QUOTE(vanesax @ 2013 11 09, 23:32)
Laiko reikia, susigyventi , priprasti, nebus tie daiktai tokie svetimi, cia tik dabar taip juoda viskas atrodo
gal ir jusu tiesa

as stengiuos neuzsiciklint ties padarytom klaidom, kuriu istaisyt jau negalima...na pvz vonioj 4 sieniniai sviestuvai.. per aukstai man jie

diedas sako kad kaip tik gerai, nes vienas grynai virs vonios tai neapsittaskys.. kitas irgi virs veidrodzio bus pats tas...na as suprantu kad jis kaip ir teisus bet man matai estetiskai nesiziuri

zinau kad susigyvensiu, bet va dabar atrodo tragedija

buta cia ko nervuotis is tikro....
vakar pradeja galvot kaip as pvz ta savo plytu siena valysiu vonioj

va cia tai tikrai galvos skausmas ir tik vakar kazkodel apie tai pagalvojau.....
QUOTE(femme @ 2013 11 10, 08:36)
laukiam foto!
na o jei pamascius is kitos puses- kokie gi maisytuvai turetu buti kaimiskame interjere? Juk ne bakelis su bliudu? Ir ne moderniski euroremontiniai?
pritariu, kad bendram vaizdui reikia ir laiko, ir susigyvenimo, atrodo beveik viskas padaryta, o nera kokio tapeto smotelio, kilimelio, duru apvadelio ir vaizdas nuvilia... Bet viskas susidelios ir bus puiku!
dar truputi apsikuopt reikia, tada....
aciu uz palaikyma pozityviom mintim
QUOTE(Mate* @ 2013 11 10, 09:04)
O kur perkat sendintus maišytuvus?
O kokia jūsų natura?

Va aš irgi galvoju kad labai gryno provanso ir klasikos bijau... nežinau kaip jausiuos tokiuose namuose... norisi tiesiog tokio lengvo stiliaus panašaus į provansą...
Ir dar jei pradėti nuo lubų... Tai kokį apšvietimą planuoti?. Jei reikalingos pakabinamos lubos, nes reikia vamzdzius paslėpti, ar tinka halogeninės lemputes lubose, o ties stalu pakabinama lempa?

Ar tie halogenai visai ne į temą?...
as lietuviskus pirkau... ir abu su vyru kazkodel norejom su dviem rankenelem

tai vakar pilnai sujunge tai ziauriai valdymas patinka...labai maloniai sukinejasi... su tokiais kaip fiksatoriukais... zodziu kolkas liux, o kaip laikys tai ateitis parodys

cia va kriaukliu tokie:

jie man net akies nerezia.. nu bet vinios tai nznz... reiks jaukintis
toks:
http://www.e-ciupk.l...-kopija-1-1.jpg
o mano natura sakyciau per daug vyriska

tokiam lengvam interjerui.... nesu is tu super svelniu moteryciu... apie mane daug kas sako
boba su kiausais 
nors pati nenoriu tokia but... bet dabar toks gyvenimo etapas... pasibaigs statybos ir pradesiu su savim dirbt

.... zinau kad moku ir kitokia but
pas mus buvo neimanoma daryt lubinio apsvietimo... na bandem issisukt be jo.... visur skaiciau kad prisidaro zmones visokiu mandriu apsvietimu ir paskui nenaudoja...na tai stengemes kuo maziau prisidaryt visokiu zonu... bet vistiek aisku prisidarem

dar viskas nepajungta bet jau dabar matau kad bent poros zonu nenaudosim.... o lubinis apsvietimas man visai patiko senajam name... virs valgomojo stalo dar buvo sviestuvas pakabintas ir liux...gaila kad cia to negalejom daryt... na ziuresim... o siaip sayciau apsvietimas labai svarbus momentas...
Papildyta:
QUOTE(Idda @ 2013 11 10, 17:47)
Mergaites kur LT yra pirkti tu senovinėms lempoms ale žvakių nuvarvęjusių imitacijos tūbelių? pamenu kažkada buvo kalba, dabar kai pačiai prireikė nerandu
ar tik ne is ebejaus merginos siuntes
QUOTE(vanesax @ 2013 11 10, 22:05)
maniskis net nesupranta tu mano kanciu

, sako, ko cia nervintis jei jau nieko pakeisti negali, baisiai cia, bortelis

Jei tik imanoma kazka padaryti, tai dazniausiai pasiraso visoms avantiuroms, del sventos ramybes, kitaip zino, kad vistiek nenurimsiu , tuo paciu ir jam ramybes nebus

maniskiui dar sunkiau nes zino kad jei jis to nepadarys imsiu ir pati pasidarysiu

tai ilgai nelaukia ir padaro.....
QUOTE(Rexe @ 2013 11 10, 23:19)
cia as paisiau
WOW, ziauriai gerai atrodo
labai neblogai surase mamuciukas, o man tai pas jus labiausiai truksta SVIESOS