Aš dabar vystau 2 veiklas.
Kadangi turiu santaupų, jas skolinu tarpusavio skolinimo platformose (P2P lending). Per mėnesį dabar gaunu 70 eurų palūkanų. Manau neblogai. Procentais vidurkis 14% metinių.
Pavyzdėlis kodėl nereikia pinigų laikyti kojinėj. Jei kasdien sutaupytum po eurą ir pinigus investuotum su 12 proc palūkanom, gautas palūkanas reinvestuotum, tai po 20 metų turėtum 200 000. Jei dėtum tėsiog į kojinę, turėtum tik 20 000. Savotiškas pensijos fondas.
Antrą veiklą pradėjau gegužę visai netyčia. Atviliojo mane apgaule į pristatymą tokios tinklinio marketingo įmonės. Galvojau o Dieve, tik ne vėl... (priverbavo kažkada į amway)

. Bet kuo daugiau pasakojo, tuo darėsi įdomiau. Susuko galvą, tris naktis nemiegojau
Neatlaikiau ir prisijungiau aš prie jų. Po savaitės jau gailėjausi... Niekaip nepavyko man pradžios pasidaryti. Vieniem tai pavyko per dieną, kitiem per kelias, aš trukau beveik mėnesį. Bet pavyko.

Pinigėliai sugrįžo (iškart išgryninau) ir visas pasileido vos ne auto pilotu. Džiaugiuosi, kad pinigėlius moka eurais, ne natūra kaip amway
Įsijaučiau

Jei kam aktualu, galėsiu kada plačiau papasakot