QUOTE(balta-lelija @ 2016 08 04, 20:30)
AČIū LABAI Saulutea

ryt bandysiu, darbe puslaisvė prie kompo sėdžiu, taď perspektyva žiemai žiūrinėju. Pradžiai ir centai labai gerai
Tik paklausiu, pas mane ten viskas lietuviškai, bet savo banko kortelės ir iš jos persivest niekur nereikia...?nes ten tipo duoda pasiūlą "jungtis su savo banku..ir duoda sąrašą: Swed, Dnb Seb ir tt
Tai vat aš irgi visą dieną dirbu su kompu, tai ten kas kelias minutes pamaigyt kelis papildomus mygtukus ir taip uždirbti per dieną, nors ir po 10 ct pradžiai visai smagu
O dėl tų duodamų bankų, tai ten jeigu nori įsidėti į šitą "spectro coin piniginę" eurų ir už juos nusipirkti BTC. Na ta prasme jei nori investuoti į BTC ir tada jais jau "žaisti" investiciniuose puslapiuose, tokiuose kaip
https://cryptonium.biz ir pan.. Bet aš planuoju investuoti tik nemokamai sukauptus satošius(bitcoin). Kiek ieškojau visur, mažiausia investicija 100.000 satošių kitaip 0,001 BTC. Kiekvieną dieną rašo, kad galima gauti 10% grąžos.
Aš va pasidalinsiu, kad freebitco.in puslapyje, kur yra skirtukas multiply BTC šiandien žaisdama tuose spėjimuose Hi-Lo pasidvigubinau turimus satošius, nors ten labai lengva ir juos visus paleist vėjais
Vienu žodžiu viskas pas mane kol kas bandymų stadijoje, matysim kas gausis po mėnesio

(pasidalinsiu rezultatais, kai jie bus

Reiks ant dienų pasidaryt skaičiavimus, kur apsimoka maigyt, o kur tik pasižaidimui tie nemokami satošiai
Labai nenoriu investuot savo pinigų, tai kol kas šis pasižaidimas man tinka.