Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(vida777 @ 2013 11 10, 10:57)

Is salies ziurint, viskas daug lengviau ir aiskiau. Bet neduok Dieve, kai sau paciam padaryti reikia. Turiu omenyje pretenzingus zmones, o ne tuos, kuriems bet kaip grazu  smile.gif .
Man asmeniskai intuicija yra beveik 100 %-tine patareja. Kas is pirmo zvilgsnio nuvilia, tas praktiskai ir nepasikeis - anksciau ar veliau teks keisti. O kas iskart prilipo ir neerzina, vadinasi pataikyta i desimtuka.
Man pvz. sienu spalvos, kurios is pradziu ne prie sirdies buvo, neikiek labiau patikti nepradejo, kad ir ka tu prie ju bedetum ir tik laukiu sekancio perdazymo  ax.gif . O viena yra tokia, kad as ja net paglostau pro sali eidama  wub.gif . Tai vat kai jauti tokius skirtumus, ir nori, kad viskas, kas tave supa, butu miela, o ne erzintu.
Vonios kambariui MB buvo labai pasistenges ir uzsakes kranus chroma su auksu. Man buvo sokas - sviecia tas auksas kaip cigono dantys, negaliu ziureti  doh.gif . Pakeite i vien chrominius - ramybe, miela gera, niekas akiu neerzina.

drinks_cheers.gif jep, tas preciziskumas kartais varo is proto. jei tik kazkas erzina ir galiu pakeisti, keiciu, bet kai kur esi bejegis kazka pakeisti, tada tas beviltiskumo jausmas ir apima biggrin.gif Per ji, net tai kas pavyko nebematai, tik ziuri i ta liapsusa ir edi save. Pvz. maniskis net nesupranta tu mano kanciu lotuliukas.gif , sako, ko cia nervintis jei jau nieko pakeisti negali, baisiai cia, bortelis cool.gif Jei tik imanoma kazka padaryti, tai dazniausiai pasiraso visoms avantiuroms, del sventos ramybes, kitaip zino, kad vistiek nenurimsiu , tuo paciu ir jam ramybes nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2013 11 07, 18:57)
Jei tilptu, prie sienos galima glausti nediduka minkstasuoli - tada stalas su likusiomis kedemis lyg labiau glaustusi prie sienos, nei butu vien tik kedes, nes jos prasosi erdves...Is principo taip, tik prie sienos:

Prie lango manau valgyti butu smagiau, nei tame tolimesniame ir tamsesniame kampe, kuri butu galima paversti jaukia pasisedejimo vietele su nediduke sofkute, kresliuku ir staliuku. Ant tu pakabintu sieniniu lentynu manau vazoninems gelytems "liuuudna" ir ne vieta, todel ten labiau tiktu nuotraukos, paveiksliukai, knygos ir kiti suvenyrai. Ant baltu mediniu kolonu, ant kuriu lipa vijokliniai augalai, augantys backutese, tamsios afrikietiskos kaukes (jei teisingai iziuriu lens.gif) kaip ir nelabai tinka ax.gif (bent jau man ax.gif )

isverciau vyra is lovos ir ejom stalo stumdyti biggrin.gif
va kaip atrodo:
user posted image

kitaip persukus man labai kvailai atrodo g.gif

o cia dabar labai tuscia,bet saket tos kedes su staliuku netinka ane?
user posted image

user posted image

jo...tie daiktai ant lentynu visai netinka. bet nesugalvojau kaip jas isnaudoti. ideja su nuotraukom gal visai fainai bigsmile.gif

radijatorius leisim. turiu nerealius spizinius ax.gif kaip anksciau rasiau lubos ir apsvietimas neliesti.

