze, kad greiciau butu (nes tas kas turejo dazyt tuo metu negalejo), o tuo paciu ir pigiau wink.gif
rinkausi maziau tu visokiu isfrezavimu, nes dulkiu tikrai nevalinesiu daznai nuo ju blush2.gif paprasta tokia bangele is virsaus pasirinkom ir viskas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dea: 09 lapkričio 2013 - 13:27
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų temą... susiklosčius aplinkybėmis įsigijau naują butą... pradėjau žiūrinėti interjerus... ir kuo toliau tuo labiau mane sužavėjo provanso stilius. Tai tarsi šventė akims ir sielai... smile.gif.
Bet taip viskas greit pas mane vyksta, remontas čia pat, o laiko rinktis info taip nedaug.
Gal galit truputį pakonsultuoti mane? Tiesiog nuo pat pradžių. Dabar galvoju apie lubas. Visiškai baltos?.. daug kur matau dėtus balkius.. man taip gražu wub.gif bet bute gal nelabai g.gif..
Jei dėti tai kokios spalvos?.. Medžio ar baltai dažytus?..
Mano klausimai gali būti kaip pirmokės... tiesiog labai reikia elementarių patarimų..
Būčiau labai visoms dėkinga smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2013 11 09, 14:50)
Gal galit truputį pakonsultuoti mane? Tiesiog nuo pat pradžių. Dabar galvoju apie lubas. Visiškai baltos?.. daug kur matau dėtus balkius.. man taip gražu wub.gif bet bute gal nelabai g.gif..
Jei dėti tai kokios spalvos?.. Medžio ar baltai dažytus?..

4u.gif Kadangi aš mėgstu paprastumą ir aiškumą, tai mano patarimas toks- niekada neprašausi pro šalį jei vadovausies sekančiais žingsniais:
lubos- baltos
sienos- šviesios, pastelinės
durys- baltos
grindys- pagal skonį ir kišenę
grindjuostės aukštos ir baltos
durų apvadai- balti
VISĄ TAI SUJUNGIAM IR UŽBAIGIAM LUBŲ APVADAIS- baltais.
O jau toliau lieka pasirinkti baldus, detales ir visa kita ko reikia jaukiam gyvenimui 4u.gif nuo kurių ir priklausys kokio stiliaus bus Jūsų butas. Nes viskas ką išvardijau tinka tiek klasikai, tiek provansui ar netgi skandinaviškam stiliui. Bet priimant vieną ar kitą sprendimą svarbiausia yra išlikti savimi ir nepasiduoti vienų ar kitų spaudimui, nes tai bus Jūsų namai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 09 lapkričio 2013 - 15:23
QUOTE(TuDa @ 2013 11 09, 17:16)
4u.gif Kadangi aš mėgstu paprastumą ir aiškumą, tai mano patarimas toks- niekada neprašausi pro šalį jei vadovausies sekančiais žingsniais:
lubos- baltos
sienos- šviesios, pastelinės
durys- baltos
grindys- pagal skonį ir kišenę
grindjuostės aukštos ir baltos
durų apvadai- balti
VISĄ TAI SUJUNGIAM IR UŽBAIGIAM LUBŲ APVADAIS- baltais.
O jau toliau lieka pasirinkti baldus, detales ir visa kita ko reikia jaukiam gyvenimui 4u.gif nuo kurių ir priklausys kokio stiliaus bus Jūsų butas. Nes viskas ką išvardijau tinka tiek klasikai, tiek provansui ar netgi skandinaviškam stiliui. Bet priimant vieną ar kitą sprendimą svarbiausia yra išlikti savimi ir nepasiduoti vienų ar kitų spaudimui, nes tai bus Jūsų namai.

Labai labai ačiū 4u.gif

Apie lubų apvadus net nepagalvojau... iš ko jie yra gaminami?

O kokia grindų spalva geriau? Šviesi ar tamsesnė?...
Atsakyti