QUOTE(Dreamm @ 2013 10 24, 00:03)
Mielosios, padekit man vargsei neismanelei. Jau keleri metai (na kokie 10)brandinu minti ir vyra kalbinu, kad labai reikia akvariumo su zuviukais. Tai ta proga, kad vaiko gimtadienis arteja, mamyte nusipirks akvariuma

na, aisku, vaikas irgi nori
va
Bet absoliuciai zalio supratimo neturiu koki , kiek ir is kur pirkti (Vilniuje). Noriu didesniu zuvyciu, pradziai dirbtiniu augalu, litrazas gal apie 60 l ar daugiau....
Ir is vis , pasakykit atvirai, ar daug darbo (kiek daznai valyti) prie sito grozio reikia, ar nebus man dar vienas vaikas? Ar reikia kokiu priedu/pagalbininku, kurie palengvina prieziura. Gal kokias zuvytes patarsit? Dabar Kikoje nuolaidos, ar verta ten ziureti?...
Aciu Jums labai, kas man padesit
Dabar jau aš nesusilaikiau
Kad įgautumėt žalią supratimą pirmiausia pasiskaitykit pirmame temos puslapyje pateiktą informaciją

Tada iškart suprasit, kad 60 l yra labai mažas akvariumas, tinkamas nebent laikyti 1 gaidelį, porą dugninių šamukų ar panašiai, na jei jūs norite didesnių žuvyčių

Ir šiaip akvariumą dažniausiai laiko dėl grožio, o va koks grožis iš plastikinių augalų panardintų į vandenį, tai nesuprantu

, na bet žinoma skonio reikalas

O priežiūros poreikis priklauso nuo ko norėsit, suraskit internete nuotrauką įrengto akvariumo, kokio tipo jūs norėtumėt, tada galėsime plačiau pakomentuot kiek vargelio su juo bus