QUOTE(akvilyte @ 2013 11 07, 22:18)
kas tem per rastai virs lango??? ir ko padaryti??? kaip nerealiai atrodo bigsmile.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

cia as paisiau ax.gif
user posted image
user posted image
cia kriksto tetis piese virs spinteliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 10, 23:19)
i
cia as paisiau  ax.gif

swoon.gif
Man ta siena tapetuota kazkoki chaosa kelia, turint sitoki gebejima piesti wub.gif , lupciau juos lauk ir uzsiimciau kuryba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2013 11 10, 23:32)
swoon.gif
Man ta siena tapetuota kazkoki chaosa kelia, turint sitoki gebejima piesti  wub.gif , lupciau juos lauk ir uzsiimciau kuryba  biggrin.gif

aciu smile.gif
deja man siena nelieciama...man jin patinka ax.gif
uztenka miegamajam siena tapyta rolleyes.gif bet pirma reikia su virtuve santykius issiaiskinti su jusu pagalba tada jau i miegamaji kelsiuos.ir visur kitur,nes manau dar daug ka taisysiu kai tiek patareju yra thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rexe, gražūs Jūsų namai ir siena man labai graži wub.gif Tik ji jau reikalauja šviesių baldų. Šis pietų stalas gražus su kėdėmis, bet jeigu būtų baltas, būtų dar šviesiau

man čia provanso yra kažkiek, o tie piešiniai labai dailūs, tai va prie jų ir reikia visko šviesaus ir provanso tema

pvz smile.gif

pietų stalas su kėdėmis

ir tas žalios kėdutės labai gražios, tik ar nereikėtų joms pakeisti gubelėną, pvz kad ir lino atspalvio ir faktūros, tada būtų visai saldainiukai wub.gif

pvz smile.gif
krėslas

čia man tik tokia vizija matosi iš nuotraukų mirksiukas.gif

dar šiek tiek, krosnelė graži, bet jos visai nesimato, nes už nugaros suklijuotos tamsios plytelės, jeigu būtų baltos, vėl vaizdas būtų kitoks ir krosnelės grožis labiau atsiskleistų. Gėlėms irgi reikėtų baltų vazonų. Man dar čia norisi gražaus vakarinio apšvietimo, koks toršeras tikrai nepamaišytų.
pvz:
apšvietimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 11 lapkričio 2013 - 08:22
isverciau vyra is lovos ir ejom stalo stumdyti  biggrin.gif
va kaip atrodo:

biggrin.gif nešk lauk tuos Liudviko baldelius 4u.gif o stalo aš niekada nestatyčiau prie to lango, nes ten yra išėjimas į kiemą, tai nėra ko užgriozdinti išėjimo. Aš siūliau ten tiesiog pakloti kilimą, o stalą palikti kur ir stovėjo, na nebent pasukti jį galu į virtuvę, jei telpa g.gif Tai dar kartą išversk vyrą iš lovos ir pabandyk taip ax.gif
Ir plytelių už židinuko norėtųsi šviesių, pagal tapeto šviesiausią spalvą. Tada židinys pasidarytų matomas mirksiukas.gif O jei kartais sugalvosi stalą grąžinti į buvusią vietą, tai virš jo gali pakabinti kandeliabrą- žvakidę, nes virš stalo trūksta "svorio".
Man asmeniškai tie tapetai thumbup.gif tokie tikri lietuviški raštai, tik va pas mus tai tokių niekur neužmačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 11 lapkričio 2013 - 09:10
QUOTE(Rexe @ 2013 11 10, 22:19)

radijatorius leisim. turiu nerealius spizinius  ax.gif  kaip anksciau rasiau lubos ir apsvietimas neliesti.
cia as paisiau  ax.gif
user posted image
user posted image
cia kriksto tetis piese virs spinteliu
user posted image

Cia turbut bus kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet as stalo prie stikliniu duru nedeciau. Praejima noretusi palikt laisva ir del patogumo, ir siaip dideliu langu nemegstu uzstatytu baldais, tuomet net nesimato didelio lango grozio. Bet uzuolaidas ir as siulyciau pakeist bei auksciau kabint. Stala perdazyciau sviesiai kad prie sienos labiau tiktu. O kedes raitytas butinai i kita kambari nesciau, su siena jos bsoliuciai nieko bendro neturi. Siena atskirai gal ir nieko, bet kai ji tokia pretenzinga, sunku derinti viska aplinkui. Nors zinoma imanoma ir tikiu pavyks.
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2013 11 09, 23:32)
Laiko reikia, susigyventi , priprasti, nebus tie daiktai tokie svetimi, cia tik dabar taip juoda viskas atrodo

gal ir jusu tiesa 4u.gif as stengiuos neuzsiciklint ties padarytom klaidom, kuriu istaisyt jau negalima...na pvz vonioj 4 sieniniai sviestuvai.. per aukstai man jie doh.gif diedas sako kad kaip tik gerai, nes vienas grynai virs vonios tai neapsittaskys.. kitas irgi virs veidrodzio bus pats tas...na as suprantu kad jis kaip ir teisus bet man matai estetiskai nesiziuri doh.gif zinau kad susigyvensiu, bet va dabar atrodo tragedija lotuliukas.gif buta cia ko nervuotis is tikro....
vakar pradeja galvot kaip as pvz ta savo plytu siena valysiu vonioj blink.gif va cia tai tikrai galvos skausmas ir tik vakar kazkodel apie tai pagalvojau.....

QUOTE(femme @ 2013 11 10, 08:36)
laukiam foto!
na o jei pamascius is kitos puses- kokie gi maisytuvai turetu buti kaimiskame interjere? Juk ne bakelis su bliudu? Ir ne moderniski euroremontiniai?
pritariu, kad bendram vaizdui reikia ir laiko, ir susigyvenimo, atrodo beveik viskas padaryta, o nera kokio tapeto smotelio, kilimelio, duru apvadelio ir vaizdas nuvilia... Bet viskas susidelios ir bus puiku!

dar truputi apsikuopt reikia, tada....
aciu uz palaikyma pozityviom mintim biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Mate* @ 2013 11 10, 09:04)
O kur perkat sendintus maišytuvus?

O kokia jūsų natura? g.gif Va aš irgi galvoju kad labai gryno provanso ir klasikos bijau... nežinau kaip jausiuos tokiuose namuose... norisi tiesiog tokio lengvo stiliaus panašaus į provansą...

Ir dar jei pradėti nuo lubų... Tai kokį apšvietimą planuoti?. Jei reikalingos pakabinamos lubos, nes reikia vamzdzius paslėpti, ar tinka halogeninės lemputes lubose, o ties stalu pakabinama lempa? g.gif Ar tie halogenai visai ne į temą?...

as lietuviskus pirkau... ir abu su vyru kazkodel norejom su dviem rankenelem blink.gif tai vakar pilnai sujunge tai ziauriai valdymas patinka...labai maloniai sukinejasi... su tokiais kaip fiksatoriukais... zodziu kolkas liux, o kaip laikys tai ateitis parodys biggrin.gif cia va kriaukliu tokie:
user posted image
jie man net akies nerezia.. nu bet vinios tai nznz... reiks jaukintis g.gif
toks:
http://www.e-ciupk.l...-kopija-1-1.jpg

o mano natura sakyciau per daug vyriska blink.gif tokiam lengvam interjerui.... nesu is tu super svelniu moteryciu... apie mane daug kas sako boba su kiausais verysad.gif nors pati nenoriu tokia but... bet dabar toks gyvenimo etapas... pasibaigs statybos ir pradesiu su savim dirbt smile.gif.... zinau kad moku ir kitokia but cool.gif

pas mus buvo neimanoma daryt lubinio apsvietimo... na bandem issisukt be jo.... visur skaiciau kad prisidaro zmones visokiu mandriu apsvietimu ir paskui nenaudoja...na tai stengemes kuo maziau prisidaryt visokiu zonu... bet vistiek aisku prisidarem doh.gif dar viskas nepajungta bet jau dabar matau kad bent poros zonu nenaudosim.... o lubinis apsvietimas man visai patiko senajam name... virs valgomojo stalo dar buvo sviestuvas pakabintas ir liux...gaila kad cia to negalejom daryt... na ziuresim... o siaip sayciau apsvietimas labai svarbus momentas...

Papildyta:

QUOTE(Idda @ 2013 11 10, 17:47)
Mergaites kur LT yra pirkti tu senovinėms lempoms ale žvakių nuvarvęjusių imitacijos tūbelių? pamenu kažkada buvo kalba, dabar kai pačiai prireikė nerandu  doh.gif

ar tik ne is ebejaus merginos siuntes g.gif

QUOTE(vanesax @ 2013 11 10, 22:05)
maniskis net nesupranta tu mano kanciu  lotuliukas.gif , sako, ko cia nervintis jei jau nieko pakeisti negali, baisiai cia, bortelis  cool.gif  Jei tik imanoma kazka padaryti, tai dazniausiai pasiraso visoms avantiuroms, del sventos ramybes, kitaip zino, kad vistiek nenurimsiu , tuo paciu ir jam ramybes nebus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif maniskiui dar sunkiau nes zino kad jei jis to nepadarys imsiu ir pati pasidarysiu lotuliukas.gif tai ilgai nelaukia ir padaro.....

cia as paisiau  ax.gif

WOW, ziauriai gerai atrodo wub.gif

labai neblogai surase mamuciukas, o man tai pas jus labiausiai truksta SVIESOS rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2013 11 10, 09:04)
TuDa, labai tau ačiū 4u.gif. Pažiūėjau kas slepiasi po tavo parašu...  rolleyes.gif  Gal užsiimi asmeninėm konsultacijom?  ax.gif

Pažiūrėjau kad lubų apvadai man prabangiai atrodo... daugiau klasikai g.gif. Tokiam lengvam a le provansui gal nelabai g.gif

Tai prašom 4u.gif ir ačiū biggrin.gif Mielai padėčiau neformaliai, bet mus skiria toks nemažas atstumas ax.gif O čia užsuka forumietė, kuri tuo užsiima ir ji vilnietė, tai gal atsilieps ir padės Jums. O mintimis ir pastebėjimais visada galiu pasidalinti ir per atstumą mirksiukas.gif
O lubų apvadų neatsisakykit, juk jų yra įvairių.
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 11 08, 16:46)
uzsiveis uzsiveis, pries kokia 15 metu tokiais 'klijais' kambarys isklijuotas tapetais buvo, tai atsirado mazu juodu vabaliuku.  doh.gif bet tikrai ne blakiu  schmoll.gif

biggrin.gif ką darysi,juk maistas.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 11, 09:11)
aciu uz palaikyma pozityviom mintim  biggrin.gif  4u.gif

Nors ir neparašiau, bet žinok perskaičiusi apie tavo kančias galvojau g.gif kaip čia paguodus, o kai šiandien pamačiau vaizdelį, tai nesuprantu ko dūsauji. Gerai ten viskas yra.
Tik aš kai pamatau tuos praustuvus- bliūdus, man visuomet vaidenasi pilnos rankovės vandens prausiantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 11 08, 21:34)
na ziurejau i drozinuka ant remelio medinio ir lipdziau nors geriau tiktu pasakymas skaptavau..uzsidejau molio-smelio skiedinio kruva ir paskui su savo tortu gamybos reikmenim skaptavau  blush2.gif ziauriai malonus darbas....relaxas nerealus buvo wub.gif

gal turiu kokių stiliaus nukrypimų,bet man tokie dalykai kažkodėl patinka g.gif galėtum kokį didelį ornamentą nuslipint,mokėčiau,visą sieną taip išpuoščiau. Gabalais kaip koklius wub.gif
Atsakyti